Rusi so kar malo preve? zaverovani vase saj vsepovprek govorijo, da so dobili ?eljenega tekmeca. Taka nadutost je stala ?e marsikoga zmage in uvrstitve. Upam, da tudi tokrat.
Napovedujem 2:0 za Ruse v prvi tekmi in na povratni 4:1 za na?e
Gre se za to kako selektor pripravi igralce, in ?e pogledamo resninici v o?i, bo lahko Kek samo z bele?ko pr?u na igir??e ter si zapisoval Hiddinkove lekcije. Hiddink je premagljiv, samo ne za nas...
Barcelono je skoraj zjebala Hiddinkova taktika in njegovo lajanje z roba igri??a, ne pa nogometa?i.
Froid je pri?el zraven zaradi lep?ega. Mene kar veseli, da ni povpra?evanja po C6, ker tako lahko jaz pridem do veliiikooo avta napol zastonj. Pa da ne boste mislili, da mi je od zunaj v?e?, je kot nekaka Jecky Kenedy z na ?iroko postavljenimi o?mi. Noter pa je nekaj drugega. Udobje je tisto, kar pritegne (mene).
?eprav imam zadnje ?ase v mislih kako Hondo CR-V predhodne generacije, primerno z vgradnjo plina. Ugotovil sem celo, da je najprimernej?a za vgradnjo plina, ker ima v prtlja?niku prostor za rezervno kolo, ki pa je na zadnjih vratih, pa 150 KS. Nekatere so celo z avtomatskim menjalnikom, kar v "zrelih" letih pa?e.
Meni pa? mora bit avto predvsem lep in potem ?e vse ostalo zdraven.
Ne re?em pa,da ni v redu vo?nja v C6.Samo sem postal malce "alergi?en" na francoze potem,ko sem moral
Jaz se tudi strinjam,da bi morali pri nas bolj strogo kaznovat(takoj zapor) neprilagojence-in to vseh sort,ne samo
pijanih za volanom.
Z bando ga v?asih res orenk za?uramo in konzumiramo kak?en kozar?ek.Nismo namre? nikakr?ni svetniki.V?asih v na?ih divljih letih je tega bilo ?e veliko ve?. In domov nas ponavadi peljejo na?e bolj?e polovice,ki ne konzumirajo alkohola.Se pravi,da se da,?e se ho?e lepo in varno pripeljat domov.
Ampak taka vo?nja v kontra smer je pri nas na ?alost stalnica.
Ne vem,?e je v tujini tudi tak?en "cirkus" na cesti.Sicer pa-takemu vzet vozni?ko za vedno+kazen,da se bi spomnil vsakega mestra,ki ga je prevozil v kontra smer.
In ?e bi ?e kdo ,da pride kontra, pravilno , v njegovo smer kak 40 t ?leper.Da vsaj ne bi nasrkal kdo nedol?en.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Otroke,kako se derejo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani