Sorry Shrek... a tole se je tebi zdelo normalno? Tole je jebanje vseh po spisku in samo orisuje aroganco ?oferjev kamionov, ki si lahko privo??ijo o?itno vse saj jih bo klobasa? vedno in povsod zagovarjal pa ne glede kaka sranja povzro?ajo. A je blo res to treba al je to samo prikazovanje kako eni pa? lahko - vmes sta se ?e mal ustavila za brezveze, pa mal dregala do 40km/h in se imata fino ter se zabavata, vmes pa je lahko tud kilometer prostega prostora.
Druga? pa pravilo zadrge ne pozna 90% voznikov (amaterskih in profesionalnih) tako da ra?unat na to je dokaj utopi?no in ?e najbolje bi bilo, da bi policija raje kot kaznovanje ve?krat urejala promet in ljudi z usmerjanjem v zadrgo nau?ila kako se to izvaja. V nekaj letih bi se jih dalo nau?iti, kako se to izvaja ne pa da ?e danes 90% ljudi misli, da gre za urivanje, ?e se nekdo lepo pelej do zapore in se tam posku?a vklju?iti po sistemu zadrge. Problem je pa?, da edino 10% voznikov to zna izvajat pravilno a za ostalih 90% so tile pa? arogantni objestne?i, ki jih je treba nau?it pameti in jih nikakor ne spustit v kolono pa ?eprav bi jih po zakonu morali.
a to je prihodnost?... sej kamionarji to ?e danes po?nejo, dremajo za volanom, tapkajo tablice, jejo in po?nejo ?e 100 drugih re?i - vo?nja je pa? tisto zadnje. Tempomat ON pa gasa.
Sicer pa v film?ku nisem ?ist dojel kdo je bolj robotski a kamion ali ?ofer... sem najprej pomislil, da je to reklama za robotske ?oferje. ?!?!
Tole ne more? ven pridit, ker avto sedi na podnu in bi se kolo v luknji vrtelo v prazno ?pere pa ni. Mogo?e edino, ?e vi se dva oreng rukeljna vsedla v prtlje?nik ?imbolj diagonlno nasproti kolesa v luknji bi mogo?e uspeli zadevo prevagat, da se avto ven porine.
Tole so odgovori Britank na vpra?alnikih za pridobitev otro?kega dodatka pod rubriko "navedite o?eta".
1. Glede o?etovstva mojih dvoj?kov: o?e otroka A je Jim Munson. Za o?eta otroka B nisem sigurna, mislim pa, da je bil spo?et isto no?.
2. Nisem prepri?ana, kdo je o?e, ker sem bruhala skozi okno, ko si me je nepri?akovano vzel od zadaj. Lahko pa vam priskrbim seznam imen mo?kih s tiste ?urke, ?e pomaga.
3. Ne poznam imena o?eta moje deklice. Spo?eta je bila na ?uru na 3600 Grand Avenue, kjer sem neza??iteno seksala z mo?kim, ki sem ga takrat spoznala. Spomnim se, da je bil sex tako dober, da sem omedlela. ?e ga najdete, mi lahko po?ljete njegovo telefonsko? Hvala.
4. Ne poznam identitete o?eta moje h?ere. Vozi BMW, ki ima luknjo od moje petke na opa?u vrat. Mogo?e lahko kontaktirate BMW servise v okolici in ugotovite, ?e je dal to popravit.
5. ?e nikoli nisem seksala z mo?kim. ?akam na pismo od pape?a, ki bo potrdil, da je bilo spo?etje mojega sina brezmade?no in da je ponovno vstali Kristus.
6. Ne morem vam povedati imena o?eta otroka A, ker me je obvestil, da bi to imelo katastrofalne posledice za britansko ekonomijo. Razpeta sem med tem, da naredim tako, da bo dobro za vas, ali tako, da bo dobro za dr?avo. Prosim svetujte.
7. Ne vem, kdo je o?e mojega otroka, saj zame vsi vojaki zgledajo enako. Lahko pa potrdim, da je bil ?lan "Royal Green Jacket-ov".
8. Peter Smith je o?e otroka A. ?e boste govorili z njim, ga lahko vpra?ate, kaj je naredil z mojimi AC/DC CD-ji?
9. Glede na datume zgleda, da je bila moja h?i spo?eta v Euro Disney-u. Mogo?e je pa res Magi?no Kraljestvo.
10. Toliko stvari v tej no?i je nejasnih... Edino, kar se spomnim je, da je Delia Smith imela popoldne oddajo o jajcih. ?e bi ostala doma in gledala TV namesto da sem ?la na ?ur na Miller Drive 146, bi moja verjetno ostala neoplojena.
11. Nisem prepri?ana glede identitete o?eta mojega otroka; ko poje? celo konzervo fi?ola tudi ne more? vedet, od katerega fi?ol?ka si prdnil.
No, pa re?te, da jim je na Otoku dolg?as... hahaha
Z veliko razliko...kle je bil gol ?ist prazen pri Miletu je pa bil vratar ?e vedno tam in je zamudil za malenkost. Tko, da tole pa? ni noben poseben gol ampak zgolj prilo?nost, ki se je ponudila, tako nekako kot malemu Zahovi?u, ko mu je ?oga samo na glavo padla pa ?e cel teden cel Maribor govori samo o tem, da ne re?em tiste v?eraj?nje pateti?ne oddaje na poptv s ?e bolj pateti?no Kr?marjevo na ?elu. Pa ne morjo ga zdej v zvezde kovat zarad enga precej "sre?nega" gola... naj raje poskrbijo za to, da jih bodo ?e ve? dal in probal ?e kaj narest, ?eprav bo te?ka.
Haha ampak ta pa je lisica do zadnjega.... bogovsko pla?o bo mela v Bruslju pa fehtari pri kolegih za dnar za njeno izobrazbo... noro da dol pade?.
Sam se je pa dobr skrivala ves ta ?as in ?ele, ko je ?la v zaigran konflikt za Zokijem se je videlo, da ima pred sabo samo en cilj in to je komisarsko mesto v EU.
?e se gre gledat datumsko, kako je zadevo izvedla se to?no sklada s tem, da je lahko v odstopu imela to?no dovolj ?asa, da se je samoimenovala. Ne ni mogla po?akat en mesec ali mesec in pol, da volitve ne bi padle na dopustni?ke mesece ?eprav jo ni nih?e stran brcal iz ?ela vlade. Ne, ker ?e bi po?akala, bi ?e vedno bila v predsednica vlade in se ne bi mogla samoimenovat.
Noro, res lisica - upam, da zdele ne bom preve? dam u?alil, ampak to je manipulacija, ki jo zmore samo ?enska in med narodom je ostalo prepri?anje, da je kriv za razpad vlade Zoki, ki je potegnil dale? najkraj?o - preveslala ga je kot malega jagen?ka in tudi z vsemi ?avbami namazan Zoki ji ni kos in tukaj se vidi, da v politiki uspevajao samo tisti, ki so najbolj manipulantsko prefrigani in najdlje se obdr?ijo v njej ravno tisti, ki to intrigantsko dvoli?nost najbolj obvladajo ... torej je treba sam pogledat kdo se najdlje dr?i v vrhu politike pa vidimo ker nas najbolj okrog prina?a.
Prekleti romunski kamionarji fardamani.. .prvi? do?ivel, da se nekdo ?eli namensko zaletet in ne ni ?lo za napako ampak ?isto naklepno dejanje. Pizda, da bi ga dobu na prostem bi dejansko pozabil, da po naravni nisem nasilen ampak tale bi si pa zaslu?il kr ene par vzgojnih.
Zmaj ne posplo?uj vse na materializem, ker to vsem takim ti?em samo daje? potuho, da je vedno krivo nekaj drugega in ne oni sami... Sre?a, da velika ve?ina ljudi ?e vedno ima vest in empatijo on so tudi ?ustveno inteligentni. V tem primeru pa ?al ni tega in bodo morale neke druge in?titucije urediti zadevo, da se take izrodke spametuje.
?e dobro, da niso igrali do konca, ker bi jim nasuli 140 ali pa 150 pik, Srbi jih pa tud 70 ne bi dali, ?e bi ?lo zares od za?etka do konca.
Mogo?e bi bile teli dve zadnji tekmi za pokazat vsem, ki so kurcali na?e kolk so zgubili proti ZDA. Natan?no ene tolk kot zgubijo tudi druge najmo?nej?e reprezentance vklju?no s ?panci, ?e bi se uvrstili v finale. In k gleda? tole NBA reprezentanco lahko samo ?pekulira?, da so ?panci celo namensko zgubili, da bi si prihranili "poni?anje". In zakaj v ?etrtfinalu in ne v polfinalu. Ker zgubit s Francozi (evropskimi prvaki) je nekako opravi?ljivo, se malo zgovori? na slab met a isto?asno upa?, da ne bo nih?e opazil, da si nala?? igral z ro?no zavoro.
Sej bo marsikdo rekel, da je to nemogo?e ampak dejansko ni - teli ?panci imajo na?eloma vse lovorike (razen OI zlata), ki so si jih za?eleli in ?e vedno ostajajo ena najmo?nej?ih reprezentanc na svetu ravno zaradi tega, ker dejansko so bili na zadnjih dveh finalih popolnoma enakovredni amerikancem in so leta 2008 na OI v Pekingu izgubili le za 11 pik (118:107) in v Londonu "le" za 7 (107:100). Ta postava ZDA pa bi jih razmontirala za 30 ali ve? pik, saj tako napaljenih igralcev ZDA pa ?e nisem videl.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sorry Shrek... a tole se je tebi zdelo normalno? Tole je jebanje vseh po spisku in samo orisuje aroganco ?oferjev kamionov, ki si lahko privo??ijo o?itno vse saj jih bo klobasa? vedno in povsod zagovarjal pa ne glede kaka sranja povzro?ajo. A je blo res to treba al je to samo prikazovanje kako eni pa? lahko - vmes sta se ?e mal ustavila za brezveze, pa mal dregala do 40km/h in se imata fino ter se zabavata, vmes pa je lahko tud kilometer prostega prostora.
Druga? pa pravilo zadrge ne pozna 90% voznikov (amaterskih in profesionalnih) tako da ra?unat na to je dokaj utopi?no in ?e najbolje bi bilo, da bi policija raje kot kaznovanje ve?krat urejala promet in ljudi z usmerjanjem v zadrgo nau?ila kako se to izvaja. V nekaj letih bi se jih dalo nau?iti, kako se to izvaja ne pa da ?e danes 90% ljudi misli, da gre za urivanje, ?e se nekdo lepo pelej do zapore in se tam posku?a vklju?iti po sistemu zadrge. Problem je pa?, da edino 10% voznikov to zna izvajat pravilno a za ostalih 90% so tile pa? arogantni objestne?i, ki jih je treba nau?it pameti in jih nikakor ne spustit v kolono pa ?eprav bi jih po zakonu morali.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani