Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Ameri?ani zadnjih 6 let delajo ekipo "z glavo"

Se pravi so dali mlade ko?arkarje iz NBA, ki so ?e ?eljni dokazovanja z nekaj tako imenovanim "fotri" kot je recimo Harden, da nadzirajo dogajanje. Imajo trenerja iz univerzitetne lige, ki je veliko bolj podobna evropskemu na?inu igranja in razmi?ljanja. To je dobitna kombinacija in tak na?in razmi?ljanja dejansko nima konkurence, ker nobena od drugih  dr?av nima niti pribli?no tako bazo igralcev, da lahko dejansko trener izbira to?no igralce, ki si jih ?eli in ne tako kot pri nas, ko trener dobesedno moleduje da bi kdo igral in pobira igralce iz vsehmogo?ih koti?kov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

tolk zmorejo kot so zmogli na?i... en pol?as in to je to. Pa sem vseeno mislil, da bodo ve? dal od sebe, ker so le orjaki in imajo vi?ino pa so v bistvu na koncu ameri?ani igral ?e celo veliko bolj le?erno kot proti na?im pa Litvanci niso imeli niti za burek.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

@Boss, sicer Nemcev (ajde z vsemi pri?leki vred) je ?e zdavnaj preko 80 mio., tako da si ti vzel presneto majhen vzorec, ko jim o?ita? splo?no vozni?ko neznanje celotni naciji.  :hudicek:

Ma to je blo samo danes... druga? je pa vsako poletje ista zgodba sam drugi akterji in ?vabi so iz leta v leto bolj porazni pa s tem ne mislim, da so drugi kej dost bolj?i sam si pa pri polni zavesti upam trditi, da imam izven poletne sezone bistveno manj opravkov z na?imi cestnimi genjalci kot pa ?ez poletje, ko se trume polopravilnih turistov valjajo preko na?e dr?ave. In ?e sem nad katero stvarjo navdu?en, ko se poletje kon?a, sem nad tem, da se situacija iz dneva v dan izbolj?uje (Ok, de?evni dnevi so vedno izjema) do junija naslednje leto, ko se vsa kalvarija spet ponovi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Mene so pa danes razpizdevali dejansko samo ?vabski turisti in en njihov kamionar. Pa ne more? verjet - sem mislil, da se izpiti samo pri nas "kupujejo" ampak ko gleda? tele frice jih po moje pri njih talajo na bol?jaku.

Pa nekaj primerov na AC in to vsi z D tablicami:

Kamionar z vsemi mogo?imi utripajo?imi tablami in oznakami izredni prevoz lepo meni ni? tebi ni? veselo prehiteva drugega kamionarja. Razlika v hitrosti 1km/h in vsi ostali smo morali gledat to proceduro ter razmi?ljat kaj vse te utripajo?e table sploh pomenijo - o?itno "raketo na kolesih" in ne po?asno vozilo ve?jih dimenzij, ki bi moralo vozit po voznem pasu.

Naslednji pacient je bil z avtodomom in sicer se je odlo?il, da je prehitevalni pas njegov in ga ni motilo, da ga je cela kolona morala prehitet po desni.

Najbolj mi je pa adrenalin dvignil en z me?ko, ki je ves ?as vozil za kamionom in ni kazal znkov, da bo prehitel. Ko sem se mu ?e ?ist pribli?al po prehitevalnem pasu je brez ?migavca samo zapeljal vame. Situacijo sem re?il z manevrom na njegovo mesto ter se izognil naletu.

Ma res ne vem sam naj mi samo ?e en re?e, da znajo Nemci vozit pa ga po?ljem v 3PM. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Jaz sem tako u?ival, k so Francozi spra?il riti tem nadutim ?pancem (predvsem njihovi zvezi) in zjebali ?eljo FIBE, da se igra finale ?PA:ZDA. dejansko je bil prfekten ve?er :ouje:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Dobra borba na?ih dokler jim enostavno ni zmanjkalo mo?i... jebat ga, ?e bi samo po prebivalstvu ?teli bi morala Amerika sestaviti 150 reprezentanc.

Kakorkoli ?e, na?i fantje so dejansko naredili vse kar so sposobni in vse pohvale je pa pa? zmanjkalo malo sre?e (proti Litvi).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

hehe... sej to je izpeljano iz teksta za Avstralijo samo kakor se FIBA letos obna?a bi bilo tole ?ist mo?no tud za na?e sploh po tistem kako so ?oge mim ko?a metal. Ni? ni druga? zgledal v zadnji ?etrtini kot je bla zadnja ?etrtina Angole in Avstralije.

V glavnem - danes grejo Amerikanci domov.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Evo zdej pa imamo

Fiba bi utegnila spro?iti disciplinski postopek zoper reprezentanco Slovenije, saj meni, da je namerno izgubila tekmo skupinskega dela svetovnega prvenstva proti Litvi.

Sum je zelo velik. Obna?anje vodstva in igralcev Slovenije razo?aralo strokovnjake in privr?ence ko?arke, so zapisali pri Mednarodni ko?arkarski zvezi in dodali, da bodo morali Slovenci svoje po?etje v zadnji ?etrtini tekme z Litvo upravi?iti s tehtnimi razlogi, ?e se ?elijo izogniti sankcijam.

O?itno je, da so Slovenci namerno izgubili tekmo, saj so se ?eleli izogniti Ameri?anom v polfinalu, ker ocenjujejo, da bodo v ?etrfinalu manj motivirani in jih bo precej la?je premagati. S ?panci bi v finalu zlahka opravili v zadnji ?etrtini tekme, ker bi ?pance morebitno vodstvo ob koncu tretje ?etrtine popolnoma uspavalo. FIBA bo ob morebitnem porazu Slovenije proti Ameri?anom ustavila vse postopke in reprezentanco popolnoma oprala vsakr?nega suma prirejanja tekem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dvomim... Rusija edino kar ima za izva?at so energenti in 2/3 izvoza je samo to. Amerika ?e vr?i pritisk na Rusijo s pove?anjem ?rpanja nafte in odpiranjem novih ?rpali?? - tako cena nafte vztrajno pada zadnje mesece. To pomeni, da Rusija samo pri pobranih davkih izgublja milijarde dolarjev vsak mesec in res dvomim, da se bodo ?e dolgo ?li te blokade. Zdaj je pa? samo razkazovanje mi?ic, kar bo trajalo mogo?e ?e kak?en mesec ali dva potem se pa bodo pa zmenili.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja zakaj pa nisi prej ?tartal :) sej se je vedlo da bo Franja :)

Sej sem ?el prej... sem mislil, da bo 20 minut dovolj ... pe? bi pri?el do obvoznice brez naprezanja v 10 minutah. Si pa? nisem mislil, da imam opravka s takimi bedaki, ki sred delavnika dobesedno zaprejo poslovno ?etrt. Tud Mercatorjev hipomarket je bil odrezan in baje naj bi ?e to?ili organizatorja za izpad dohodka - v glavnem bo ?e zelo pestro in misli, da so si zadnji? privo??ili tak fijasko.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pro?ujem se zato, ker sem rabil 3/4 ure, da sem pri?el na ovoznico in sem se nato moral stranki opravi?evat za zamudo kot kak mul?ek, k ga zalotijo s ?ikom. Aja za ilustracijo, ?e se ne igrajo Franjote rabim natan?no 2min do obvoznice.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mi smo bili v?eraj popoldne v Strunjanu pa ni bilo nobene panike na cesti - pa? konstantni italijanski bumbarji, nekaj nem?kih neodlo?ne?ev, pa ?e romunski ?vercarji in ?e kak?en na? cepec... ampak ni? stra?nega v glavnem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ah to ni ?e ni?.. kak?en kaos je bil ?ele v ?etrtek, ko so zaradi Franjotov zaprli ?martinko in pol BTC-ja. pol se je blo pa treba kregat z varnostniki in jih moledovat, da so te nekako ven spustili. Pizda bolj k mu razlagam, da imam slu?bene obveznosti in da moram ven bolj me je ?uknjen gledal. Mi ni jasno kako dobijo dovoljenje, da sredi normalnega delovnika zaprejo ceste za cel dan, zato da si pa? nekaj nadopingiranih mandeljcev meri kdo ma dalj?ega. Da ne bo narobe razumljeno - ni? nimam proti kolesarjenju samo ?portno kolesarstvo je ?e zdavnej zavilo v pekel prepovedanih substanc in dopinga, kar pa je ravno nasprotno skrbi za zdravo ?ivljenje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

what? :huh:

?ivalco legvana bi mela, a ko pa ?enske fa?ete kak?nega deca po karakterju "legvan" (sej ve?, couch potato ipd) je pa cel ogenj v strehi in en kup zmerjanja.- te?ko za razumet.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ponudnik mobilnih storitev - katerga vzet?
Napisano

Sam to je res ?udno, ker sem vedno na Mobitelu in res same pohvale glede signala... tole bi jaz bolj pripisal slabim aparatom kot samemu signalu. Sicer pa Jures sej sva skoraj soseda pa bi tudi sam moral imeti tako sranje, kot ga ima? ti, ?e bi bil signal v kurcu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.