Ja ima? ladijo in se fura? od Havane do Floride. Seveda so otoki malo manj?i ampak vseeno. Se pa rabi? navaditi ker je kar zapleten boj, vozi? ladijo obenem pa cilja? in strelja?. Potem lahko sko?i? nanjo in se bori? no? na no?. V bistvu ?isto nekaj novega, v Pirates! Gold je bilo najbli?je temu zdaj.
Tukaj je bolj problem ta, da to pocne sedanje vodstvo... Menda ima novi lastnik v pogodbi klavzulo, da tri leta ne sme odpuscati... Se pa menda primopredaja oz. dejanski nakup zgodi sele februarja naslednje leto... Ti, ki so sedaj na polozajih, niso vlozili niti evra... In tudi po prevzemu jim gotovo ne bo hudega... Vse skupaj pa je itak zamestrala cerkev in Zvon holding....
To. Ne vem kaj se govori v Preski ampak tule je k sre?i kar nekaj zanimivih informacij pri?lo na dan. Je pa res, da zaenkrat se kr?i tam kjer je bilo res neprofitabilno. Naprimer v zadnjih nekaj letih se je podvojilo ?tevilo gasilcev (da so sodelovali tudi pri zunanjih intervencijah sicer), centralni razvoj (sicer visoko tehnolo?ke igra?ke ampak s samim razvojem izdelkov niti niso imeli toliko, je pa pri?lo dosti subvencij na ta ra?un), pa ruski sektor je bil baje bolj "nepotrebna" vmesna prodaja, bo zdaj bolj direktno ?lo. Problem je le, ker se var?uje ?e drugje, v skladi??u jih je baje kar ?ez no? preve? (en pride v Presko), celo v marketingu, vsi ki so blizu penzije jih pozivajo naj grejo na ?akanje, vsi pogodbeni ne ostanejo.
In ?e ena napaka, ki nam gre "na jetra" je to, da omenjajo, da bomo/smo dobili bo?i?nico. Ko bi jo vsaj, dobimo 13. pla?o, ?al je kar lepa razlika med njima. Jo pa vsaj dobimo, ?eprav ni bogatija.
Nisem pa ?isto prepri?an a je bolje, da je ?ef en Slovenc ali pa tujec. ?isto odvisno. Namre? ?e pogledamo politiko ali pa polno firm (v na?i okolici Tosama, Lip Radomlje) vidimo, da gre vse v k***c. Po drugi strani v Heliosu naprimer je bilo ?isto OK, jaz osebno nimam ni? proti na?im direktorjem, Helios se je v 20ih letih konkretno razvil ne pa propadel kot dosti firm v Sloveniji. Ima? pa firme, ki jih je kupil tujec in laufajo ?isto OK. Vse je odvisno od ljudi, njihovega namena in sposobnosti, ne od narodnosti. Sam sem vseeno optimist, Ring nas je kupil ker ho?e imeti konstanten denar, ne zato, da bi nas iz?rpal in pustil propasti.
Pri NFS je problem da je arkada, bi bio verjetno napeto, da bi bila fizika kot v Forzi ali GT. Pa vijugaj s Ferrarijem v prometu med rush hour.
V?asih dolo?ene misije se res vle?ejo ali pa ponavljajo. Pri AC3 sem bil vesel, ko je bilo pon?lno preobratov in veliko okolje, gozdovi, mesta, utrdbe... Pa en izmed bonusov je bil da si ustvarjal lastno naselje, trgoval, skratka dosti stranskih misij in ves ?as kaj za delati. Nabiranje perja in v AC4 ko ima? neke del?ke animusa so mi pa kr neki.
No saj nastavitev je ogromno tudi v GT seriji, s to razliko, da razni swapi pa? odpadejo.
So mi pa za RD prijatelji kupili Assassain's Creed 4 Black Flag za PS3. Preigral sem prvi del in tretji in zaenkrat lahko re?em, da je ravno toliko drugo okolje, da je kar zanimivo. Pa ponavadi ne igram kaj dosti ampak pozimi je malo ve? ?asa.
Ja to pa zna biti res, da se ne prodaja manj kot po cel hobok ker gre za industrijske zadeve.
Glede na to, da se bo zdajle rezalo z zasposlenimi na vseh podro?jih in oddelkih Heliosa bi lahko kako dozo s seboj vzel namesto "odpravnine", vr?t te ne morejo ve? ven, ?e si ?e zunaj.
Lahko nana?a? z valj?kom. Mislim, da se une perle da naknadno, res je. Za doma?o rabo bo vseeno katero kupi? verjetno. To?na komercialna imena pa ne vem. Signodur, Signocryl, Signohel itd...
Kupi? pa z malo sre?e lahko v Mavrici ali pa pri nas v Helkotu. ?eprav ne vem, jaz sem se znajdel druga?e. Mi je ?al, da sm vi?ek vrgel stran. S tisto kilo ki sem jo imel bi ti verjetno lahko zrisal ?rte, ?e ne rabi? res veliko.
Ne, ni letelo ven tako kot, da je zarota. Pa? ker je Marko ravno omenil mi je kapnilo, da je res super ideja in je ob tej tehnologiji sme?no, da tega ni. Me pa ne moti, ?e tega ni.
Po drugi strani, potem bi ljubosumne ?ene/ljubosumni mo?je imele/i ?e zaradi tega izpade.
Verjetno ni interesa. Ker je ?alostno, da bi storil neko kaznivo dejanje bi na begu to?no vedeli kje se nahaja moj mobitel, kje sem dviginil denar in koliko... A, da bi pa to informacijo vedel uporabnik, to pa ne.
-Za za?etek, pri DBS ne rabi? certifikata (torej nisi vezan na en ra?unalnik) ampak ima? un kalkulator?ek. Vsak ?alabajzar potem zna vpisati geslo na kateremkoli ra?unalniku pri hi?i brez da se ukvarja s certifikatom. Pri meni ni te?av s certifikatom (je na mojem ra?unalniku), je pa nadle?no pri menjavi/sesutju sistema, ali recimo ?e bi kam potoval.
-Druga stvar so shranjene polo?nice, pri DBS se ne shrani referenca ker je itak vedno druga. Sicer my bad ampak ko pla?ujem vse hi?ne polo?nice se mi je ?e zgodilo, da te vmes kdo zmoti in potem ker se ti mudi pogleda? nazaj in ne popravi? reference in voila, napaka je tu. V vseh letih se mi je zgodilo dvakrat kar ni veliko ampak pri DBS se ti to ne more zgoditi saj je to okence vedno prazno dokler ga sam ne vpi?e?.
-Ob tem certifikatu in primarnemu geslu mi ni potem jasno zakaj potrebujem ?e eno varnostno geslo ki se ga random spomni preverjati. A imate tako ?ibak sistem? ?e ?udno, da ?e kak paypal nima takih for pa obrnejo veliko dnarja preko spleta.
-Sicer ?isto subjektivna stvar ampak sam dizajn mi je pri DBS ?isto enostaven in ne seva toliko s to modro. Pri DBS sicer nisem nikoli gledal grafov poslovanja (ne vem ?e ima to?) tako, da ne morem komentirati, to je pa sicer ?isto lu?tna re?itev pri vas, da ne bom samo kritiziral.
Se pa sprijazni, da dela? v trenutno zelo osovra?enem podjetju. Pa ti nisem fov?, sem ?e od drugih ki delajo tam sli?al da "??ijejo kri", se jih me?e ven kar dosti. Mogo?e se motim ampak pri takih zadevah pomoje niso krivi delavci ampak vodstvo, ki je v nekem obdobju (obdobju debelih krav) zaposlilo overkvoto ljudi, vsem je bilo la?erno, ?ele zdaj se pa privija da naj vsak stori ?im ve?, ne pa da je (karikiram) za vsakim fotokopircem en zaposlen. Recimo ?e v Morav?ah se je poslovalnica kar lepo raz?irila, na ra?un "prijaznosti", da ima vsak kmet v svoji vasi celotno storitev. E jebiga, glede na to, da je NLB edina banka v Morav?ah je ?isto vseeno, ?e imajo le denar za dvigovati, za kredite in podobne storitve gre pa vsak lahko do Dom?al. Pa pri?para? enega zaposlenega tu, enega tam... Saj da se razumemo, tudi pri nas privijajo novi lastniki, k sre?i so za?eli pri individualnih pogodbah.
Jebemti? kako zanimivo, kredite so dobivali sami "uspe?ni", ki ?e danes poslujejo in zaposljujejo ogromno ljudi. NOT!
Je pa super ja, kako znajo/te ekonomnisti lepo obra?ati cifre in saditi ro?ice. ?koda, da so nas taki "vrhunski ekonomisti" in pohlep pahnili v krizo, ne navadna raja, ki zdaj pla?uje nazaj. Vsak kmet ve, da lahko poje toliko kot ima, ?im se za?ne me?etarjenje s temi krediti je pa o?itno samo sranje.
Glede banke: Mami je ?e vrsto let pri DBS in imajo kar nekaj super re?itev. Recimo ?e elektronsko ban?ni?tvo je re?eno bistveno lep?e kot pri NLB (kjer sem zaenkrat ?e jaz). Slu?ajno vem ker uporabljam oba sistema.
Za delavsko hranilnico sem pa zasledil, da je zaenkrat kar po?tena in ?love?ka. Saj problem je o?itno bolj pri velikih, ko obrnejo milijone jim pa zadi?i kak milijon?ek tu, kak milijon?ek tam... Balon?ek se pa razpo?i.
EDIT: evo, ?e en absurd na?e dr?ave, da ne re?em kapitalizma, politike in zmedenih (podkupljenih?) sodi?? Osebno bi v teh ?asih presekal vse te nagrade. Kdor je iz nule naredil podjetje (Elektron?ek, Akrapovi?, Pipistrel, celo Tu?..) in zaposluje ogromno ljudi super, naj si daje dobi?ek. Je res nekaj pokazal in ustvaril s svojim znanjem. Vsak ?alabajzer, ki je naredil nek faks in prilezel na vrh si ob ?isto lepi pla?i pa? ne zaslu?i ?e milijonske vsote denarja. Oziroma roko na srce, obstajajo maherji, ki so potem to podjetje dvignili v vi?je sfere, ?al jih je malo. Vedno bolj se mi gabi tale slovenski kapitalizem ker kamor obrne? glavo vidi? neke mutne posle, ljudje pa na cesti.
Ko se pa tile naslednji? zberejo na Grobniku, bi ?el pa z veseljem gledat (in predvsem poslu?at);
Glede na to, da je posnetek iz 2011 sem prepri?an, da so se ?e ve?krat. To ve?, da je na Grobniku na vsakem trackdayu par Lamborghinijev, kakega se da pa za mislim da okoli 80? celo peljati po okoli?kih cestah? Kar preveri na FB stran Grobnik track day. Je pa seveda bolj denar na roke fora, zraven je lastnik ampak, ?e nisi ne vem koliko sumljiv te celo spoduja da ga fajn pritisni.
Iz?el GT6. Tudi ime Ayrton Senna se pojavi. Pa ful novig prog in avtov. Prvi ob?utki so, da je fizika kar napredovala. AI in grafika pa ?al ne ampak pri?akujem, da bo za PS4 bolje.
Zadnji ?as, da se je kaj takega zgodilo (za moje pojme jo je ?e milo odnesu, nekdo bi ga mogu ?ez gobec, da ne re?em kaj huj?ega). Upam, da bodo vsi teli pavijani z maslom na glavi za?eli vsaj malo v strahu hodit naokoli in se ne bodo ve? tako samozavestno ?opirili v javnosti v stilu, "kdo nam pa kej more", in se zraven dobesedno re?ati folku (ali protestnikom) v fris.
Miklav? mu je ?e prinesel darilo, ?e bo priden dobi ?e za bo?i?ka/dedka mraza kako granitno kocko. Jan?a ?e ve zakaj ne upa na take shode.
''Pri tem ne potrebujemo nasilja, ne nosimo solzivca in ne oro?ja. Na?e oro?je so besede, iskrenost in po?tenje,''
Mhm, ker z besedami in po?tenjem ga bojo zih odnesli iz magistrata ane? RIP Nelson Mandela (velik ?lovek ?eprav ?al ne vem cele njegove zgodbe ampak dosti, da ga cenim) ampak ?al mislim, da v Sloveniji ne bomo na miren na?in dosegli ni?. Edino kar dose?emo je, da se nam vsi tajkuni, podkupljeni uradniki in politiki iz udobnega naslonja?a doma smejejo. Sem skoraj prepri?an, da je ve?ina revolucij v zgodovini vsebovala dolo?eno mero nasilja ker z vpitjem "dol s fevdalizmom" pa? kmetje ne bi veliko dosegli. In od takrat ?al nismo napredovali dosti naprej, ?e vedno jih protestniki kasirajo od dvornih ?uvajev (policija, vojska), fevdalci pa gledajo ?ez okno bedake in so prepri?ani, da so nedotakljivi. Tako pred zakonom kot fizi?no.
Ups, nisem je vozil, raj?i sem bil le sovoznik, je pa E36, 1994 letnik, me je voznik zapelju od Medvod proti KR in zadeva leti k sto mater (precej podoben ob?utek kot je imel Lumpi v starih dobrih ?asih 2.5 V6 & T). Serija E30 mi je pa ?e bolj v?e?.
Skrajni ?as, da boste zdaj vedeli zakaj se eni smejimo ko napi?ete M3 in mislite "le" Mazdo 3.
Glede na to, da je bila l94 je bila ?e 3.0 in manj kot 300hp, pa ?e to gre gotovo opazno bolje kot Lumpijva 323, facelift s 3,2 in E46 sta pa ?e bistveno hitrej?a. Je ?ur, ko da voznik v 6. in avto ?e vedno pospe?uje brez te?av. Pa tudi zvok notri ni tako nadle?no plehnat kot zunaj. Vsaj pri E46.
O lej no lej, kolikor vem so talibani islamski skrajne?i. Torej lahko politikis.si ?ali ljudi s popolnoma zgre?enimi izrazi? Pa od tako "cenjenega" medija bi pri?akoval, da vejo ali se napi?e "vsedel" ali "usedel". Saj ne, da je moja slovnica brez napak toda pri?akoval bi, da imajo koga, ki skrbi za pravopis.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ima? ladijo in se fura? od Havane do Floride. Seveda so otoki malo manj?i ampak vseeno. Se pa rabi? navaditi ker je kar zapleten boj, vozi? ladijo obenem pa cilja? in strelja?. Potem lahko sko?i? nanjo in se bori? no? na no?. V bistvu ?isto nekaj novega, v Pirates! Gold je bilo najbli?je temu zdaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani