Kar se cene glej je tko pisal, ne bom ni? trdiv, kar se ti?e pa opreme je pa baje zelo dobro za tak dnar, na ra?t mam pa itak 7 let garancije tk da... Ma pa spredaj in zadaj diske, deore xt menjalnike, drugo pa nim pojma kaj je. Uglavnem za tak dnar, pa glede na moje potrebe je ?ist dost. Drga? so rekl pa vsi kolesarji ki ji poznam, da je zlo fajn bicikl.
Mah va?n da je men fajn
Aja pa kult iz prbli?no tako opremo je nov 1000?. Sam za primerjavo
Sej ?e ima deore xt menjalnik je kul zadeva.Sicer je pa kao najbolj?i ocenjen navaden deore menjalnik(za svoj
jaz sem si ravno na kaseto za v avto presnel soundtrack iz supernatural serije.Pove?ini so hard rock , rock , heavy metal komadi , tematika je pa seveda cestna.Priporo?am vsakemu ki mu ta stil muzike sede
jao,..ker tedn,..cel tedn mam predavanja do 8h zve?er, delam, 3 torte mam za nardit (oddat v petek - oblika cveta?e, sobota - knjiga, nedela - formula) tud v soboto delam, izpit mam nasledn tedn, pa ?e obiske mamo cel vikend,..+ tega da dol razbijajo kopalnico in je kaos
?e ne dobim frej 2 al pa 3 dni,..nimam pojma kako vse izvest
Res ka?in.Bi bilo dobro res dobit malo dopusta.Kot recimo jaz,ki sem cel teden na dopustu.
Nasvet na?emu Dimsiju kako v praksi uporabiti protestno noto, kjer se od njega pri?akuje dolo?ena ostrina ? bodisi zato, ker je bila izzvana, bodisi zato, ker je tako ?elel. Zvi?ana ?estnajstinka bo svoje mesto na?la na izbranih dogodkih. Ima mo? ?okirati in obenem mo? sogovornika na hitro preglasiti ali mu celo zapreti usta. A pazite g. Rupsi! Uporabljajte jo zmerno in ? ?e je le mogo?e ? prvi.
Pa ?e grafi?na podoba te protestne note, da bo vsaj videl kako zgleda.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse tanarbulj?e,mali.?e malo,pa si bo? lahko omislil pravo Mazdico.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani