Ronaldino 13 min (sijajen gol pod nogami naspotnikov) (je pa to njegov ?e 73 gol)
Gudjohnsen 18 min
ter ?e dva izredna strela, katera pa nista kon?ala v golu
povpre?je v bundes ligi
2,46 : 2,60
BARCA ponavlja svoje uspehe iz lanskega leta. Njenih prvih fenomenalnih 20 minut - visok stil sijajne igre, katero vidi? samo pri nji
Nemci so se v drugem po?asu nekoliko razkropili po igri??u in pokazali, da sicer znajo igrati, vendar proti barci in chelsei je potrebno storiti mnogo, mnogo ve?.
Barca je zaklju?ila, da sta za osmino finala 2 gola dovolj.
Pohvaliti moram tudi Deca, kateremu je uspelo po sredini vle?i ?ogo prib. 60 m in premagovati nasprotnikove ovire in pa tudi razpolo?enega Guilija - desno krilo je bilo v prvem pol?asu njegovo.
Nemci so v prvem pol?asu igrali tako, kot ?e bi gledala po?asni posnetek
Close se je zbudu ?ele v drugem pol?asu......itd.... itd....
Tisti ki boste stare zanesljive Mazde menjali z novimi, boste lahko v dolo?enem trenutku nekoliko razo?arani, ker od "svoje" blagovne znamke ne pri?akujete, da bi se kaj kvarilo.
Tega me je najbolj strah
Drga? gre pa moj glas Civic-u.
P.S. Alfa 159 je dale? najlep?a limo (brez notranjosti seveda), Picasso je tudi estetsko zelo v?e?en
V lekarni so imeli praktikanta. Magister je moral na nujen sestanek, in je naro?il praktikantu, da postre?e s preprostimi stvarmi, kot so aspirin, ?aj, mazila, ... za vse drugo pa naj stranke naro?i pozneje. Ko se vrne iz sestanka ga vprasa, kako se je zna?el... "Dve stranki sta hoteli aspirin, dve pa kameli?ni ?aj!" "Samo ?tiri so bile?" "Ne, pri?la je ?e elegantna dama, v krznenem pla??u, pod katerim je bila popolnoma gola..." "Hmmm... Po kaj je pa pri?la?" "Rekla je, da ?e pet mescev ni videla penisa!" "Kaj si pa naredil?" "Dal sem ji kapljice za o?i!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
BigBrother :ne vem:
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani