Fora hitre dostave je bila, da je kitajc naredil carinjenje in ga pla?al, zato je pri nas ?lo samo skozi carino - prvi? taka izku?nja, da na?i nekaj spustijo....
Tako, da jaz sem samo ?katlo v roke dobil, in je ?e montiran! Zato pa je tudi trajalo, da paket ni ?el iz Kitajske ?e pred novim letom.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
1. Grem po veliko fasngo, in medtem, ko zlagam na pult, spustim 2 starej?a predse eno gospo samo s krompirjem, in ata s pivom. No in se oglasi nekdo za njima, ja ?e pa njih spu??a? pol bo? pa tudi mene (bil je z vozi?kom). Nakar ga je uti?ala ?enska za njim: A res, ste mogo?e opazili da imam samo ?truco kruha, vi pa poln vozi?ek?
2. Prvi? odkar imam bridge to bridge anteno me zaje....signal na obeh antenah je 28dB kar je ?ez glavo dovolj, zadnji firmware, resetiran, kabli ok, ampak povezava ne dose?e 1MB, medtem ko na strani T2 ruterja PC dela 6MB/1MB....ni mi jasno
3. Na cesti na ovinkastemu izvozu se je pred mano ustavil nekdo s cliotom meni ni?, tebi ni?, ker se je zmotil in hotel rikvercati vame, da bi ?el nazaj
4. Ta je pa najbolj butasta - odkar je dr?ava uvedla teh prokletih do 50? z gotovino za podjetja sem v pi++++, imam do 3000? mese?nih stro?kov z avioni, hoteli, parkirninami, benzom v tujini....kaj naj zdaj vse prosim, da mi dajo ra?un in da bom nakazal???? Ta je pa tako bolana da je joj - prisilili so nas da si damo delati ene 4 kreditne kartice na firmo 50? ni ni?!!!!
No edino Hypo me je razveselil da je ?el EURIBOR dol, na mesec 150? manj na avtih in nepremi?ninah
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne morem verjeti kako eni nasedate trollom na tem forumu. Zal mi je pa tega foruma, to je bil zame en boljsih forumov v SLO, sedaj pa je to ratal rumeno - politicen forum za izrazanje lastnih tegob in custev, avtomobili in mazde so zdavnaj izgubile tu besedo, s tem tud dolgoletne clane....prav pa naj se zacnejo tukaj trolli naselvat.
Lp
Kaj mislite kako zelo bi se zakomplicirale stvari pri registraciji in homologacije mazde rx-7(ima nem?ke papirje) v tej na?i "prelepi" sloveniji?
lp,feri
ne toliko papirji kot ekologija in podobno, mogo?e preko pravil starodobnika....jaz sem v?eraj v 15 min registriral ita motor, res pa da 2010 letnik in z ?e opravljeno homologacijo v sLO, ostalo je bilo vse italijansko
Hvala vsem, mi ga dostavijo na dom , ?eprav je registriran ne bi rad rizkiral. Po 3h letih najprej po sen?nih zasavskih dolinah pri 0C ni glih pametno.
Sem ga pa kot prvi registriral v SLO. Kok je to izi, ?e ma? vse papirje: homologacija, ITA ra?un, potrdilo DURSa o pla?anih davkih, ra?un SLO dilerja in italijanska prometna....thats it.
DDV je pa 20% od ITA fakture...
danes sre?al 5 nesre?...med drugim hudo nesre?o pri po?ivali??u Lopata - k sre?i pri po?ivali??u, da smo obvozili, druga?e bi bil dober za kake 2 urce.
nekdo razsul totalno Leona II rde?ga, sem slikal...
Z moksterjem sva ugotovila, da je na poti k sindromu megla.
v mojih novih se z u?om vidi vse - pleh, ?arnica....v njegovih samo meglo, ko pa pri?ge lu?i se komajda, komajda vidi pleh....pa L lokov snopa sploh nima
Pa ugotovila sva da ima GT opremo brez meglenk, le blende v ?arnicah :ne vem:
Lansko leto smo s ?e parimi foruma?i najeli dvorano v bli?ini kranja (center Vogu), pa bi lahko ?e letos zadevo ponovili - cena ure mislim da je bila 20 ? (ne spomnim se ali je za njih ura 45 ali 60-minutna).
Potem pa smo igrali malo odbojke in pa potem ?e basket. Skupni stro?ek recimo da je bil kak?nih 60 (morda 80?, ?e je bila ?olska ura ra?unana po 20?), pa glede na to da nas je bilo mislim da 12 komadov, se je to zelo fajn razdelilo in je vsakega stalo komaj kak?nih 5 do 6 ?.
Mislim, da se spla?a malo dru?it in "pregonit", kaj pa mislite drugi o tej ideji?
Najbolj ustrezen termin bi bila morda kak?na nedelja popoldne, ko ima na?eloma najve?i ljudi fraj?
Skratka, sem zelo zainteresiran da se tak?no ?portno dru?enje izpelje in upam da vas je ?e vsaj kak?nih 10 enako misle?ih!
LP!
B.
zakaj pa tega nisi dodal tam kjer sem spra?eval??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V vsej tej politi?ni farsi vidim, da sem glas dal pravemu....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani