Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Me zanima, ?e je kdo med nami, ki si upa ?pekulirat in napovedat, da Vettel NE bo letos prvak? :D

Teoreti?no je lahko prvak ?e tudi ?etrtouvr??eni Hamilton, no ampak ta teorija bo verjetno ?e po Suzuki pozabljena. :lol:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tale lopata bi morala dobit poseben status tu na forumu...

Lahko bi imeli enega smejkota tule na levi na izbiro, ki bi tekel za drugim z lopato v roki in ga ustrahoval. :cheers::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

O ne, pa? pa sva po?timala in zamenjala tistih par stre?nikov, zdej vse ?tima. Na Mazdo pa itak pazim ko sto mater. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zdele pa s kolegom na streho, zamenjat par stre?nikov, ker so nekateri o?itno po?eni in ob ve?jem nalivu malo ?ez pronica. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In spet gremo na voli??a.

Bi bilo zanimivo videt, ?e so se karte kaj preme?ale od zadnjih parlamentarnih volitev. :D

Verjetno pa nekaj od teh strank, ki so trenutno v DZ potem tam noter ne bi ve? videli. ZJ pa ?e je dovolj zvit, bo na koncu kandidaturo tik pred zdajci umaknil, pred tem pa je cilj narediti ?imve? promocije za njihovo PS. To je ena od realnih opcij pomoje. Ker ?e gremo ta moment na pred?asne, bi njihovi stranki (verjetno) dokaj trda predla. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Obujam spomine na najbolj ?urersko obdobje (Lipa, Skala oz. La Roca, itd.) in ko fotrova Vectra skoraj noben ve?er ni bila parkirana na doma?em dvori??u;

Zame ?e vedno zvrst glasbe, ki mi vrne najve? pozitivne energije in veselja. :wub::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Neka skrita ?tevilka me ?e celoten dopoldan nadleguje, parkrat sem dal zvonjenje na tiho, parkrat kar direkt pritisnu "zavrni klic", pa ?e kar vztraja. Javit se pa ne ?elim, ker sem moral pred par dnevi na takole skrito cifro neki po nem?k ?prehat in sem potem dal kajlo. Kot ka?e bodo morali nekoga drugega najdt za svoj biznis. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Hehe, no kdo ve? Tole je moj najljub?i odsek poti proti Kamniku oz. ....., dobro da :policaj: ne postavljajo tam radarjev, ker rahlo spominja na dirkali??e in je izven naselja, da ne bo pomote. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EP v ko?arki 2013
Napisano

Verjetno se sli?i ?udno, ampak raj?i vidim, da so na?i 5. kakor pa SPET ?etrti in da bi jim po kak?nem podalj?ku medalja spolzela iz rok. :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.