Vzemi od Tese tesnila. Jaz imam neke rjave. Tesni odlično. Res pa, da je vse novo.
Katere pa imaš v milsih, jaz sem vzel rjave pravokotne, na koncu se mi pa vrata niso zapirala. Sem imel v mislih, kje bi dobil kaj od gumijastih, da vtaknem notri v utor in gre okoli po okvirju okoli lepo.
dne 3. 11. 2023 ob 16:38 je Tilen5 napisal:
Imamo v stanovanju stara vhodna vrata in vse prepiha skozi. Zanima me kje kupiti oz. kako bi vi to rešili s tesnili... vrata imajo staro gumijasto črno tesnilo, ki se zatakne v okvir. Zgleda so starši kasneje še na krilo vrat nalimali obično tesnilo.
Pomoje bi prvo bilo zamenjat gumijasto tesnilo v okviru vrat? Iščem neko začasno rešitev, ker bom počasi šel v mejavo vrat(trenutna so še iz jugoslavije 😆)
Imamo v stanovanju stara vhodna vrata in vse prepiha skozi. Zanima me kje kupiti oz. kako bi vi to rešili s tesnili... vrata imajo staro gumijasto črno tesnilo, ki se zatakne v okvir. Zgleda so starši kasneje še na krilo vrat nalimali obično tesnilo.
Pomoje bi prvo bilo zamenjat gumijasto tesnilo v okviru vrat? Iščem neko začasno rešitev, ker bom počasi šel v mejavo vrat(trenutna so še iz jugoslavije 😆)
Če si v gorah in maš namen v skale je to še kako dobra informacija. Vsi vemo kako je z nevihtami/strelami v visokogorju... iz lepega sončnega v zelo nevarno situacijo
nam je že parkrat lepo pomagalo, da smo se obrnili
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Slaba vlada res 😕 važno da smo svobodni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani