Skoči na vsebino
Mala uganka
Napisano

In kaj 20 naj bi bilo za kopat al kaj.....yea right!......za pir hladit mogo?e :P:D

Ja,madmax,se strinjam.Dokler nima enih 25-26 stopinj ni to ta pravo. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mali ?rni :bravo: - sem sicer videl samo zadnjih 15 krogov in tisto kar je pokazal pri prehitevanju Masse in Piqueta je bilo res lepo :rispekt: , sta pa tako Massa kot Piquet izpadala loleka, ker ne znata zapirat notranjo linijo. :whatever:

Oho,lepo.Ja ni?,danes on,drugi? kdo drugi,ki bo imel ve? sre?e,ne? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Saj ga nekak celo razumem - folk je ratal tako govedo, da buta z vrati v sosednji avto in jih boli kurac za vse druge. Sicer ne zgleda ampak, ?e je prazno parkiri??e pa naj mu bo.

Recimo jaz prav zaradi egoisti?nega odnosa do tuje lastnine vedno pu??am avto na najbolj oddaljenem samotnem delu parkiri??a pa mi tud to ne pomaga, saj se mi je zadnji? zgodilo, da je nekdo na praznem parkiri??u parkiral ?isto zraven in sem komaj zlezel v avto. Hmm, aja baba je bila, ki je pa? vidla samo to, kako bo ona izstopila za druge jo pa boli kurac.

Ja,teh butcev pa tudi jaz ne prenesem. :angry: Tudi ?e parkira? avto na parkiri??u,en kilometer okoli ni nobenega,se ?e vedno najde kak pacient,ki parkira zdraven tvojega in po mo?nosti ti ga ?e obtol?e. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Men bo pa film po?u, mislim da na firmi ni ?loveka, ki bi lep?e parkiral oz. bolj merkal kako parkira kot jaz, a kljub tebu mi ?e kar po vrsti razbijajo avto. Danes ponovno. A mam sam jest tako frdamano, zagamano "sre?o" v ?ivljenju, da mi vsak mesec nov bedak zdrajsa avto. ?el bom v Izrael pa nabavil one robote s strojnico pa ga bom skalibriral, da mi okoli avta patruljo dela.

?e se le da, parkiram tko da ni nobenga zraven, to?no mam ?e nagruntene parkirne bedake, tako da se izogibam parkirnih mest okoli njih. In ?e zmer se najde en....

Ko pridem jest na oblast, bomo spet kri?anje pa bi?anje uvedl. Pa une romunske, ipd. kamjonarje bomo kar ob cesti prbil, da bojo drugim za opozorilo.

?zmeden? -orenk volilni program.Mislim,da bi marsikateri "pazljiv" voznik volil zate. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

-----Brodolomca - Slovenec in Hrvat - se re?ita na samotni otok.

Tam ju ujamejo domorodci in ju obsodijo na smrt.

Bili so kar moderni domorodci in so imeli giljotino.

Najprej dajo pod rezilo Slovenca in spro?ijo giljotino.

Sekira se zatakne 20 cm nad njegovim vratom.

Domorodci to razumejo kot bo?je znamenje, zato ga pomilostijo in mu

obljubijo izpolnitev treh ?elja.

Za?eli si ?oln, zaboj zlata in klju? osmico.

Vse to mu dajo, jih pa zelo zanima kaj mu bo klju?.

Pa pravi Slovenec: "da vam popravim to giljotino, preden date gor Hrvata.----

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Ja, kot sem ze ne?tetokrat rekel, lahko je ?e tok dober sistem, ampak na?im ga bo zmer ratal zajebat. Limamo na levo, oni stojijo na desno. Brihte.

Itak bodo verjetno morali popustiti in se bo potem drugo leto jih lepilo tudi na desno stran spodaj...

...ker bodo ugotovili,da la?je kontrolirajo,kdo ima vinjeto. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

F.k,jaz sem danes z Pugijem ?e zavil na hitro cesto iz slu?be grede,?eprav nimam gor vinjete na tem avtku. sramezljiv

?e dobro,da ni bilo organov pregona v bli?ini in sem ?el li?o skozi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kr u?ivite fantje, dokler lahko :bravo::bravo:

?al nisem gledal tekme... a lahko nekdo na hitro opi?e kaj se je dogajalo?

V glavnem so ?tartali..... ...... ......in "na?i so zmagali. :whatever: Nekaj v tem stilu.

Ti bo ve? pojasnil Poki. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?aki,da prideta k sebi. :lol:

Malo smo zlobni. :P

Ne,samo ?e smo realni ni glih veliko prilik,da se veselimo,ne? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Danes tudi pri meni kazi vinjeta sprednje steklo. :P

Sem imel pa resne probljeme za skinit dol ABC-je ostalo lepilo v kotu in sem vse preklel po vrsti.

Po pol ure mi je ratalo vse spraskat dol...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Nism zihr, da bi na tej lokaciji kdo za SLO naviju! <_< :ne vem: :hohoho:

Sicer pa ?e par let niti ni za kaj navijat oz. za koga! :whatever::unsure:

Boss, upam da za dns zve?er ne napoveduje? oz. ?uti? zmage Slovanov! :D

Jaz jo ?utim.Go,Rusija ,Go. :bravo::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

?e bojo Rusi igrali tako kot pri NL bodo ?pance stresli 3:0 al pa 4:1. Pa ?e pokal bodo pobral na koncu.

Se strinjam in odkar so eliminirali "moje", tulipane navijam za njih. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.