Jani Golob je v Nemčiji za slabih 62.000 evrov kupil avtodom, a ostal praznih rok. Podjetje se je namreč znašlo v finančnih težavah. So to vedeli že ob podpisu pogodbe? Medtem je zasebni detektiv ugotovil...
V vsak posel moraš it z neko predpostavko, da te poskušajo nategnit in zato pač izbereš varovalke, da ni pol taka zgodba.
Če se še kdo spomne mpje male drame z nakupom Mazde 6 leta 2019 pri Cosmos-u. Hoteli so celo kupnino jaz sem pa vedel, da so v finančnih problemih. MMS jim pa avta ni dal dokler ni bil popolnoma plačan. Ni blo enostavno, ker bi se lahko nasmolil točno takole kot tale. Jaz sem opravil nekaj pogovorov na različnih koncih, da sem dobil zagotovilo, da bo vse OK predno sem nakazal pa še takrat me je črviček grizel. Tale gre pa u njemačku i ostavi pare kr tko enmu na lepe oči. Zanimivo.
Imam eno, ki je ne uporabljamo več in je bila malo rabljena! Zaradi menjave kuhinje ni bila več dovolj barvno usklajena, ženske pa to.... 🫣
Dam jo za simbolično ceno, če kdo potrebuje....
Bini pa ti veš, da je že nekaj stoletij prepovedano prodajat ljudi pa tudi, če je to malo rabljena žena in barvno neusklajena s kuhinjo. Simbolična cena tu ne igra nobene vloge še manj pa to, da je ne uporabljaš več. 🤪
Vse v redu, sam tale Dakar je pa zdaj v Saudski Arabiji? A naslednjič bo v Mongoliji al pa Avstraliji? Lahko bi mu dali drugačno ime, da bo bolj pristno. Desert racing, formerly known as Dakar.
Če greš čez obstoječe ploščice imajo eno tako emulzijo, ki pojača vezivnost in se da čist lepo polagat preko obstoješih. Samo preveri priključke, ventile, da ne bo slučajno predebelo pa bo treba pe vodovod prilagajat.
Kaz sem pred 10 leti naredil eno kopalnico na ta način pa eno stopnišče in je cool še dandanes. Sem pa predlansko pomlad mal cincal za teraso a dam čez al vržem stare ven. Pa sem se odločil, da vržem stare ven pa sem samo dva dni kljub udarnemu kladivu, metal samo ploščice ven pa ravnal. Če bi še 1x bi šel samo čez.
Pa zato se o tem pogovarjamo, da je tole EUforijo treba pošteno zabremzat, da ne bo kolapsa. Če želimo menjat za EV bo treba najprej celotno omrežje z daljnovodi in trafoti ter seveda kot osnovo elektrarne temu prilagodit. Ne moremo leta 2024 razmišljat, da bodo potrebne redukcije, da bodo zmanjševali priključno moč, da bodo daljinsko ugašali porabnike v osebnih gospodinjstvih, da so potrebni časovni bloki. A nismo s tem zakjlučili v 80-ih letih v tisti grozni Jugi, kot jo nekateri imenujejo?
EU nas goni nazaj v situacijo, ki je 40 let nimamo več - a to se vem zdi normalno? Sploh tistim, ki ste strašni zagovorniki EV-jev?
Zaradi EV-jev bomo vsi jebali ježa, tudi tisti, ki bomo imeli majhno porabo elektrike. A to je normalno, da ker nekdo troši več, da nafukajo vsi? Očitno v današnjem času kot kaže da. Še dobro, da je folk v večini dovolj skeptičen in ne skačejo na prvi vlak, ki gre mimo, ko proga še ni dokončana.
Jap, s prikolicami je lahko vedno problem... s takimi in drugačnimi.
pred 2 urama je NevLado napisal:
A to si kupil babnci, za okroglo?
Vrag je le v detajlih... če kupiš babi za okroglo obletnico je to načeloma OK. Če pa kupiš zato, da ne bo več okrogla si pa na sila tankem ledu. Sam povem, da ne bo kdo rekel, da ni bil opozorjen.
Ker demontaže police se zmeraj otepam ... sestavit skupaj (s poskušanjem) včasih kar traja. 😃
Tole me je malo presenetilo, ker če je pa kej enostavno je pa demontaža police saj se vse lepo zloži samo vase - vsa čast Mazda inženirjem za ta design. Za demontažo 5 sekund za montažo pa mogoče 15 sekund. Tole je bolj enostavno kot na kateri koli moji prejšnji Mazdi in vedno prst gor, ko dajem kolo zadi v avto.
pred 2 urama je Jest napisal:
In stresne sani ...
.. na pa me spet pr srcu stiska...
pred 2 urama je FuManchu napisal:
In tudi prečke gor celo leto
A še ti Brutus... da me na koncu zaštihaš v bolečini. 🥺
Dvomim da so lahko vsi zavarovali proti poplavam, ker poznam primer k ni mogu zavarovat proti poplavam, ker je bilo območje označeno kot poplavno.
No zdaj smo pa prišli do bistva ... sej zavarovalnice niso neumne. Da pa ljudje gradijo na takih območjih se pa pač verjetno že v osnovi strinjajo, da mogoče bo nekoč nekaj šlo narobe. Temu se reče zavestni riziko in pač držiš fige, da se bo vedno izšlo. Če se pa ne pa verjetno težko tolje potem zvračaš na kolektivno odgovornost (državo).
Vsa čast vsem, ki so volili to bedno in patetično vlado. Takih zgodb, ki niso dobili niti €€€ od države je preveč...
Sej so imeli zavarovano, a ne? Načeloma je zavarovalnica tista, ki povrne škodo na osebnem premoženju. Država pa mora poskrbeti za infrastrukturo, šole, vrtce, ... sej mogoče ne razumem, ampak tako so bili podučeni Ljubljančani na Viču, ko je pred leti zalilo ogromno objektov in poplavilo na tisoče avtov.
Mi je pa jasno, da je to stres in šok za ljudi ampak ni druge kot da si najbolj pomagaš sam, ker če pogledamo popotresno obnovo posočja po 20 letih le to še vedno traja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole je šele noro, Ferski so presenetili Norvežane in igrali neodločeno 26:26
Pol je zdajle kr nekako jasno zakaj so se naši toliko mučili z njimi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani