Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

...ko je ?e govora o lopovih.So mi danes "o?istili" mojo antenco z M6- Simoni racing in kromirane pokrov?ke

z koles. :angry: Sem prevozu skoraj pol Evrope z njimi in pol ti v neki ku..evi Izoli neki manijaki to o?istijo.

Res smo dr?ava lopovov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ko smo ze pri tem: ti garmini tud lazejo glede hitrosti ne?

Ker nekak ne morem verjet, da je pogresek stevca relativno majhen??

Baje,da je le-ta pri M6-kah res majhen?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jaz bi se pa javno zahvalil tisti pizdi, ki ji je ratal na popolnoma praznem parkiri??u (za supernovo na Rudniku) moj avto podrsat. Seveda je usrane spizdil - no ja sej se mi kar smili, ker kolk mora? bit ubo??ek, da se zaleti? na praznem parkirplacu in potem ?e nima? jajc, da bi po?akal - low life od folka - trailer trash wanker. :angry:

Alora si na istem kot jaz-bo treba barvat.Jaz ?akam,da pride mojster iz dopusta in ,da mi po?triha,kot se ?ika.

Kaj ?mo,taki s(m)o,ne? :ne vem: ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Meni je pa v?eraj en pacient na parkiri??u konkretno "poravnal" plo?evino z strani.

Potrebno bo namre? barvati sprednji blatnik + vrata. :angry: E viva prijazni vozniki na parkiri??ih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ajaj, kaka smola za Masso... vse je naredil tako kot mora potem pa tri kroge pred koncem re?e motor "ajd ?ivijo". :(

?estitke Kovalainenu za prvo zmago - resda malce po sre?i (odstop Masse in po?ena guma Hamiltona) ampak podarjenemu konju se ne glede v zobe. Odli?na dirka Glocka. Kimi je izvlekel najve? kot lahko zgleda v trenutnem stanju (po moje mu je Vodke zmanjkal).

Druga?e pa kaj naj re?em ... Formula je spet zanimiva saj se ?e vedno bori 5 dirka?ev za kon?no zmago.

Juhu za McLaren. :bravo: Vedno bolj?i smo ali pa vedno ve? sre?e. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LCD TV
Napisano

se mi zdi, da je za ta tvoj model to priporo?ena cena proizvajalca :)

tak kot za marsikatere superge, kjer je priporo?ena cena 180?, potem jih pa v ?portniht rgovinah prodajajo za 99? in so pa? zelo poceni :D

moje osebno mnenje je, da je ta tehnika ?e vedno preve? navita v cene, ker je to pa? zdaj INN in vsi kupujejo, pa se da na tem masovno slu?it :) isto kot npr. mobilni telefoni, pa avtomobili pa ?e kaj....

?e bi delal v trgovini in bi videl vhodne cene brez mar?e,bi se prijel za glavo.In to za vse stvari-najve? tekstil.

Ko ti da nekdo 50% ?konta je ?e vedno na dobi?ku. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ker je po?asi moja mazdica ?e malo stara ?e en cajt gledam mazde 3 in naletim na tole, ki je za svoj letnik,opremo ipd. 1A nakup, http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2195821# Pridem tja v soboto ob 09:30 in mi jo en ata spele pred nosom :whatever: , ?e ?ez okno se je potem drl prodajalcu da jo v ponedeljek kupi 100% :ne vem: :whatever: tale avto je bil prodan v treh dneh.

Hja,drugi? pa takoj pot pod noge in kaparo v ?ep za sigurnost. :D ?e te nek avto zanima,ne sme? ?akat. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No,jaz sn pa dovolj star,da se spomnim legendarnih dvobojev Nikija Laude in Alaina Prosta,pa kasneje Senne in Prosta in pa seveda "prebliskov" Mansella. :D To so bili ?asi turbo motorjev,pa brez elektronskih pomagal,pa so mogli ?oferji res ve? delat sami,sploh pa so takrat res vozli "na no?". :bravo:

...in takrat so bole dirke res zanimive.... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

alex, kako je blo?

povej jebote :D

Bilo je...fenomenalno. :rispekt: Razen prve skupine,ki je bila ?e skoraj sme?na,so Europe res razturali in naredili en velik ?ou.In potem-Whitesnake,razturancija do konca.Oba kitarista sta top of the top,da jih je milina gledat.

Proti koncu je pri?el na oder ?e Tempest in sta skupaj z Coverdalom odpela en komad.

V glavnem--mega. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.