tako je,iz kmetov in podezelja so najboljse tudi moja je iz kmetije zdaj grem tja in komaj cakam da spet nekaj dobrega pojem,pa maliga pocartam,pol pa na moje drugo omiljeno vozilo new holland 155 ks
BG vredi,BA se boljsa,BJ pa se bi tud navadil,pri BA so res koloteki zgreseni malo,voda se mi ni nikoli zamakala,prizvokov ni,preglasen ni motor nikoli(bolj je glasen boljse je)pa podhranjen tudi ni,cist dovolj da od sebe ce ga stisnes,pa malo trosi ce lepo vozis
no samo ?e tak gleda? je motor ?e je dobro ohranjen vreden 100k
spredaj razbitega avta se pa itaq ne spla?a kupovat zarad klime ker te samo killer pride ve? kot 100k
kdo ti bo za motor dal 100k,ki si se to slisal najvec 50k ce je dober,pa se to moras met sreco,klime pa ni problem prodat za 80k kdaj ces ce bi jo mel,ker klicejo ko pri norcih pa dobeden s foruma,kiler pa ni problem dobit za 45k,ce bi ga ze rabil,ta avto bi dans dobo za 60k pa se mi sploh ne splaca
stala prava,avto je dosti bolj razbit kot je na sliki,klime pa nima so se zmotli ko so pisali :ne vem: tako da nebo biznisa,samo zadnji del je keko teko celi,pa motor drugo pa adijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
:mi pijemoo: vse naj naj
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani