Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Na telem posnetku boste po malo mjn k treh prete?enih minutah vidl, da majo celo polcaji v Litvi Remusa gor, pa vpra?anje, ?e je kej homologirano, snemano iz BGF 323! :danzoman::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Mau komercialce, 90-ta leta!

Loft - Hold on

Magic Affair - Omen III

Dune - Million miles from home

Jam & Spoon - Right in the night

Masterboy - Anybody :ljubezen::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sm glih pr?u iz UKC, kjer smo bli slu?beno, pa sm se mav z medicinkami ukvarju (pa ne ?ogami), ampak ?al na druga?en - verbalni na?in v svojstvu unga pacjenta k je dohtarco zabodu! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

No pol res ni morale, jz pa ?e ?ez 8 dni mam izpit iz Sodnega reda, pa mi tut ni lih neki, sploh ko me bo zadeva dodatno ovirala pri karieri poklicnega ?portnika! <_<:P:hohoho:

Useen morala JEEEEEE in BO ?e naprej! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Eh pr?param neko rev?no, max 300 ?, pa ?e to morm mal z glavo po svet hodt, ne ve? samo okol laufat, kokr sicer! :P

Dobr d mam namest fotra Bo?i?ka, tko da tut ?e bi bla kriza, je u bistvu ni! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Eh ta sodnija gnila, dons smo dubl pla?o, pa niti 13. ni niti Bo?i?nce, skratka sm se ?e veseliu d dam dodatnih par 100 ? na stran za stajling mojga duha, zdej pa jajc, spet bom komi k?ne 300 kosov pr?paru ta mesc, beda! :ne vem:

Boste drugi povedal, ?e mate k?ne dodatke ta mesc! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Dru??ina, ulette mau u kafe bar, bo po?astiu lastnik duha in vouka, s Si?ijevim to?lom, k sm ga mav prej na tleh najdu, no u bistvu ne vem al je njegov al ni, vem sam d je rejen od gnara! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

N? kej nism najdu, na Izvr?bi sm dubu kajlo, se prav so nekoga druzga vzel, tko da ko ga jebe, zdele se velik razmi?la u smeri neke privat firme, alla s.p., ampak od ideje do realizacije bo preteklo ?e veeeliko vode, tko da prej kot v kak?nem letu nav n? iz tega, zihr! :danzoman:

Je pa zdej kr morala, k mi o?itno znese pr?parat na mesc 300 ? kar je za mene ?e pravi mali podvig! :danzoman:

Je pa var?evanje namensko, k gre ke? pol ?ez par mescou u duha d bo res stroj, no pa tut vouka se bo slej ko prej menjal, npr. z A4 1.8 T, d bo moralaaaaaaaaa! :ouje::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Ej mislm d ti je tovrstn ?iht kr pisan na ko?o, k si bl lete?i in se zna? hitr obrnt, nis lenuh, plus finance so ve? kot solidne, tko da ne vidm nobene ovire, zkva neb! :danzoman::bravo:

A tale Lek bo pa lih pufe povrnu, pa bo kr morala a ne? :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.