men jo je pa prav zanimiv spremlat ker dobro pokaze kako so nekateri v na?i mali dr?avi zakompleksani in prepri?ani v svoj prov nakonc pa zmeraj raja najebe...
?e si mislu name, naj te spomnim, da to kar jaz vam vtepam v glavo ni moj osebni prav, ampak so to splo?ni prometni predpisi in splo?na kultura civilizacijskega obna?anjam, bonton. In tle ste pokazali, da se vam hebe za prometne predpise, ?eprav ste na polaganju vozni?kega dovoljenja moral pokazat prav to, kar vam jaz tukaj govorim, sicer vi vozni?kega dovoljenja nikoli ne bi dobili.. Torej pred izpitno komisijo ste delal tako kot pravim jaz, zdaj pa delate druga?. In to kar vam jaz dopovedujem tukaj, so ?e zdavnaj osvojile nekatere razvitej?e dr?ave. Slovenija je pa? ?e zmeraj balkan z vsemi svojimi balkanci in balkanskimi manirami.
Da ne govorim o splo?ni kulturi in splo?ni vzgoji oziroma bontonu. Tle ste vsi ?prical. Kot ka?e, va?i star?i niso opravili svojega osnovnega star?evskega poslanstva. In to va?e ?pricanje pri ?ivljenskemu pouku splo?ne vzgoje se odra?a v prometu. Ve? kot o?itno. Zato pa na? promet po slovenskih cestah poteka tako kot poteka. Po balkansko.
Trolololol buster ... Se kar ni odgovora ... ti si lih tak kokr bi nase politike poslusu ... En kup enga govorjenja pa nabijanja nakonc pa sploh noben neve o cem je debata tekla ...
?akaj...zej ti pravi? da vsak ki je tuki karkol napisal je zate divjak?!?!?!?!?
No ja, mogo?e se nisem dobro izrazu. Ho?em povedat, da tisti, ki mi tako kategori?no v tej temi nasprotujejo, so ziher divjaki. Sicer jih moja trditev neb tolko motila.
No, ?e sem koga po nesre?i po krivem obsodu se mu globoko in iskreno pardoniram.
Ampak nisem opazu, da bi v tej temi kdo sogla?al z mano, torej?!?!?
No, lepa re?. Samo ?e to mi zdaj priznej, da ste tukaj po ve?ini sami levi?arji, oziroma zagovorniki rde?uharskih udbokomunajzarjev!!!!!!!! Samo ?e to je manjkalo. Pol bom pa res ?e celo zastopil, zakaj si celo na cesti vse dovolite. Oooooo kanalja frdamana....
Nam lahko vsem tle na forumu zaupa? vsaj to, koliko si ti star?
Lahko. Niti slu?ajno nisem pomislu, da nekateri tukaj?nji mojstri, ki drga? celo brskajo po moji zasebnosti in so mi celo ?e grozili, da bodo obvestili moje nadrejene itd.... da ne bi bli zaupanja vredni. Lahko, seveda vam lahko zaupam.
Sicer je pa tako. Mene, kjer se je banalo se je zmeraj banalo zato, ker sem zmeraj zagovarjal disciplino in red. Moja "?udna" lastnost je, da se zmeraj postavim na stran ?ibkej?ega. Zmeraj zagovarjam pravi?nost in po?tenost. To pa ve?ini oblastnikom ni v?e? zato me najraje pospravijo saj jim s tem zbijam avtoriteto in posledi?no oblast. U bistvu sem oblastnikom ovira za dosego nameravanega cilja. Nobena oblast ne mara da jim morda kdo o?ita, ?esa ne delajo prav. Bomno vidli, ?e bo tle kaj druga?.
Kdor ho?e priznat, lahko vidi, da jaz u bistvu nobenemu no?em ni? hudega. Samo opozarjam kaj kdo dela narobe, pa me samo podijo stran. Noben no?e sli?at, kaj ?ele priznat, da kaj narobe dela.
Zgodilo se je ?e, da je nekdo pri?el k meni in mi reku nekako takole; "Lojz" prav si imel, ko si mi govoril naj vozim po?asneje. ?al sem to spoznal prepozno. Mogo?e bo tud kdo od vas imel tako bridko izku?njo in bo ?ele takrat, ko bo ?e prepozno, pa le priznal, da je imel nek Lojz iz mazda foruma, res prav. Ni? se ne ve.
Vzem si raj kako knjigo v roke, ali pa si najdi kako bolj pametno temo za raziskovanje, je ve? zanimivih tem, kot pa na katerem forumu se skrivajo divjaki.
Evo me, k vidm da ste me ?e pogre?al.
Men je ta tema ?ist kul. Ful dbesti?na je. To?no se vid da sem v tapravo osje gnezdo dregnu. Vsi, ki ste se tukaj prfo?kal v to temo ste, eni hote, eni pa nehote priznal, da ste obi?ni cestni divjaki in klasi?ni cestni prekr?karji. ?e to neb blo res, se nebi tolk usajal in sko?il men v lase. Torej lahko ugotovimo, da ta forum ni ni? druga?en kot ostali avtomobilski forumi. Taki in podobni avtomobilski forumi so leglo in farma cestnih divjakov in cestnih prekr?karjev. Zato, logi?no, tud vsi v en glas sogla?ate drug z drugim saj drug drugemu pomagate in drug drugega podpirate v svojih prekr?kih. Skoraj soglasno ste vsi proti "grdim" policajem, saj oni so nebodigatreba faktor ker delajo red na cesti, skoraj vsi ste proti hitrostnim omejitvam, ker so za vas itak vse butaste, vse po vrsti vas motijo star?ki, ki gredo za vas zmeraj prepo?as in so za vas najnevarnej?i faktor na cesti, zmeraj vas nek "po?asne" izsili, redno se obve??ate kje vas ?aka radar, da slu?ajno ne boste naleteli nanj in se mu boste lahko elegantno izognili, drug drugemu pomagate pri pisanju prito?b za sodnika, ki vas naj bi ?trafal zarad delanja pizdarij, in vsi se hvalite kolk znate hitro peljat in kolk va? bolid najve? leti, ?lender ja pa za vse vas en navaden idiot itd......Ko pa se slu?ajno nekdo pojavi (kak?en Lojz) in vam postavi ?pegu in vas na te pizdarije opozori in vam jih poka?e, pa vsi dru?no in skupinsko nanjga. U?gi po siromaku. Vsi na Lojza, ki se nam dovoli pridigat, ker sicer bomo morali neko? mogo?e celo lepo po pravilih vozit. Jejejej ne to pa ne! ?e? kaj ma kdo za komandirat kako naj mi majstri vozimo.
N? bat. Niste me presenetli z va?o reakcijo. Tud ne bom presene?en, ?e me bo tukaj?nji ?ef totalno likvidiral od tukaj. To bo spet samo potrdilo mojo teorijo.
In daSKAn, verjamem, da je zate tale tema dolgo?asna. Men bi bla tud vsaka tema dolgo?asna, ?e bi se debatiralo o grehih, katere bi sam delal.
Dobro temo sem odprl. Sem kar malo ponosen sam nase. Sploh nisem vedu da sem tako dober.
.
?e malo predelam en ?tos:
Kreganje z Lojzom, je kot igranje ?aha z golobom.
Sam si lahko ?e tako velik mojster, golob pa bo zvrnil vse figure in hodil zmagovalno po ?ahovnici.
Hahahahahahahahahahahahahahaha, tale ?tos je pa res sme?en. hahahahahahahahahahahehehehehehihihihihihihihohohohohohohphphphphpp res je hecno....
Zdaj bo majster Boss spet reku, da se jaz smejem takim "inteligentnim" ?tosom. Ker on itak zastop in verjame da je ta ?tos res hecen, ?e sem napisal ha ha in hihi..on vse dobesedno zastopi.
Boss in ti bo? men govoru, da jemljem besede iz konteksta? Pa sebe poglej! Same la?i si natrosu. To ni lepo od tebe. In ti bo? men o?ital da imam probleme s funkcionalno pismenostjo? Kak?ne ma? pol probleme ?ele ti?
Vse trditve si iz konteksta pocukal.
?e si reku, da imam probleme s funkcionalno pismenostjo, to pomeni, da sem zate pa? nepismen. Al je to funkcionalna pismenost al pa kera druga pismenost sploh ni va?no. Kaj se zdaj zgovarja?? Tolk pa ?e vem kaj si mislu s tem ? ?e nekomu re?e? da govori neresnico je to isto kot ?e mu re?e? da la?e. A ni to isto? Samo pocukrano je.
Naprej.
Nisem reku da se NIKOL ne vozim po AC, sem pa reku da se po AC vozim malo, zato ostali, ki se vozijo po AC veliko ali vsak dan, se pa? ?lepajo na ra?un mene, ki se vozim manj. Kaj tle ni jasnega? MALO, ne pomeni NI?. To ni isto. Kapi?? To o ?lepanju dr?i kot pribito, ampak ta trditev je u?alila vse ?lepajo?e tukaj?nje voznike, da so/ ste me za?eli zmerjat z reve?em, jaz pa sem vam pa? pritril, kaj pa ?em? A naj se hvalim kolk mam denarja. Vidi?, tak je bil v resnici kontekst.
In ko sem reku da nimam vinjete sem to reku zato, ker je takrat pa? ?e nisem imel. Sem pa reku, da jo bom pa? moral kupit, pa ?e se strinjam s to vinjeto al pa ne. Jo bom kupil, ker duge izbire pa? nimam, sem reku. Yavarye pa vinjete zame ni hotel pustit pri mehaniku Majesu, da bi jo jaz prevzel, ko bom kaj po Ljubljani hodil ali ?el na mazda servis. pa ni hotel.. Hotel je da pridem osebno v va?e gnezdo, jaz pa ni? ne pogre?am va?e dolgo?asne dru?be. Pa? nimam potrebe dru?it se s tabo in tebi podobnimi. Kaj mi more??
In vi ste tisti, ki ste me pol podili, ?e? vozi se po navadnih cestah ?e nima? za vinjeto. To ne pomeni da sem vas ubogal.
Tak?en kontekst je to bil pribli?no. A ne Boss?
PS: Bi pa ?el tud jaz pogledat nazaj kaj smo to?no debatirali pred tremi leti in bi ti kaj citiral, ampak ?ef Yavarye me je "delno" banal in ne morem uporabljati funkcije iskanje. Torej tukaj se dogaja diskvalifikacija in potem na koncu likvidacija.
Ampak res, kako bi me tukaj eni radi prepri?ali v teorijo, ki je totalno zgre?ena in napa?na. Res da je ta teorija, ki jo tukaj dolo?eni neizku?eni nezreli in nadobudni osebki prodajajo, v sloveniji splo?na praksa, ampak ta praksa je napa?na. Jaz rad vozim po Avstriji. Tam na splo?no vsi dokaj dosledno upo?tevajo omejitve, noben ti zadaj za ritjo ne najeda, ne norijo, ?ist solidno dr?ijo varnostno razdaljo, spustijo te predse itd...in posledi?no zaradi take vo?nje tudi ni veliko izsiljevanj. U?itek v vo?nji. Temu se re?e potovanje. Pol ko pa ?ez karavanke pridem, pa ?tala. Balkanci nevzgojeni. Temu se re?e pa tekmovanje v disciplini "kdo ma manj?ega pimpeka", skratka dirka in dokazovanje.
@Lojz, mogo?e pa ti kej takega je?, da si toliko bolj moder od povpre?nega konja, sori divjaka.
Mogo?e ma? pa prav. Zelo rad imam oljnat krompir s fi?olom ?ebulo pa u trdo kuhanimi jajci, navrh pa mastna doma?a, na hladnem bukovem dimu prekajena klabasa. Madonca po tem tako prdne? kot ?rebc v detelji. Njami...Najraj?i mam pa vampe. Mljask.
Ej Lojz ... jest pa teb ?e 1x predlagam da se vpi?e? v avto ?olo in varno vo?njo ( baje bo ?e kak?en popust na vranskem za mazda klub ?lane ) pa da te mal podu?ijo kako se zadeve dons odvijajo na cesti pa kako je treba volan sukat, pa to k prav? je bol? mal bol po?as it ...
Tale ?ola varne vo?nje je en velik nateg in eno navadno sranje od sranja. Hehe, zdej bo? ti ?el malo na poligon trenirat pa se prakti?no nau?u sukat volan po spolzki podlagi. Khhhhhhh....na kak?ne traparije nasedate otroci jedni.
Verjem, ko bo? ti na cesti pretiraval in ko bo? nepri?akovano zapeljal na spolzko podlago, NITI SLU?AJNO ne bo? odreagiral prav in tako kot si se na vranskem u?il. Verjem ti men izku?enemu mo?akarju. Na vranskem ti to?no ve? kje te ?aka spolzka mokra podlaga in zato si ti pripravljen kdaj te bo zaneslo. To pa s prakti?no vo?njo nima nobene veze. Tebe bo na cesti presenetil zdrs in takrat bo? pe?en, pa magari si prej cel mesec na vranskem treniral to zdrsavanje.
Poglej, ko ?umaher na dirki pretirava in pripelje na spolzko podlago tud zleti s ceste, ?e kak?nega zapne pred tem in ga vzame sabo, pa mu nobena ?ola ne pomaga. Aja vi ste bolj?i ?oferji kot ?umaher. Aja saj res.....
Lojz, brez zamere, ampak ti si en navaden idiot! zarad ljudi ki imajo isto mi?ljenje kot ti, ta dr?ava propada, ker nima(te)? v glavi n?!
V tej temi sploh nebom ve? pisou ker se mi neda ubadat s tabo!
LP
Kdo pa ?e tukaj razmi?lja tako kot jaz? No, poka? kolk jih je na tem forumu, ki tako razmi?ljajo kot jaz? Naj se prfo?kajo, da vidmo, ?e nas je res tolko da zarad nas dr?ava propada. No in ?e nas tukaj ne bo veliko, pomeni, da dr?ava propada zarad takih kot si ti, ker vas je tukaj ve?ina takih kot si ti. Dvomim, da dr?ava propade zarad takih, ki jih ni. Po navad dr?ava propade zarad takih ki jih je veliko. Ka li?
Pa reku si mi idiot. To ni lepa beseda. A te je mamica tako u?ila govort? Jaz sem reku Bossu da je brezveznik, pa je bil na smrt u?aljen. Pa ?e to sem mu reku potem, ko je on ?e prej mene ozna?u za nepismenga. Si sploh ne morem predstavljat kako bi bil Bosss u?aljen, ?e bi mu reku, kaj tazga kot si ti reku men?
?e zdaj mi ni nih?e odgovoru, kaj naredite vi mojstri, kadar se te?ki kamion na pospe?evalnem pasu vklju?uje s hitrostjo 70km/h? Kako vi to tragedijo pre?ivite?
A zdaj bo? pa ti brihnt ?e si izjavil, da se ne fura? po avtocesti?
Ker sem tak?no in podobno va?e kozlanje tukaj ?e nekajkrat prebral, ?e?, da se jaz ne vozim po AC in da nimam vinjete, zdej me pa res zanima; Kje sem jaz to ?e napisal, da ne vozim po AC in da nimam vinjete? Dej mi prosm poka? kje sem jaz to napisal! Bo?? ?e pa ti ne bo? na?el kje sem jaz to povedal, naj prosm pa nekdo drug to poka?e. Dejte prosm vi ta pametni to men pokazat! Prosm lepo!
Nebom reku, da take idiote sre?ujem vsak dan, jih pa ziher sre?am vsej 2x letno, itaq sm pa vsak dan na AC.
Kar se pa tovornjakarjev ti?e pa itaq ve?, da se ve? kot 90 ?e te?ko pelejo, mi grejo pa na spolni organ, ko lepo vidi, da se osebni avto pribli?uje in gre lepo prehitevat tovornjak, ki se pelje par km/h ve? kot on. ?e ve?je cvetke so ti, ki je v zavetrju hitrej?i, ko ga pa sku?a prehitet mu pa brzine zmanjka in se more lepo vrnat na svoj pas.
Ti bom razlo?u zakaj se nekateri vklju?ujejo na AC z "premajhno " hitrostjo; Enostavno, ker se pa?, ne morejo. ?e je na AC poln tako vozni pas kot tudi prehitevalni, se taki, kot jim vi pravite "po?asneti" enostavno ne morejo vklju?it na AC. Kako pa naj se tak HITRO vklju?i na AC ?e pa je cesta polna? Na pospe?evalnem pasu je treba marsikdaj skoraj ustavit, ker jo na voznem pasu taki in druga?ni mazdaforuma?i po VOZNEM pasu tik za ritjo drug drugemu ?gejo/te s 130 al pa ?e ve?. Kako naj nekdo zapelje na AC in maksimalno pospe?uje, ?e ga pa nih?e na cesto ne spusti? Povej ti men prosm!
sam v prej?nem postu sem govoru o nekem mudelu ki misli da vozi varno s tem da vozi 70 km/h in se tudi vklju?i na vozni pas z hitrostjo 70km/h brez pogleda v vzratna ogledala ( ker pa? eni jih majo samo za okras oziroma nekatere zato da se ?minkajo pa pedenajo ... ) in po pol?je pospe?uje ?e sploh pospe?uje ... vidu sm ?e take primere na avtocestah ... pa pravm da hvala bogu da ni nikol u?gal ker smo bli usi drugi tok bl prpravleni na kk?nga tazga bedaka za volanom pa opazoval situacijo pa zmanevreral tko da se je use lepo iz?lo ... predstavli si da en tak " varni" voznik zapelje pred nekoga ki vozi 130km/h in ?trca po radiju oz i??e kaj na
No vidi?. To jaz dopovedujem. V tem je KLJU?NA razlika med po?asnetom in divjakom. Nekoga ki gre po?as, pa tud, ?e ta po?asne dela neumnosti, ga ti ?e na dale? vidi? in tako lahko pravo?aso odreagira?. Divjaka, ki pa divja in vozi prehitro, pa ti ne vidi? pravo?asno in zato ne more? odreagirat. No vidi?, pa sva raz?istila. V tem je vsa kun?t in BISTVENA razlika med po?asnetom in divjakom.
Sicer pa; isus kristus kaj moram jaz razlagat samim visoko izobra?enim ljudem.
Pa ?e to mi povej! Kako se pa ti kamiona losa?? Kamion se tud ne more na AC vklju?evat s 130kn/h, ker ne more tako hitro pospe?it.
Ah ja, ko zmanjka argumentov pa dajmo za?et ?alit (kako znano). Bravo to pa je kredibilnost par excellence.
Boss s tabo, kot sem ti ?e reku se mi ne da, ker si milo re?eno zelooooo nezanimiv in nezrel za resen pogovor. Samo opomnu bi , ker vidim da si spet u?aljen, na to kdo je za?el, ?alit PRVI. Sicer ma? ti iz moje strani, za ?aljivke marsikaj ampak, ?e ?e ma?, te bom spomnil, da si TI tisti, ki VEDNO za?ne? NAJPREJ. Ampak ti sebe ne vidi?. Klasika "u?aljencev".TI si tisti, ki si me najprej za?el ?alit, ?e?, da sem nepismen. A ti men lahko re?e? da sem nepismen, in to najprej, jaz pa tebi ne smem zgolj vrnit in ti re?, da si brezveznik?
Sicer pa res ne vem, zakaj se ti vame zmeraj vtika?? Ignoriraj me!
?e ti avto rikne se lepo ustavi? na odstavnem pasu nadene? varnostni brezrokavnik in gre? postavit varnostni trikotnik in lepo pokli?e? avto vleko ...
Saj booooo! Po?akaj! Pa daj ?e potrpi malo pa boooooo. Brez skrbi. Ve?, avto se po navadi NAJPREJ pokvari, pol se pa trikotnik postavi in varnostni brezrokavnik oble?e in potem pokli?e avtovleko. Razen tukaj?nji foruma?i najbr? pa ?e pokli?ete avtovleko se oble?ete v brezrokavnik in postavite trikotnik, ?e preden se vam avto pokvari.
Po?akaj vrstni red kolega. Oh kako smo neu?akani.
... ?e pa vid? da ti je avto riknu pred AC pa sploh nima? kej delat na AC ...
Verjem, da to vsi naredijo. Hehe, kako pa lahko nekdo pripelje na AC z riknjenim avtom? A ga potiska?
Ah dej dej Lojz, raj se nau? vozit pa se ne bo kej za prto?vat
Vozit ni noben problem. To vsak zna. Celo opica v cirkusu zna vozit avto. Ne zna pa vsak pravi ?as avto ustavit. Modrost in znanje je v pravo?asnem in varnem ustavljanju, ne pa v pospe?evanju in polaganju ovinkov ter prehitevanju.
Lojz ka?ne bedarije pa klobasa??!?!?!?!?...pa saj SAMO ti tumba? neki, usi ostali smo proti temu, je mo?no da ima? potem takem ti narobe????
Prav ima?, ostali ste proti temu. In prav v tem je ke?. VE?INA vas vozi narobe. ?al je tako. Zato pa po cesti kar naprej poka, pa kar naprej vas nekdo izsiljuje. In ker vas ve?ina dela tako, potem mislite, da je tako prav. Ve?ina ne pomeni prav. Tud cigani po ve?ini vsi kradejo, ampak to ne pomeni, da je krast dovoljeno in da je to prav.
kaj ma mudel iskat na AC-ju z hitrostjo 70 km/h ???
Saj sem reku. Takih modelov na AC sploh ni. Taki modeli so samo v va?ih divja?kih glavah.
Pa tud ?e bi bil, on bi pa? bil s to svojo brzino70km/h. Kaj ve?, mogo?e mu je glih avto riknu pa se ?e ni uspel umaknit. Nimajo vsi ljudje mazde, ki delajo brezhibno. A zdej, ?e nekomu avto crkne na AC se morjo vsi avti za njim zaletet?
... res pa da ni nikol po?lo pa so ble razdalje malo ve?je pa mal bolj prilagojene hitrosti ... hvala bogu ...
Evo vidi?. To je klju? do varne vo?nje. Bravo. Varnostna razdalja in prilagojena hitrost. Kon?no si pogruntal.
se PODPI?EM pod tole. Primer: Ti se pelje? po omejitvi (130km/h), na AC pa naleti? na BEDAKA, ki se pelje 70km/h. Od dale? ne zgleda, da se pelje komaj po taki hitrosti, ko se mu po?as pribli?uje?, pa ?e dojame?, da je to ovira na cesti, pa se zbremzaj u izi, ?e se lohk, ko te po prehitevalnem ?e drug prehiteva
mamo pa mobitele, ki majo internet
Neumnost. V tem primeru si bolj nevaren TI kot pa un ki vozi 70. A ti sploh gleda? pred sabo ko vozi?, al se raje namesto vo?nji posve?a? mobitelu in podobnimi igra?ami?
Tisti, ki vozi pred tabo 70 je, kot si ?e sam napisal, mogo?e ovira na cesti. Ampak ti to "oviro" vidi?. ?e na dale? jo vidi?. Vsaj moral bi jo. Ukrepaj v skladu s tem in bremzaj, al pa varno prehiti! Na avtocesti vidi? vsaj 300 in ve? metrov dale?, zato tukaj ni problem. Men v takih situacijah ni problem, ?e oviro ?e na dale? vidim, pa sem, kot vsi pravite, ?e star. Star sem, pa kot ka?e bolje vidim kot vi tamladi. ?e je tebi na 300m problem ocenit situacijo, pa si ?e mlad, pol se vozi z avtobusom al pa vlakom, z mamico, o?kom, teto dedkom itd...Sicer pa itak naklada? otro?je pravljice, da kar smrdi. Takih, ki bi v lepih razmerah in dobrih pogojih po AC vozili 70 ni. Razen avtov v okvari. Jaja, vem kaj bo? reku, ti vsak dan vidi? enih 10 takih "nevarnih"po?asnetov. Boss jih vidi pa ?e 11 al pa 12. Vama se marsikaj prikazuje.
Pol so po tvoji logiki na cesti nevarni tud vsi te?ki kamioni, ki jo komaj pihajo v hrib, pa kolesarji, pa pe?ci, traktorji itd......Te "ovire" gredo tud veliko po?asnej od tebe. A vse te "ovire" ti kar povozi??
Boss, teb se mi pa ne da odgovarjat, ker si dosadan in nezanimiv brezveznik. Uboga tvoja ?ena, ?e jo ma?.
?al bo imel tak kanon veliko posnemovalcev. Zakompleksancem se to zdi verjetno celo imenitno.
Je pa zadevo potem re?il pes. To bi bil moj pes ?eljust ponosen nase, ?e bi bil on na tem mestu, da bi pol od veselja ves dan ponosno z repom mahal in vse hi?ne vogale bi prescal.
Verjemi, da bi vam jo rad pokazal. Ampak jaz sem ?e precej starokopiten in nimam telefona s fotoaparatom. Mam tako star mobitel, da bi se mi vsi smejali, ?e bi vam ga pokazal. Ampak dela pa ?e. Nekako nimam veselja do teh sodobnih novotarij in igra? ?eprav priznam bi mi v?asih prav pri?le.
?e bom pa sina prosu, da mi s svojga telefona prenese na moj ra?unalnik, bo pa sin zvedu s kom se tukaj na forumu preganjam, se bo pa norca delal in me zafrkaval.
Mi je pa dala misliti pripomba o lobijih v nem?iji in ni hudi?, da ni kaj mesa v tem.
Definitivno
Nem?ka avtomobilska industrija dela promocijo svojih avtov predvsem na mo?i svojih avtov. Pa? vedo da je v svetu veliko nezrelih voznikov in nezrelih kupcev, ki imajo radi mo?ne avtomobile. In zato tudi imajo nekatere svoje avtoceste brez omejitev, ker je logi?no da ho?ejo ti ki imajo mo?ne avte potem to mo? tudi uporabit. Nem?ka avtomobilska industrija je pa? mo?na zato so tudi avtomobilski lobiji mo?ni..
@Lojz - ti meni raj?i kej povej kako se imata ?eljust in pa gd?. Rezka, pa kako kej kobilca, ki se je skotila ravno na Mazda piknik dan - 2.6.2012.
Oh saj res.
Kobilica lepo raste in se podi po pa?niku. Ravno v?eraj sem ji nadel novo lepo svetle?o "aftro" Tako da se kar rada pohvali z novim okraskom pred ?rebi?kom.
Rezka se pogovarja, da bi spet ?la malo na morje po sve?o barvo pa je ?ele en teden od kar je z morja pr?la. Pravi da ji je ?e nekaj hrva?kih fi?nikov ostalo in da mora to zapravit pred trgatvijo.
?eljust je pa v teh pasjih dneh tako len da samo v senci le?i pa jezik ka?e (vem ni lepo kazati jezik) ven s pesjaka. Zgleda da se ?para in nabira mo?, ?e bo treba za kak?nim cestnim divjakom stopit in mu zobe pokazat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da ne govorim o splo?ni kulturi in splo?ni vzgoji oziroma bontonu. Tle ste vsi ?prical. Kot ka?e, va?i star?i niso opravili svojega osnovnega star?evskega poslanstva. In to va?e ?pricanje pri ?ivljenskemu pouku splo?ne vzgoje se odra?a v prometu. Ve? kot o?itno. Zato pa na? promet po slovenskih cestah poteka tako kot poteka. Po balkansko.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani