Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

2 leti nazaj so v kranju odprli tus center brez uporabnega dovoljenja.js nekako podpiram spozie ker je to nek slovenski ponos,ker do zdej nismo imeli noben tak moderni sportni center..da pa grejo trgovino odpirat brez dovoljenja sam zato da folk porab dnar, to je sele "roka tako,roka tako"..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ok, se zana?am na to, da mi bo? po pravici povedal kaj je res sve?e,... :) Za kavo sva pa zmenjena.

Samo ne vem ?e kdaj, ker mam sodelovko na dopustu in sem vse vikende v slu?bi. ?e ne prej pa septembra :D

P.S.: glede ti?ine,..manj polivat torte s tisto cukrano vodo pa bo :) Js sm po pravici povedano zgublena brez nje. Ti?ine, ne tiste vode :D Zato tud ne jem klasi?nih tort po sla??i?arnah.

zmenjeno..upam da bos prsla..ves da ti bom povedal kaj je sveze..ti samo pridi..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A vi? js sm misla, da si zadej, ko si zadn? spra?val za tiste kartu?e :)

Pa ?e zdj ne vem, zakaj je fila problem pri dekoraciji s ti?ino :P

Bom se enkrat oglasila,..je prou sramota, da hodm samo v eno sla??i?arno in vedno naro?im isto stvar :D

mores pridet in sprasuj po meni pa ti bom eno posebno kavico naredu pa posebno sadno kupo..sej ve ali manj sem js v strezbi.. oziroma dopoldne sva 2 tipa,druga pa bejbe..

masa ticino ni problem je pa dober izgovor ce se kermu ne da prevec da bi se ukvarjal s temu..pa mislim da smo enkrat imeli en problem ko je bla torta bolj socna in je vse vn udarilo potem...

kdaj prides?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LABI
Napisano

urime labi per ditlindjen..vabim ta v kranju na cevape zelo dobre cevape...ko bos imel cas se oglasi...lepo praznuj

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V 2 dneh oz ?e manj, naklepal 31 delvnih ur :P

to jih js skoraj celo sezono naklepam,skoraj vsak dan po 15 ur,ni nobene pametne da me zamenja...ni se pohvalit js bi to dal v jamralnik...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

imel sem avto pri mocniku da so mi par prask popravli in morem pohvalit da so zadevo uredil tko kot je treba in avto so mi spucali pa se aspuh so mi polirali tko da se zdej sveti.... :bravo::bravo::bravo::bravo:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sel nepricakovano do Beograda na kavico vcerej...bil sem dol za slabe 4 ure od Trzica do centra Beograda.. pa vmes sem dirkal z enmu range rover-jem ki je imel zadaj napisan V8 tdci ali nekej takega in neverjetno prehitrl sem ga in me ni mogu ujet,na koncu ko sva prsla do cestninske postaje Sid pred Beogradom mi je celo cestital..hahahahaha...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kartuse
Napisano

ah moja zgodba je pa drugacna..

js pa delam na tem ceprav sem solan elektricar..pac cudna so ta pota ane?no ce bos kdaj rabla sliko se zapelji do kranja k meni pa ti jo naredim ali pa mi poslji mail..

ja mi pa neradi delamo s ticino ker potem je problem fila..delamo pa z masleno in smetano po narocilo...

obisci stran naso www.trziskisladoled.si

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kartuse
Napisano

To je koda kartu?e. ?rna barva.

Si probal v Trstu v zadrugi za sla??i?arje in pekarje?

Druga? pa direktno pri viru, samo nisem na?la cenika, lahko jih pa kontaktira? prej in vpra?a? za ceno.

http://www.modecor.it/english/prodotti.asp?idscat=2657

v zadrugi nisem probal ker imam tiskalnik kake 3 tedne tko da barve je se dosti notri..sem mislu ce se da kje to narocit prek spletne trgovine itd...a mas ti tudi svoj tiskalnik ali jih das v kaki trgovini da ti to delajo?

sj se ukvarjas s slascicarstvom ane?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.