mene je pa v zadnjih nekaj dnevih spet za?ela moja Mazda nekaj gnjavit. In sicer, da ne v?ge, ?e je nekaj ?asa (takrat ko sem v slu?bi) na soncu. Potem moram shladit kabino, potem pa po 15-20 minutah lahko v?gem. To se mi je ?e dogajalo lansko leto, pa so nekaj "popravili", letos se pa spet dogaja. Ima kdo kak?no idejo kaj bi to bilo? Na servisu na diagnozi ni so kaj prida ugotovili.
Da ni kaj povezano z "pametno" kartico? Ne vidim neke pametne razlage,
jp poleti razmi?ljam samo ?e da bom nabavil en stage6 izpuh samo zaradi ve?je preto?nosti motorja 100? pa pride nakaj tak?nega za moj motor
aja pa motor je regitriran, barvo so popravl pla?al smo pa 52? z popustom
Samo pazi,da ga ne bo? kaj friziral preve?(spreminjal kon?no in podobne stvaritve).Tukaj pri nas na obali so zdej te dni zasegli kar lepo ?tevilo predelanih skuterjev in motorinov.Pamet v glavo in po predpisih...
No to mas pa prav...ne vem kaj mi pise na prometni, govoril sem pa o mazdini kodi.
No evo "skrekal" si
Torej, fabrika ima eno kodo, prometna drugo.
Ja,to tudi pri meni dr?i. Samo pitor si z to kodo v prometni, bore ni? ne pomaga.Vedno gleda po kodi od Mazde(v Katalogu ima te mazdine kode,ki so nekatere enake tudi za Ford).
No sej to je ?e neke vrste ugodnost, sam je pa izredno neprijeten ob?utek, ker mam zraven tut klju?e od stanovanja, pa ni lih dobr da jih kdo drug uporabi!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jap,se glih "zagrevam" za njega;kupit pa grem karto za Whitesnake in Europe,ki bodo ?opali skupaj.
Stari rokerji jih verjetno poznajo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani