Gotovo se vsi spomnimo znamenitega avtomobila "stoenka"? V Tehniškem muzeju Slovenije, ki obeležuje sedemdesetletnico odprtja prve muzejske zbirke za javnost, je bilo moč videti Zastavo 101 GTL 55...
Skoraj 10 milijard evrov škode zaradi avgustovskih naravnih nesreč za prebivalstvo, gospodarstvo in okolje. Uničene hiše, tovarne, ceste in mostovi. In težko pričakovani izredni ukrepi. Od avgusta lani je bilo...
Kaj pa kakšno rentno varčevanje oz. neka polica? Jaz imam npr. Merkur, sklenjeno že pri mojih 18-ih, se pravi bo čez nekih 3 leta izteklo 30 let, da dobim ven. Tam se cifra kar lepo viša, nominalno.
@Slivka, ampak je pa tudi nek trik, ali da moraš že imeti status kmeta, ali biti mejaš oz. ima občina predkupno pravico ali nekaj četrtega? Imam v spominu, da ni kar tako zlahka gozda kupit.
V nedeljo popoldne se je 73-letni moški v naselje Brezje v Novem mestu pripeljal z osebnim vozilom s pripetim priklopnikom, na katerem je bilo natovorjeno še eno osebno vozilo. Pri raztovarjanju se je strgal...
Danes prvič po kolenskih fizioterapijah testiral Poganjalčka, naredil 15km, dofilal gume itd. Sem ugotovil, da sem očitno zrasel nekaj centimetrov, a žal zgolj okrog pasu, tako da forme ne bi hvalil
Svilka, za 1000€ že dooolgo ne najdejo voznika, tako da tisti, ki niso zmožni ali nočejo plačati voznika kot se spodobi, ali vozijo sami ali pa zaprejo svojo dejavnost. Ekonomska računica, heh
Večkrat sem se v Eurospin trgovinah spraševal, kaj tako smrdi, prav po HLEVU. No danes sem ugotovil, ko sem kupil zemljo za rože. Upam, da je tudi kvalitetna toliko kot smrdi, po gnojilu, hehe.
Gorenjski prometniki so imeli na gorenjski avtocesti, na območju Karavank v smeri Avstrije, v postopku voznika tovornega vozila, ki je imel popolnoma izrabljeno pnevmatiko na priklopnem vozilu. Policisti so...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Znamenita 'stoenka' svoj zadnji dom našla v Tehniškem muzeju | 24ur.com
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani