komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 KAj bo? reku da nisem priden al kaj???? u tomi kak te bom grdo pogledal ?uj! LP daVid A bo? rekel, da si bil brez ?troma? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Vuk - ka ?e ma? moped????? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Tomi! Napisano 29. junij, 2005 Banda a je kdo jutri v ljubljani??? LP daVid Ehhh, ka bom te tam - bom kar v totem Mariboru! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Takim - nepridnim v?asih malo pipico privijemo ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 starost=ludost...ja ja Tomi... Vuk govori - bravooo Kak ve? ??? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Ne vem kdo si je izmislil ta rek : mladost je norost ... :ne vem: pri meni bolj velja: starost je norost - hahahaha Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 Hvala, hvala - saj to sploh ni bil moj namen ... niti opazil nisem ... ?e verje?! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 mislm halo Napisano 29. junij, 2005 .....evo re?en problem..... LP davidAha - re?en zate! Ej, jutri ti kon?no po?ljem letake - ni bilo barve v laserju inkjet pa preve? farbe spije! OOOOOO ok zdej si pa uradno progla?en za frajerja ve?era......plosk plosk plosk!!! LP daVid Evo, so ?e na po?ti! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 p.s. Tomi, tebi pa limonado po?iljam.... To pa pa?eeeee ... hvala! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 [p.s. Tomi ti si pa le privo??i Ne, pa ne bom - se odvajam Baje, da ?kodi zdravju - pa lepoti tudi ... Bom raj?i na Panache po?akal ... Pol pa hitro kon?at seminar, pa en "lepotilni" span?ek Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 29. junij, 2005 Avtor Zopet prvi Napisano 29. junij, 2005 In jaz si vsako jutro domi?ljam kako sem zgoden :ne vem: Bravo MM ?estitam Danes pa nisem prvi Za kazen ne bo ni? Dobro jutro pa vseeno ?elim vsem! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 mislm halo Napisano 28. junij, 2005 Kulll, samo, da je ?talunca polna! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 Avtor Danes malo prej Napisano 28. junij, 2005 Za Big Ben gledat sem se moral do Londona peljat Big Bang pa mamo tudi v Maribori - rulamo ... kaj pa? ?e to pomeni Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 mislm halo Napisano 28. junij, 2005 Kaj je to frajer ... brskam po slovarju ... frajer - zdrav kme?ki fant Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 Avtor Danes malo prej Napisano 28. junij, 2005 Saj je ?e vedno, ampak Big Ben pa tudi obstaja - al pa ne - halooo Zemlja kli?e Tomija... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 mislm halo Napisano 28. junij, 2005 Sranje, kako se mi spi ko nimam RedBull-a! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 mislm halo Napisano 28. junij, 2005 .....evo re?en problem..... LP david Aha - re?en zate! Ej, jutri ti kon?no po?ljem letake - ni bilo barve v laserju inkjet pa preve? farbe spije! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 Avtor Danes malo prej Napisano 28. junij, 2005 Jap sam svoje misli prehitevam - sem ?e kar ?upnik, pa ljudi prekrstim - ke sn frajer ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 mislm halo Napisano 28. junij, 2005 Hmmm,a ta pa ni ?kodljiv???? :mi pijemoo: Neeeee, biznis je biznis - al pa se motim? h le kako si uganu....sicer pa je manj ?kodljiv kot cocacola.....Ant That's a FACT!!!! Seveda, najbolj?i je z deci vodke pa ene 4 Apaurine ali Tramale zraven, pa si dober... P.S.: Bo? zrihtal kaj po engro cenah? ?e bolj?e par kartonov promocijskih - saj bom nalepko okrog vozil! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 mislm halo Napisano 28. junij, 2005 Hmmm,a ta pa ni ?kodljiv???? :mi pijemoo: Neeeee, biznis je biznis - al pa se motim? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 a se lahko neki dogovorimo? Napisano 28. junij, 2005 AHA, OK ... ?e veseli ... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 Avtor Danes malo prej Napisano 28. junij, 2005 Ben Cosby - ful od?tekan tip - OK naj mu bo... Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 mislm halo Napisano 28. junij, 2005 CocaCola, Pepsi .... isto sranje, drugo pakovanje... ej, se po?asi odvajam .... bom pre?altal na RedBull ne, ne samo ?alim se .... ledeni ?aj je bolj?e??? :ne vem: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 Avtor Danes malo prej Napisano 28. junij, 2005 Fuuuj, kak je lu?tkan Ime?????? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 28. junij, 2005 a se lahko neki dogovorimo? Napisano 28. junij, 2005 OOOO TOOOMIIII!!!! Dober ve?er ?elim....... LP daVid Ahaaa, tudi tebi dober evening ma me samo nekaj ?imfa?, jaz pa v jok, pa uteho v kozarcu iskat Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani