Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
dne 3. 11. 2023 ob 17:20 je FuManchu napisal:

Vzemi od Tese tesnila. Jaz imam neke rjave. Tesni odlično. Res pa, da je vse novo. 

Katere pa imaš v milsih, jaz sem vzel rjave pravokotne, na koncu se mi pa vrata niso zapirala. Sem imel v mislih, kje bi dobil kaj od gumijastih, da vtaknem notri v utor in gre okoli po okvirju okoli lepo.

dne 3. 11. 2023 ob 16:38 je Tilen5 napisal:

Imamo v stanovanju stara vhodna vrata in vse prepiha skozi. Zanima me kje kupiti oz. kako bi vi to rešili s tesnili... vrata imajo staro gumijasto črno tesnilo, ki se zatakne v okvir.  Zgleda so starši kasneje še na krilo vrat nalimali obično tesnilo.

Pomoje bi prvo bilo zamenjat gumijasto tesnilo v okviru vrat? Iščem neko začasno rešitev, ker bom počasi šel v mejavo vrat(trenutna so še iz jugoslavije 😆)

Prilagam še nekaj slik:

20231103_163018.jpg

20231103_163042.jpg

20231103_163050.jpg

20231103_163947.jpg

WWW.TEHMAX.SI

Silikonsko tesnilo za okna in vrata

Mogoče bi s tem poizkusil.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Imamo v stanovanju stara vhodna vrata in vse prepiha skozi. Zanima me kje kupiti oz. kako bi vi to rešili s tesnili... vrata imajo staro gumijasto črno tesnilo, ki se zatakne v okvir.  Zgleda so starši kasneje še na krilo vrat nalimali obično tesnilo.

Pomoje bi prvo bilo zamenjat gumijasto tesnilo v okviru vrat? Iščem neko začasno rešitev, ker bom počasi šel v mejavo vrat(trenutna so še iz jugoslavije 😆)

Prilagam še nekaj slik:

20231103_163018.jpg

20231103_163042.jpg

20231103_163050.jpg

20231103_163947.jpg

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Moj PSU je tako postavjen da "gre zrak" mimo ohišja. Je pa zelo redko, da se mu ventilator sploh vključi,.. 95% se pasivno hladi :)

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 3 minutami je TBA napisal:

sliko je dal kr pravo :) sam ni pogledal vseh podatkov.  tisto je zavzeta kompet serija 7***

Sliko je popravil,.. prej sta bla na sliki sam 7700 in 7700x

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pametne/športne ure
Napisano (urejeno)
pred 20 minutami je FuManchu napisal:

Zna paniko delat, ja. Bedarija.

Če si v gorah in maš namen v skale je to še kako dobra informacija. Vsi vemo kako je z nevihtami/strelami v visokogorju... iz lepega sončnega v zelo nevarno situacijo

nam je že parkrat lepo pomagalo, da smo se obrnili

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.