Skoči na vsebino
Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

se tam dobiva pol ure prej pa nabaviva - popravek 2 letnica je ona.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mene ne bo, ker nisem v Lj.

Ok, kdo bo? Upam da grega :hohoho:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e jaz,ki vidim sneg samo na smu?anju ?e maj (tok-tok on wood) nisem ostal na nobenem klancu samo z zimskimi gumami ,pa je bilo tudi po 10 cm in ve? novega snega na cesti. :P

In se strinjam, da je pomembno,da so predvsem dobre za mokro cesto in pa tudi glasnost in obraba sta pomembni zame.

Pridi zjutraj ob snegu na obisk....pa ni panike sosed ob kri?i??u je kmet :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e res ne ?ivi? v neki gorski vasici je to?no to najbolj pomemben podatek. ?e pa kdaj kje po snegu ne bo ?lo so ketne pozimi vedno v prtlja?niku.

?e pa ?e s ketnami ne bi ?lo pol si pa zajebu ?e v za?etku, da si sploh rinu v take razmere. :hudicek:

Hja v?asih je dovolj kak klan?ek ali podobno tudi v mestu ali pri-mestu....mi jih mamo kar nekaj pa niso ?e Govci ravno :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jutri - sreda 17:00 pred ZPIZom, Trg Rudolfa Majstra - oz preko puta glavne postaje LJ.

Gremo na kavo.

Kdo potem pride?

Predlagam ?e, da se toliko prej dobimo, da kupimo malenkost poleg kot darilo, da ne predajamo ravno samo kuverto. Otroka 2 in 5 let bosta vesela skromnega darila iz fonda pa kako bonbonjero na primer - res simbolika.

Torej?

16:30 pri konju?

VABLJEN VSAK DAROVALEC

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova pravila na AUT avtocestah
Napisano

V primeru zastojev, nesre?, je potrebno po novem vozilo umakniti za potrebe interventnih vozil po 'novem' sistemu:

http://www.rettungsgasse.com/de/rettungsga...ungsvideos/1506

in tudi v sloven??ini!

http://www.rettungsgasse.com/Content/_uplo...lgemein-SLO.pdf

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jutri dobite datum, ?as in kraj primopredaje ?e se potem strinjate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Obnova: neprilagojena hitrost :P

Va?no, da si cel in spet razmi?lja? o mazdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

avto je lepo odigrau svojo vlogo v crashu ... airbagi so se spro?l, pasovi so zategnil zme?kljive cone so pa lepo absorberale trk tko da ni blo n? iz mano ...

Objavljena slika

Objavljena slika

U bad...........kaj pa je bilo? Zdrs, utrujenost? Zgleda k kandelaber..... :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja je naredila 2 takooooo hudo dobri potici z ro?no mletimi orehi (ro?ni kovinski stroj?ek od njene babice iz 1912) :notworth::notworth::notworth::notworth::notworth::notworth::notworth:

Jaz mam res sre?o :blush:

EDIT 4 kose pobasal, zdaj jo je pa skrila, za obiske :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mokster, jures vabi :D

a dam ?e ?tikle gor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:bravo:

Sploh ne vem zakaj si tolk cajta ?akal. Edini ?e si hotu tko kot jaz probat kako zgleda ?e ti na uho useka...

?e spet vpeljem na?o.....

zdaj vsaj ve? kako je ko ma? ta rde?o, glava boli, mal krvi, mal gnoja....a gre? seksat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po izlitju krvi in gnoja iz sinusov (antibiotik na delu) ni ve? glavobola :hudicek:

Prej pa kot da bi me Zavec masiral sproti.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aja, u?eri ko sem bil na Krvodajalski, mi je spet kri jemal Geyko (mislim da je uradno Franci, kolikor sem razbral iz njihove interne komunikacije). Matr okol pa same tete, jao! <_<:blush:

Pa se ti alkohol razgradi tok hitr? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jures je na antibiotikih offline - ?e me rabite majo fantje moj telefon pa se vse zmenmo, upam pa nekje do nedelje da bi bil spet operativen.....(sobota kontrola) - grega ma moj moi na mejlu.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja to je narobe svet....ajde ne re?em, ?e nekdo kupi nepremi?nino in je njegova takoj - to je luksuz, ampak da ti ?tejejo vrednost nepremi?nine takoj, ne glede na to da bo tvoja ?ez 30 let, ima? mese?en kredit.....logi?no bi bilo da se nekak vrednost ve?a po letih, navsezadnje je tu ?e amortizacija ko po 30 letih odpla?a? je vredno vsaj 30% manj....

Tako pa samo vle?ejo iz sistema...to ma?, to ma?....pa ?eprav je last banke....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak of, ?lovek bi moral imeti izbiro, it k dohtarju in re?t, put me out of this misery.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zato se nekateri z spji prijavljajo z minimalcem in se delajo reve?e, z X5 na puf pa vozijo otroke v vrtec. Jaz mam realne ?tevilke, ker ra?unam na to da te minimalc pokoplje ko pride (?e pride) do penzije, poleg tega ko grem na banko za lizing ali bajto nimam problemov....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mi2 danes oddajava....prej na ob?ini so upo?tevali marsikaj, tudi kredite, sedaj pa samo iz DURSA potegnejo podatke :angry2::angry2:

Aja naro?il se pr dohtarju jutr....o?itno bo treba OSPEN.... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

o?itno je treba letnik 70-80 iztrebit, men ni? ne prime....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

qve??n

se bo mogo?e nabralo toliko, da bi tudi Morav?e vklju?ili??????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.