Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj sva z ?eno vstala, ko se je za?elo svitat, pustila otroke na?i noni, pognala BTjko in od?la v gozd. Tam sva pognala ?e vso drugo mehanizacijo in do ve?era sva iz nekaj dreves naredila okoli 15 prostorninskih metrov polen.

post-5658-0-01515000-1500842105_thumb.jpg

post-5658-0-63027700-1500842138_thumb.jpg

post-5658-0-58642000-1500842147_thumb.jpg

post-5658-0-91507700-1500842154_thumb.jpg

Toliko naj ?e sneg po?aka, da to zvozimo domov, potem se pa zima lahko za?ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rjavenje avtomobilov ...
Napisano

Lepo sli?ati,

v kak?nem stanju pa imate kaj podvozje po parih zimah?

Ste dajali kak?no za??ito gor?

LP

V kak?nem stanju je podvozje? V delujo?em. Kljub temu, da je moja BTjka na cesti samo pozimi, pa ?e to na hribovskih cestah, kjer poleg soli izdatno posipavajo tudi precej grob pesek. Torej odli?ni pogoji za rjavenje... Poleti pa ta BTjka dela na kmetiji: priprava kurjave, spravilo sena, prevoz gnoja,... Torej zopet pogoji, ki so dale? od mirnega po?itka v klimatizirani gara?i...

Lani sem jo peljal na za??ito v Gode?i?. Letos je stara 8 let. Rja se sicer malo pojavlja, ni pa neke hude katastrofe - lak se je na dveh spojih za?el napihovat in to je to. Podvozje tudi ima nekaj rje, ni pa bojazni, da bi kmalu prerjavelo.

Je pa tako, da je Mazda narejena za vozit. In ?e naredi? vsako leto 60.000 km, je po desetih letih zrela za odpad - brez da bi se sekiral, koliko je rje na njej. ?e pa ?eli? gara?irati, prati, ?istiti in razkazovati pred sosedi... Potem pa mogo?e bolj?e kak?no drugo znamko... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mah, nisem ni? probaval. ?e te, ki jih imam, bom zakotalil po bregu navzdol, saj prodat jih itak ne morem...

Mo?akar, ki mi jih je prodal, jih je imel na Mazdi 5. Ve? kot toliko se nisem obremenjeval...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sem ?e pisal, da imam v homologaciji dovoljena plati??a, ki jih fizi?no sploh ne morem montirati gor, ker je zavorni disk prevelik...

In ker nih?e v Sloveniji ni poobla??en za nadzor nad izdajanjem homologacij, pi?em o te?avi ?e na Javno agencijo republike Slovenije za varnost prometa. Pa mi odgovorijo takole:

Pozdravljeni.

Prejeli smo elektronsko pisanje, ki se nana?a na homologacijo pnevmatik za
va?e vozilo Mazda 5.

Iz pisanja, ki ste ga poslali smo razbrali, da je pri nakupu vozila pri?lo
do napake pri izdaji homolagicjske dokumentacije za vozilo.

Ker gre v zadevi za sklenjeni posel med dvema subjektoma, se zadeva
preganja na zasebno to?bo. 

Ma ne me jeb...! Z zasebno to?bo? ?e pride do napake pri osebni izkaznici, tudi re?ujem "na zasebno to?bo"? ?e gre za nek uradni dokument, potem mora biti nek organ v dr?avi, ki to tudi nadzira. ?e pa je to "kar nekaj", ?emu potem take komplikacije, preden kaj noter vpi?e?? In koga naj zdaj preganjam "na zasebno to?bo"? Tisto administratorko na ?alterju, ki je spisala homologacijo? Ali kar celo Avto Krko, kjer ta uslu?benka dela? Ali pa mogo?e bolje, da vzamem lopato in grem v Ljubljano povpra?at, koga naj to?im...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.