Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj s sakerjem zapeljal s ceste, ker je v snegu obstala neka mem?ka makina, jo obvozil zapeljal nazaj na cesto in nadaljeval kot da ni blo ni?, ?vaba drajver je zlezu ven iz avta in samo debelo gledal ?pure za mano. :danzoman:

Tale 4x4, je super dokler ne pretirava?.

Me lampa ni pustila da bi se po smu?i??u v hrib peljal, da vidim do kje gre. :(

To si lahko samo AUDI privo??i v reklami :P

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e ti neke ljudi imenuje? po svoje, pa res ne morem vedet na koga misli? :vskalo::vskalo:

Slon?ek bansi je pa zgre?en, noben otrok ga ne porajtra

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?el kropit soseda...... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se pravi po doma?e, ko enkrat gumo da? iz feltne je dosti slab?a ko gre naslednji? gor? :blush: ?e dobro, da imam vsake na svojih feltnah in so skoz napumpane, ?e prav razumem. :ne vem: :bravo:

Nisem ekspert ampak mi je pa logicno da pod pritiskom drzijo obliko, pa da so na boku ko so v shrambi..sej Na avtu ce samo stoji bodo tud jajcaste ratale.....na sploh pa za vsak material velja da neuporaba bolj skodi kot ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sam tukaj je ena bistvena razlika in sicer, ?e je guma nerabljena in nikoli vo?ena oziroma vpeta na plati??e dr?i to?no to kar pravi? Symon.

V kolikor pa je guma ?e vo?ena pa za?ne stareti in "razpadati" od trenutka, ko je vo?ena pa ?etudi je potem pravilno skladi??ena. Pravilno skladi??enje samo upo?asni procese staranja nikakor pa jih ne ustavi.

Najpomembnej?e bistvo pa je, da gumo "poznamo" - se pravi, ko ugovimo, da se ne obna?a tako kot predvidevamo da bi se morala (se pravi, da drsi veliko bolj kot takrat, ko je bila nova) je pa? nastopil ?as za menjavo pa ?etudi je profila ?e ve? kot dovolj.

Saj to sem mislil, guma 5 let v uporabi je ze kriticna ne glede na km. Navsezadnje ko je na avt nanjo delujejo tonske obremenitve, in ko stoji se raztegnjen del otrjuje. Na discovery je bila dobra oddaja o gumah v motosportu, med drugim tudi kako se dimenzija po parih krogih spremeni, obseg za cm in podobno. Dokler je na feltni s kontra zracnim pritiskom je se ok, ko pa jo snamejo je samo se za stran ker je ko cigumi....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prelagam, da odprete s.p. - V momentu resite problem nadur, regresa, bolniske, bozicnice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mokster, jaz imam nekih 5 let stare se mi zdi. :blush:

Pred leti sem imel zimske (nove) znamke Debica in sem bil zadovoljen! :jupiii::ljubezen:

Po Petih letih je vsaka v kur......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V Rovinju nas je ata pricakal s 150m2 apartmajem v mestu. Cajped najdu wifi.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

Sem slikal, in jo vra?al - ni problema, vendar ne bom popal, ker namre? zadeva ?e ni dobila sodnega epiloga, in naj identiteta dru?ine ostane zaenkrat skrita.

Kolikor pa poznam Nata?o pa z veseljem pride na kak piknik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo ?e mene nazaj, Nata?i sem poslal link na tale forum, bo ?e kaj sama lahko dodala ko bo spet za ra?unalnikom v slu?bi.

Hvala vsem ?e enkrat, in upam da nas Dedek Mraz vidi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nekateri "razvajenci" bi radi za novo leto 1500? bruto nagrade in niso zadovoljni z 350,kot jim jo ponujajo.

Sramotno,res. :angry:

Hja to je za en vztrajnik razlike....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebeni antibiotik ni prijel. Zamenjava antibiotika. ?e ne pa petek ORL.

?e bi se vsaj Pahor pisal, bi bil tam ?e pred 2 tednoma :hudicek:

men je prjel, ampak je dohtar rekel - po knjigi bi vam moral dati hikoncil, ampak mi2 bova ?la kar z vrha....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ojla,..

Ti si mi pomojem najbli?je, a lahko uleti? do mene v slu?bo, da dam direkt dnar, ker ne pridem tok kmal iz slu?be da bi bla ?e ka?na po?ta al pa banka odprta, pa da dam zraven ?e paketek na?e ?okolade, pa ne rabte kupvat darila....a je ka?na varianta?

Lp, Val

Huh zelo te?ko, ker imam logisitko otrok poprej pa ?e na gorenjski konec moram letet. ne morem obljubt na ?alost....pa nima? ti po?to v smledniku?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

tolk sem prestra?en, da sploh ne pridem ve? do tebe... :zvizga:

Ko gnoji je pra*** ko pa kida pa ven vle?e pa ta glavn :)

Pa sej ?e pride? z golfom si itak 'njihov'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

LOL no... deset kil. :o

Na? ma?kon je mel 6kil pa smo ga klicali bajsi. :hudicek:

moj bokser ko ga vidi se vsede in gleda stran, druga? dobi vzgojno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Uradno: 10,2kg

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

na dieti je izgubil ?e pol kile....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kak?ne kocke kupi, primerne za to starost otrok.

definiraj starost, danes smo se spet 2 uri z legicam igral... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

5,75

ojoj boss, si ti mel ma?ka v rok al ?aklju? :P

Pribli?no toliko kot na?a lenoba? :)

post-5512-1324998550_thumb.jpg

tale deluje 7-8kg...:) , ker je videti kraj?a, na?mu se ne vidi da je dolg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole se pa sli? skor kot gro?nja :hudicek:

Pa sosed ob njem tudi, in sosed pod enako..... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko ?e prej, jest ob 16:00 zaklju?im, pa mam minuto do BabyCentra ob Celov?ki :)

ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko, jutri dopoldne bom ?el do denar dvigniti, ko ne bo gu?ve ipd.

Jures OK, to tukaj v ?i?ki da ne bo? kam stisnil naprej, saj verjetno ve? kje je.

a se pr SK dobiva pol ? 16:30

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Kolk date? (v kg, ne ?)

post-2637-1324993275_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.