Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

U?eri je o?itno Leo imel svoj show! :P:bravo:

Ne sam Leo, tudi mladci pa cesc so pri?li k sebi - Cescova ?tanga bi lahko bila v Top 10 gol leta kmalu, za Ligo P smo spet orng neverni, za ?pansko pa zgolj ?e Real mal zaspi...

Zadnji? me je pa Wneger razo?aral....to ni bil arsenal :( , spet je rit nastavil....ni sposoben ene strategije sestavit. Ibra je pa po drugi strani pokazal vse, celo neverjetne asistence, se je pa lepo videlo da je preve? stati?en za Barcino igro, skoz v offsajdu, znajde se fenomenalno na majhnem prostoru, sam igra ?ist po svoje, podaja ali preigrava. Podaje so mu ?le v nulo...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

kir fuzbal pa utrip spet........ <_<

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

dve sve?i ?rnogorski:

- imamo sve, mastercard, eurocard, dinners, american........ali danas najbolje radu Euromat....

- ja se izvinjavam (?efe apartmajev) a moramo danas da probu?imo jednu stjenu, majstore ka?e da mo?e samo danas da fu?a......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za enkrat tudi ?e jaz...bomo videli,koliko ?asa ?e. :whatever:

misli? da je labi mislil kitaro..............?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

me zanima, kje je meja te avtoindustrije...

novi civic dizel 150KM = 26.100?........................................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa tragi?no je tudi to, d je fant v totalni formi, danes je namre? s svojim skokom postavil nov rekord skakalnice (padec - jebiga). <_<:(

mislim, da zaradi padca ne ?teje....ampak 225 rekord....v planici tam za?nejo na?igat planica, planica... :harhar:

Druga? pa potrejno konec sezone....fak pa v peterko je zrasel, s tem da ima glavo na pravem mestu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e vedfno nimam re?itve za ?kripajo?o armaturko v predelu pod vetrobranskim steklom, ko se segreje...

purpen?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

MINUS: Ta tema je ?e politi?na debata

PLUS: ta tema je ?e politi?na debata

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

'Revolucionarni' W03 s front wing F-Ductom........

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Itak...banana republika pa?....na zavodu za varstvo kulturne dedi??ine al kaj je ?e so pa vsi pohotni ko vidijo ta plevel...svaka jim ?as....debili.

Zgleda ?e kot neapeljski pompeji oz. anti?ni ostanki Rima v Rimu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne pisno se to odvija, pa dobi? v podpis, ?e se strinja? z oceno, hehe! :danzoman::bravo:

kaj pa ????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gre za v?eraj?nji dogodek - pridem na cestninsko postajo Treviso EST - vstop, na ticket kot vedno, rampa zaprta, listka za vzeti ni, zato pritisnem rde?i gumb bilgetto - ni?. pritiskam in pritiskam ni?....

Nato pritisnem gumb assistenca - nekaj ?umi, povem v angl in pol Italijan??ini da ni listka in da ne odpre rampe.

assistenca odpre rampo, jaz pa tulim notri, ali potrebujejo tablico ali karkoli, da me zabele?i, ker listka ni...

Lahko si predstavljate trobljenje zadaj, zato speljem...

Zaradi tega grem na Gorico - Vilesse, da se tam v miru pomenim, ker ni gu?ve. Teta no?e sli?ati ni?, ni listka - polna cena....bolj kot sem ji kazal ra?un parkirnine na letali??u pred 1 uro in kaj se je zgodilo jo ne zanima, stopi ven pogleda tablico in izda tole...

V 15 dneh za pla?ati, ampak bom ?el na punto blu izre?t par vafankulotov, zdej grem pa na dopust.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pizde, ?alabajzarske, ciganske, ?elatinaste, ?pagetarske...... :vskalo:

scan0133.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i in tehni?ni...
Napisano

Jures blo odklopleno in imam rele... <_<

a nisi rekel da ti gorijo skozi tudi z lu?mi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i in tehni?ni...
Napisano

jah smo ti malo pametovali ob vgradnji, zdaj si pa tam.

Prvo kar mi pade na misel je odklopi jih in pojdi drugam (?trom odklopi) - sam sem ti rekel da si kot dreve??ek ?e ne bo? dal releja, jaz redno sre?ujem policaje pa nobenega problema

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

PR-SK

poraba za tole 29C savno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Sem se zdele spomnu, da sem ta vikend z na?o v Parizu na ohceti....., drugi?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kumi ?akam....?e ena no? tle, na avion, v mazdo, v doma?o posteljo, v mazdo pa v za Budvo :jupiii::jupiii::jupiii:

Vreme bo zgleda :notworth:

Hi:10°Lo:1°

Hi:9°Lo:4°

Hi:9°Lo:3°

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najem ?portne dvorane
Napisano

Bo? pa kdaj kako stvar spustu..Bo? dobil enga jokerja :)

Od maja naprej veste kje sem, ?ez teden tujina, pol pa ?e vikende morje..... ampak life goes on, kr zmente se, mogo?e rata tudi takrat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sm bil s kangujem..tko da nimam tam webasta..

Naj te ORNGI kaznujejo..... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.