Dim vsaj nekako mogo?e vidi? zavoha?, monoksid je pa jeba...pride pa te ubije, ne ?uti?,voha? ni?.
senzor zazna tud to (za avtodome zaznava pline, ker lopovi ?ez ?pranjo vpihajo uspavalni plin, in pokradejo vse...)ho?em re?t, no tud ?e spi? nima? ve? mo?i da se zbudi? po moje v dimu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A ne morjo lastniki v teh ko?ah namontirat senzorje da nebi pri?lo do tega....potem tako umrejo mladi ljudje zarad tak?nih bedarij, ki so usodne
Ma ja, v bauhausu sem kupil za v prikolico enega, ki stane 6?, bom ?el ?e po enega za bajto, tuli ko prasica, je bla cela panika v kempu, ko je na?a dala kruh z papirnato nalepko v mikrowele, zadimilo in tulilo da so pti?i zbe?al.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
so pa tudi teorije zarote, ker tam v sosednji bajti so ne vem v najemu ali kako neki tuji delavci, ne bom narodnostno ?aljiv ampak vsak teden jih je ve? in to se je razpaslo ko tabor....
Tu pa se pojavi moj problem. Tudi mene ?e ni noben videl, tako da obstaja verjetnost da sem tudi sam bot oz. da sploh ne obstajam. Kaj potem sem jaz? Kdo me je ustvaril in zakaj??
Lahko potrdim, da obstaja tvoj avto, ki me je prehitel na avtocesti, tebe ne morem potrditi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
trik ki je pomagal je bil delet spoola....
http://www.sysprobs.com/print-spooler-stop...tomatically-fix
cel dan sem se je....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani