Pred 4h me je v mojem doma?em mestu zverinsko izsilil avstrijski tovornjak z VL registrsko. Na sre?o sem ?ele dobro speljal s semaforja (jaz sem ?el naravnost, on je zavijal levo, torej pre?kal mojo smer naravnost).
Se vidi, da sem ?e malo v letih in se mi ne da delat bedarij, pred 5 leti bi takoj zavil za njim, ga zvleku ven in mal kickboxing potreniru na njemu, spotoma pa mu zobno protezo rahlo po svoje nastavil. No sedaj sem mu le konkretno hupo pritisnu, kot opozorilo, da mi ni bilo v?e? in da se tako ne dela.
Mazda?i, kak?ne so va?e napovedi za na?e EP? Sem gledal po skupinah, pa so same mo?ne ekipe in je zelo te?ko re?i kdo je favorit. Po mojem mnenju ?panija, Francija, mogo?e tudi Tur?ija ali Litva. Seveda pa najbolj privo??im doma?im, da jim kon?no enkrat uspe se?i do odli?ja.
V imenu na?ega kluba, sem pisal na?emu ?upanu, g. ?arcu (aka Serpentin?ku), ?e mu bo moj predlog v?e?, bo vse skupaj zeeeelo zanimivo. Ve? vam lahko povem na pikniku, dr?im pesti za njegov pozitiven odgovor.
Poslovil se je avgust, men pa nikakor ne znese zaspat, deloma zaradi ve?ih energy Sharkov, adrenalina z JAP-a, pa tudi slabe vesti, ker nisem uspel pomagat Mazda?em pri vle?enju vrvi.
Se mi ?e 2 mesca ni ve? treba vozit dnevno v LJ in tudi ko kdo pljuva ?ez javno upravo, me ne prizadene (ve?).
Sicer pa se ti v tej dr?avci res marsikaj lahko zgodi; pred par minutam se peljem ?ez naselje cca. 60kmh po ?tevcu (se pravi po Lojzovski logiki sem divjak brez primere), zadaj pa nek Clio IV dobesedno naslonjen na moj zadnji odbija? in ?e vozi slalom ?ez celotno cesti??e, kot da ogreva gume (skoraj od robnika do robnika), eh ?koda komentarja.
NEVERJETNO; cesto, ki mi omogo?a najkraj?o pot iz Kamnika pa do LJ - BTC, v bli?ini Radomelj packajo ?e nemarno dolgo in mi nikakor ni jasno s kak?no intenzivnostjo potekajo dela. Parkrat sem se ?e "nategnu", ker sem bil prepri?an, da je ?e fertig. No seveda temu ni bilo tako in potem se pelje? za tistih 500m kjer potekajo dela ohoho naokrog, po nekem luknjastem in total razritem makadamu, skratka vam ne priporo?am te "obvoznice".
Danes je nastopil dan, ko smo izpolnili sanjski cilj, ki smo si ga zadali z Ga?perjem in Matejem ob ustanovitvi AMD Mazda kluba, to pa je 100 ?lanov v letu 2013 (na spodnji razpredelnici zadnja 2 ?al ?e nista dodana, ker sta dana?nja), zadeva pa izgleda takole;
O?itno sem bil za dana?nji dirki krepko prevelik optimist, saj sem si obetal zmagi Lorenza in Hamiltona na isti dan. No oba sta osvojila tretji mesti, kar vseeno ni glih za stran vr?t.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh, nisem imel kej napisat, ker nisem gledal kvalifikacij, sem kasneje na teletekstu mislil, da gre za napako. Pa ni ?lo.
Na dirki se je kar dobro boril, ?al pa ?e tista te?ava z gumo, ki naj bi mu spu??ala in 9.mesto je tu.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani