Zgoba je taka in bo pripeljala do tega da bom ukinjen s tega foruma, ampak nekdo ?e more enkrat povedati resnico.
Kokolada je u bistvu produkt Ajvarja. Dolgo ?asa smo se na forumu spra?evali kaj Ajvar sploh po?ne tu, da je admin. Poleg tega da rihta avte, dele, majstre, popedena ?ene, pleh in pc-je, razen tega, prav ni?. In ker je Ajvar hotel upravi?iti svoje adminanje, je ustvaril bota kokolado. Ker ni vedel kake atribute naj mu da, je potem nastavil tega bota na: "to kar nisem jaz." Se pravi, da bo ?leht, da bo v kurac po?iljal vse ?ivo, da bo trolal, spamal, limal nage babe.
Potem je spustil tega bota na forum in ga "na??uval" na nekatere uporabnike. Ko je ?el bot predale?, ga je Ajvar opozoril naj se lep?e obna?a in tako je Ajvar dobil na avotriteti in ustvaril iluzijo, koliko dela ima z adminanjem foruma.
Potem se je pa zapletlo. Bot je pogruntal, da Ajvar nobenega ne ban-a. Zato je stopnjeval svoje napade in spam-anje in opozorila Ajvarja niso ve? zalegla, u glavnem u?el je izpod nadzora.
Zdaj pa si je tale bot izbral tar?o z nickom vid007 in tukaj smo zdej.
PS: kokolada v japon??ini pomeni: veliko praznih jeznih besed.
Tu pa se pojavi moj problem. Tudi mene ?e ni noben videl, tako da obstaja verjetnost da sem tudi sam bot oz. da sploh ne obstajam. Kaj potem sem jaz? Kdo me je ustvaril in zakaj??
Where?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jures, tle se pa ne bi strinjal s teboj - namre?, kolikor vem nobenega od poslancev ne bodo priklenili za radiator, tako da fizi?no ima ?e vedno mo?nost vzeti glasovnico in glasovati kontra svojih oz. za tegale maherja o katerem se danes odlo?a. Se pravi ?e ima nekdo res "jajca" gre z lahkoto v akcijo, razen ?e mu npr. Virant ali Radovan - zagrozi svojemu da ga bo s ?ibo po nagi riti na?e?kal, ?e gre glastovat ZA!
JG - to se je zgodilo!!!! Stranka ni dvignila glasovnic - kapi??
Neuradno pa so se poslanci SDS-a, SLS-a, Liste Virant in NSi-ja odlo?ili, da ne bodo oddali svojega glasu oz. da sploh ne bodo prevzeli glasovnic. S tem bi prepre?ili ugibanja o tem, kdo med njimi bi morda svoj glas oddal za Jankovića
Seveda pa je v tej politi?ni trgovini vse mogo?e - ampak ?e stranka ne dvigne glasovnic ne more noben poslanec glasovati. Demokracija a ne - SDS in Virant izgubljata - poglej mal komentarje na rtv.....folk je razpizden na njih na veliko, sploh ne govorijo o jankotu
PAZI izredna novica na TV - Vogrin prestopli v PS....1. glas....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ma eni res nmate pojma, vsaka neoddana glasovnica, nedignjena pomeni enako kod da si proti in to je jasno, ker ?tejejo samo glasovi ZA in teh ima va? ljubi Zoki premalo zato pa tako kri?i kot mali otroci v vrtcu, ko ne dobi svoje igra?ke v tem primeru podpore.
Tle si pa mim udaril....
vsak poslanec lahko po svoje odda glas, ampak ker se tega bojijo so prepovedali dvig - NEZAUPANJE! To je totalitarizem, oziroma nadzor nad svojimi 'neodvisnimi' poslanci
Da sem jaz jankovi?, bi se potrudil za 46 potem pa bi vrnil z novimi volitvami ?e mo?nej?i. Mogo?e bodo potem te hijene dojele s strani ljudstva da so.........
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani