Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Bolj kot F1 dirka me je danes navdušil Tadej Pogačar, št. 1 svetovnega kolesarstva zadnjih treh let. Kapo dol mladeniču!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Simona, dr. Pelka moram pohvalit za izredno hitro obravnavo popravila zavor, ko je zaštekal zavorni cilinder in zavorno ploščico zbrusilo do konca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa kakšno rentno varčevanje oz. neka polica? Jaz imam npr. Merkur, sklenjeno že pri mojih 18-ih, se pravi bo čez nekih 3 leta izteklo 30 let, da dobim ven. Tam se cifra kar lepo viša, nominalno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano

Pošast, moja droga nr. 1, ki sicer ni pivo, obenem pa kot zanimivost akcijska cena. Trgovina KEA; 0,99€, medtem ko je v Lidlu; 1,48€. :)

IMG_20240228_121729.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 40 minutami je Alex napisal:

Enako. Na prvo žogo v redu, dolgoročno pa ne več. Kdor ima viška denarja je veliko donosnejših možnosti in priložnosti. 

Sicer pa, kdo bi še verjel tej ekipi, ki trenutno kao vodi našo državo? 

Misliš Golobnjaku?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cigi transport?

WWW.24UR.COM

V nedeljo popoldne se je 73-letni moški v naselje Brezje v Novem mestu pripeljal z osebnim vozilom s pripetim priklopnikom, na katerem je bilo natovorjeno še eno osebno vozilo. Pri raztovarjanju se je strgal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Večkrat sem se v Eurospin trgovinah spraševal, kaj tako smrdi, prav po HLEVU. No danes sem ugotovil, ko sem kupil zemljo za rože. Upam, da je tudi kvalitetna toliko kot smrdi, po gnojilu, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WWW.24UR.COM

Gorenjski prometniki so imeli na gorenjski avtocesti, na območju Karavank v smeri Avstrije, v postopku voznika tovornega vozila, ki je imel popolnoma izrabljeno pnevmatiko na priklopnem vozilu. Policisti so...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A ni Barsos glih tista zadeva, povezana, ko so s psi (delali neke res čudne zadeve)?

Barsos se mi sicer ne sliši slabo za kakšne res žejne obiskovalce, da si dušo privežejo v SOS baru, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.