Sme, sme... jaz jo imam levo od pal?ke ogledala, tako, da jo ogledalo skoraj popolnoma zakriva in vidim le cca 1cm vinjete. Druga? sem pa na prej?nji strani objavil odgovor DARS-a in baje bodo do konca leta spremenili odredbo in bodo dali mo?nost lepljenja tudi na desni strani, kar bo pa dale? najmanj mote?e.
...aha,pol jo moram samo ?e nabavit in prilimat pod ogledalo.(na levo stran) Ker to z levim zgornjim kotom je res ena "na?a" pogruntav??ina.Tudi v spodnji levi kot bi bilo o.k.Po mojem je va?no,da jo ima? prilepljeno in da se jo vidi od zunaj.Pol ti ne morejo te?it.
A niso v Franciji (predvsem v Parizu) navajeni takole vozit.. ?e ne gre pa? malo odrine?.
Sicer imajo pa skoraj vsi francoski avti odbija?e narejene v ve? kosih in za francosko tr?i??e so v ve?ini opremljeni z odbojnimi letvicami, ki niso polakirane prav zaradi takih rahlih trkov oziroma odrivov.
Enako kot za italijan?ke-tudi tej ti ga malo porinejo,?e ne gre na lep na?in.
Samo kratek komentar 2 ?lena: leva stran stekla pomeni celotno levo stran stekla in ?e je zraven ogledala levo je ?e vedno na levi strani. Drugo bi bilo, da bi v uredbi pisalo skrajno levo.
Ja,samo ne pi?e pa,da jo lahko damo na sredo ?ipe(pod vzvratno ogledalo). :ne vem:
Pozabil je ?e na to, da te pretepejo, strpajo v marico in gredo en rally, da te ?e notri fajn polomijo. Na koncu te ?e zlorabijo s pendrekom in te spustijo naprej s pozdravom: "Pa sre?no vo?njo ?e naprej."
Glih danes me je en poba "razsvetljeval" z umotvori tipa,da ?e jo prilepi? kam drugam kot v levi zgornji kot,te ustavijo "organi",ti jo lepo strgajo dol,pla?a? kazen,kupi? pri njih novo in se lepo odpelje? novim dogodiv??inam naproti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tam je pametno,da ga parkira?,?e je le mogo?e kje,da ima? zid zadaj.
Edino vdrtino na vratih mi je naredil makaronar in to pri nas. Kak?ni klo?arji,res.Sicer pa bomo videli,kako bo v kal?otu z njimi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani