Takrat proti Francozom se jim je marsikaj "poklopilo" v negativno smer, tudi prvih 13 metov za 3 to?ke, ki so vsi ?li v "maline", tega pri na?i ekipi doslej ?e nisem videl. O?itno je bila na fertig trema, nervoza ali karkoli. Skratka 5.mesto je tu in vsa ?ast pobom.
Jaz sem pa kar vesel, ?e Bo?o ne bo ve? selektor. Osebno bi raj?i nazaj Jureta Zdovca. Dale? od tega, da sem ekspert za ko?arko, ampak najbolj zbodeta v o?i skupno dose?eni 2 to?ki na?ih centrov na tekmi proti prvakom in pa nerazumljivo majhna minuta?a Joksimovi?a, ki se mi zdi preeeecej bolj konkreten v svojih akcijah kot Jaka Lakovi?, ki je o?itno ?e v letih in "raz?telan" (aja, isti letnik sva, ups).
Trenutno o?itno ne premoremo zadostne kvalitete, da bi parirali najve?jim obvlada?em tega prvenstva (ok, boste rekli smo premagail ?pance, ampak misilm da so takrat oni igrali res slabo, na?im pa je uspevalo vse mogo?e in nemogo?e).
To kar je v?eraj po?el NA? selektor sodi v rubriko "glej in se ?udi", tudi meni se je zdelo, kot da si ?eli (in dela v tej smeri), da tekmo izgubimo in ne zmagamo. Sicer pa saj veste kako pravijo; kolikor gledalcev, toliko selektorjev.
Zdele ju?ne brate premagat, da bo vsaj obli? na v?eraj?njo rano.
Dobre vole sem ko sto matr, ?e posebej pa se veselim naslednjih 4-ih dni, ko naj bi bila morala na vrhuncu, med drugim bo del tega tudi hribovski pohod z Mazda?i.
Sicer je dilema (d)ali je sme?no ali ?alostno kar sem pravkar videl v Sparu, v Qlandiji Kamnik napisano na blagajni (navodila oz. plonk ceglc za fri?no blagajni?arko, predvidevam).
Na njem je pisalo;
"Dobar dan (pogled, nasmeh). Ali imate ?par kartico?"
Ok, kot ka?e oseba, ki je pisala ta navodila ni ravno na?e gore list, vsekakor pa je intelekt na nivoju, da si za 5 besed rabi pripravit navodila. To spominja na mojega znanca, ki smo ga v?asih klicali Enoceli?ar.
Je pa to bilo na prvi blagajni (zraven informacij oz. reklamacij al karkoli je v tistem steklenem okencu), napisano (vidno pa z druge blagajne, potem naprej so pa ?e avtomatske blagajne, brez prodajalke). ?e greste kaj mimo, se spla?a pogledat.
Kakorkoli, tudi ?e je bil v?eraj?nji poraz nameren, bi jaz v primeru, da bi od?tel lepe cekine za vstopnico, pa totalno popizdil za prikazano igro na?e reprezentance v zameno za precej drago karto. ?e po tv je bilo ?alostno za videt, pa je bilo brezpla?no.
V tem primeru naj vnaprej povedo, da bodo igrali z zategnjeno ro?no zavoro, pa bi bila tudi dvorana precej prazna verjetno.
?koda, ko o?itno ne bomo nikoli uspeli sestaviti svoj "dream team", se pravi v trenutnih razmerah manjkajo vsaj: Beno, Erazem in Vuja?i? (ta je itak dal kajlo, jebiga). Ampak kar je, pa? je in s tem morajo poskusit ?e kaj naredit.
No, pa da vidimo kaj bodo na?i danes pokazali proti tradicionalno te?avnim Grkom. Trenutno gledam SLO2, pa raper Zlatan neki komentira, pa meni osebno zadeva ni preve? posre?ena.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Takrat proti Francozom se jim je marsikaj "poklopilo" v negativno smer, tudi prvih 13 metov za 3 to?ke, ki so vsi ?li v "maline", tega pri na?i ekipi doslej ?e nisem videl. O?itno je bila na fertig trema, nervoza ali karkoli. Skratka 5.mesto je tu in vsa ?ast pobom.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani