Tole si odli?no kupil, zdej le ?e zamenjaj vse teko?ine po avtu (?e niso bile pred kratkim), potem pa naj ti veselo slu?i naslednjih nekaj sto tiso? km oz. do prodaje.
Kar se vklju?evanja na glavno cesto ti?e, sem se spomnu ene prigode, ko sem pred cca. 17-imi leti delal dru?tveni izpit v avto ?oli (sem imel v glavi, da ?e ne bo komisija opazila, da budno spremljam ogledala ter ostale udele?ence v prometu, bom gladko fliknu na izpitu).
In je bila neka takale situacija kot pri Kr?etu, pa pogledam levo, pa po?asi desno, pa spet levo in (najmanj) ?e enkrat desno, pa se v tistem raztogoti in?truktor, nekako v smislu; "Pa dobro a se bomo tudi kaj vozil ali le promet spremljal?" Takrat mi je ?lo precej na smeh, saj sem s tem vendarle dobil potrditev, da je opazil kako sem pozoren na dogajanje na cesti.
@Kr?e, mene so u?ili v avto?oli, da ko zapeljem na prednostno cesto takole kot si ti, se moram prepri?at v OBE smeri, ?e je varno in naj ne bi bilo dovolj da pogleda? le levo, kar je seveda najbolj logi?no. ?al v praksi vozim to?no tako kot ti in desno skoraj nikoli ne pogledam, jebiga stara navada je ?elezna srajca pravijo.
Najbolj?e da pri Simonu Pelku (Medvode oz. Senica), pa vzame? ?e za Kr?eta, ?e pride z deklino.
Trenutna matematka je naslednja; zase rabim 2, Mx5power in Kr?e skupno 4, Schurda 2. Potem pa mora ?e Pelko povedat, ?e bo zase kak?no vzel in vam ju3 morebitnim interesentom sporo?im, ?e je ?e kak?na ostala.
Danes bil po 15 ali 20-ih letih spet v ZOO Ljubljana. No pa kar nekoliko razo?aran, ker se mi je vse skupaj zdelo eno konkretno gradbi??e. Za vro?ino pa sem si sam kriv, ker smo izbrali tak termin, se razume.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se Alfonzu zna ponovit zgodba iz leta 2007 s Hamiltonom, ko je potem pobegnu stran.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani