Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

hehe hvala za razvedrilo :D zgodilo nix kaj obetavnega ma?ina cingla kot da dela samo na 3 dizah javlja napako prevelikega doziranja nafte kak?na pa bo konkretna diagnoza pa upam, da ?im bol finan?no obetavna in nizka :)

Zmaj bomo vidli kaj bo z samo postavitvijo diagnoze in pa ceno baje pa da kar se ti?e dizel vozil je mo?akar kar maher in upam, da bo po?timal kot se zagre, ?e ne pa definitivno asistenca in pelkotu :)

Ce je ?la k Vinderju je ?la k dobermu majstru na Savinjskem :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e ti bo do pomagalo dojemat in odpisovat sms-je, potem je to super pridobitev. :zvizga:

Oprosti, ker sm mel cel dan prazno baterijo, oprosti, ker nism bil doma cel dan, da bi ga dal filat, oprosti ker sm pr?u damu okrog 23h in oprosti, ker ti nism tak pozno odgovoru!

Sent from Nokia Lumia 930

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja najdra?ja je z renoldom meganetom 1,5dci do sedaj prevozila 131 Kkm. ?e primerjam z biv?o mojo ?estico, megane samo en izreden obisk servisa takoj na za?etku ko je ?e tovarni?ko pu??al hladilnik klime. Mazdi je pri teh kilometrih ?e veselo tolklo zaradi ?ob, ?e prej, pri 100Kkm ?kripalo podvozje - seleni zani?, kolikokrat je bilo izrednih obiskov servisa zaradi lu?i in zavor takoj na za?etku pa na prste rok ni mogo?e pre?teti. Da ne govorim o pomladnem razpolo?enju zaradi cvetenja pleha.

Ampak, zanimivo, Mazda mi je vseeno bolj v?e?.

Katere znamke si nebi ?elel v gara?i - ena je zagotovo avdi, Razen audi allroad a6 .

?e je eden izmed prvih 1.5 dcijev bo po?asi goden za menjavo ojni?nih le?ajev ;) razen, ?e se nisi dr?al tovarni?kih intervalov za menjavo olja :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Posodobil telefon na win 10... Neke velke razlike ni, tipkovnica je mal posodoblena, ne rabi? ve? iskat ?umnikov, jih ?e ma? pri roki, par menijev je mal druga?nih, explorer (oz. Edge) mi je velik bolj u?e? kot prej, malo sta spremenjena pregledovalnika slik in glasbe. Dela pa ?e vedno ko ?us, brez kakr?ngakoli ?tekanja :)

Sent from Nokia Lumia 930

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mam ?e drugega, nekaj bo na njemu pozitivnega. :P

Vedno manj sem zna?kar ampak na korejce zaenkrat iz principa ne pogledam. Ampak bom raje tiho, da se ne bom kdaj najedel zare?enega kruha.

Zakaj so se ti pa Korejci zamerl? :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tako je treba Katja. V?asih prav pa?e kak dan lenarit in ne mislit ma ni?.

Sama sem se obsedla z radlerjem O?ujskega piva... ?isto nekaj novega :)

ebf3bfc16455fdf38584297844581b4f.jpg

Tole je pa veliko boljse od nasega Unionovega :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Jaz tudi 4x.

Jaz tudi i??em novo slu?bo.

Jaz tudi delam vse mogo?e, dostikrat prave ?arovnije. Tako s paro, kot s kisikom, pa oksidulom, pa vakuumom, pa komprimiranim zrakon, pa vodnimi ?rpalkami, pa kompresorji, pa.... da ne bom jaz tudi predolg.

Jaz tudi delam za 3 znake.

No, super nas je pol vec takih...

Js pa se ukvarjam z elektriko, vodovodi, odtoki, plinskimi generatorji, hlajenjem in ogrevanjem objekta, tislarijo, zidarstvom... Pa sm ziher se kej pozabu... Oddelam 8h S tem da morem bit po sluzbi na razpolago se preostali dan (dejansko 24/7)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?mego gleda na gsm "kurc kej." :zvizga:

Danasnji dan pa res, brsu iz sihta ob 17h, tak da sm padu u polozaj waservage za kake 2 urce, ker ze 14 dni spim po slabe 4 urce...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prevelika zame in na?o kost. Kako bi zgledal MPS + prikolica zadaj, kljuka za prikolico sploh ne obstaja za ta model.

Ce ne jo pa na Micro prhakli :P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TDI / VAG
Napisano

Jaz bolj?, da ne za?nem, ker bo Jures znoru, da si upam ?ez TDI pljuvat.

Bom samo to rekel, 2.0 TDI 110KM v prej?nji izdaji Golfa je mnogo bolj?i od 1.6 TDI 105KM v zadnji generaciji, kjer so na novo "izumili" turbo luknjo.

Stari dobri 1.9 TDI je bil se najboljs ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uceri prezivel fantasticen dan na Savinjskem in najprej s hcetko na goro Oljko, potem na polzelski kebab in sladoled, kasnej pa se kopanje v prelepi Savinji v Letusu. Res je bil super dan in nula dezja!

hehe, prehitr si ?ou, bi ti vidu "brez de?ja" :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.