Ne sam Leo, tudi mladci pa cesc so pri?li k sebi - Cescova ?tanga bi lahko bila v Top 10 gol leta kmalu, za Ligo P smo spet orng neverni, za ?pansko pa zgolj ?e Real mal zaspi...
Zadnji? me je pa Wneger razo?aral....to ni bil arsenal , spet je rit nastavil....ni sposoben ene strategije sestavit. Ibra je pa po drugi strani pokazal vse, celo neverjetne asistence, se je pa lepo videlo da je preve? stati?en za Barcino igro, skoz v offsajdu, znajde se fenomenalno na majhnem prostoru, sam igra ?ist po svoje, podaja ali preigrava. Podaje so mu ?le v nulo...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gre za v?eraj?nji dogodek - pridem na cestninsko postajo Treviso EST - vstop, na ticket kot vedno, rampa zaprta, listka za vzeti ni, zato pritisnem rde?i gumb bilgetto - ni?. pritiskam in pritiskam ni?....
Nato pritisnem gumb assistenca - nekaj ?umi, povem v angl in pol Italijan??ini da ni listka in da ne odpre rampe.
assistenca odpre rampo, jaz pa tulim notri, ali potrebujejo tablico ali karkoli, da me zabele?i, ker listka ni...
Lahko si predstavljate trobljenje zadaj, zato speljem...
Zaradi tega grem na Gorico - Vilesse, da se tam v miru pomenim, ker ni gu?ve. Teta no?e sli?ati ni?, ni listka - polna cena....bolj kot sem ji kazal ra?un parkirnine na letali??u pred 1 uro in kaj se je zgodilo jo ne zanima, stopi ven pogleda tablico in izda tole...
V 15 dneh za pla?ati, ampak bom ?el na punto blu izre?t par vafankulotov, zdej grem pa na dopust.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jah smo ti malo pametovali ob vgradnji, zdaj si pa tam.
Prvo kar mi pade na misel je odklopi jih in pojdi drugam (?trom odklopi) - sam sem ti rekel da si kot dreve??ek ?e ne bo? dal releja, jaz redno sre?ujem policaje pa nobenega problema
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadnji? me je pa Wneger razo?aral....to ni bil arsenal
, spet je rit nastavil....ni sposoben ene strategije sestavit. Ibra je pa po drugi strani pokazal vse, celo neverjetne asistence, se je pa lepo videlo da je preve? stati?en za Barcino igro, skoz v offsajdu, znajde se fenomenalno na majhnem prostoru, sam igra ?ist po svoje, podaja ali preigrava. Podaje so mu ?le v nulo...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani