Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ej sem pogledal bo tudi v udinah...to je teb se blizji kot men mainz...

Jap,se glih "zagrevam" za njega;kupit pa grem karto za Whitesnake in Europe,ki bodo ?opali skupaj.

Stari rokerji jih verjetno poznajo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

noup, sem tudi klju? iz kartice vzel in s klju?em v?igal - ne gre.

Vsekakor je nekaj,kar mu-ji ne pa?e vro?ina.Probaj it ?e na kak drugi servis.Mogo?e odkrijejo kaj: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

mene je pa v zadnjih nekaj dnevih spet za?ela moja Mazda nekaj gnjavit. In sicer, da ne v?ge, ?e je nekaj ?asa (takrat ko sem v slu?bi) na soncu. Potem moram shladit kabino, potem pa po 15-20 minutah lahko v?gem. To se mi je ?e dogajalo lansko leto, pa so nekaj "popravili", letos se pa spet dogaja. Ima kdo kak?no idejo kaj bi to bilo? Na servisu na diagnozi ni so kaj prida ugotovili.

Da ni kaj povezano z "pametno" kartico? Ne vidim neke pametne razlage,

da ima? probleme samo ,ko je vro?e!... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hokej skenslat glede na zadnje rezultat sploh nebi smel bit problem <_< :ne vem:

Ja,res je.Totalna polomijada. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

jp :bravo: poleti razmi?ljam samo ?e da bom nabavil en stage6 izpuh samo zaradi ve?je preto?nosti motorja :bravo: 100? pa pride nakaj tak?nega za moj motor :rispekt:

aja pa motor je regitriran, barvo so popravl pla?al smo pa 52? z popustom B)

Samo pazi,da ga ne bo? kaj friziral preve?(spreminjal kon?no in podobne stvaritve).Tukaj pri nas na obali so zdej te dni zasegli kar lepo ?tevilo predelanih skuterjev in motorinov.Pamet v glavo in po predpisih...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

joj ljudje ste ?li v off :hohoho:

no nalepke so gor motor je pa tak :bravo:

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Malo nas je res zaneslo,ja. :P:P:P Druga?e pa-najs motorin z temi nalepnicami. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

No to mas pa prav...ne vem kaj mi pise na prometni, govoril sem pa o mazdini kodi.

No evo "skrekal" si :bravo:

Torej, fabrika ima eno kodo, prometna drugo.

Ja,to tudi pri meni dr?i. :D Samo pitor si z to kodo v prometni, bore ni? ne pomaga.Vedno gleda po kodi od Mazde(v Katalogu ima te mazdine kode,ki so nekatere enake tudi za Ford).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

kako je pol 16W biserna crna po tej tabeli?

Mercedesi pa slpoh nimajo crk ampak samo stevilke...

Bom mal raziskoval tole, ker me zanima zdaj :)

He,he,pa smo dobili ?e enega "raziskovalca".Pa si se meni smejal glede gum. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tudi jaz nisem gledal ampak boss pravi, da smo zmagali. Tako, da odogovor je: ja smo zmagali :D

A,se pravi,da ste :whatever::P zmagali??

Tako je....zmagal smo ;)

Anzi,so zmagali va?i. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest se pa pohvalim, da jutri za?nem z novo slu?bo., In da, res je, da sem bil v prej?nji zaposlen samo 4 mesece.

Ja da bi trajalo malo ve? in da bi bila to najbolj?a slu?ba na svetu. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Eden izmed najhitrej?ih elektri?nih ?portnikov :D

ne vem zakaj bi bilo sme?no :P

Sme?no mi je,ker ta el."mlin?ek" spi?i tudi kakega Porscheja na semaforju.In tip niti ne ve,kaj ga je doletelo,ker ne sli?i ni?. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qwerty praznuje
Napisano

:cheers::pepsi::pepsi: ?e enkrat hvala vsem :pepsi::pepsi::cheers: druga?e pa ja, eno leto ?e, pa bom petkico na sprehod peljal ?e bo ata pustil :lol:

Sej eno leto bo tik-tak.Dok si reku ?estinpedesettiso?osemstopetindvajset bo tu tvoj naslednji roj.dan. :P

In pol-gasa. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No sej to je ?e neke vrste ugodnost, sam je pa izredno neprijeten ob?utek, ker mam zraven tut klju?e od stanovanja, pa ni lih dobr da jih kdo drug uporabi! <_<

Kaj ve?,lahko,da ti bo "pospravil" stanovanje. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ja, ampak vseeno mora? malo prej ven, kaj ne? ?e ob 14h zaklju?i? ti ne ostane dosti, pa tudi, ?e ?ivi? direktno spodaj... :(

Pa sej lahko grem ven,kadar se mi zaho?e.?e le nimam gu?ve.Nikjer ne pi?e,da mora? delat 8 ur,ne? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ja, kje so ?asi, ko si lahko sredi tedna normalno zaklju?il z delom, se usedel v avto in ?el na popoldansko smuko na Krvavec... :(

Nekateri pa to lahko ?e vedno naredimo... :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jezi me ker je ?e cela severna dalmacija zasedena z apartmaji z lepo pla?o ob morju :ne vem: drugo leto bo potrebno ?e januarja gledat tak?ne zadeve. :whatever:

Pa pejdi kam drugam-kam,kjer je lep?e. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.