Kdo pa je sploh reku, da sem sme?en? Jaz samo debatiram s starimi znanci. Mi smo se poznali ?e takrat, ko si ti ?el ?ele z o?etom na veselico, domov pa z mamo.
jaz bom pa ?e pil takrat ko ti ne bo? hodil nikamor ve? beat that
Ma? kar malo prav. Sem pogruntal da, ?e se ho?em zastopit na tem forumu moram bit al malo neumen, al moram bit cestni norec, al pa moram bit malo pijan. Jaz sem se odlo?u za tretjo varianto.
hehe, 10:08 pa si pijan?
bi rekel temu to?no ob ?asu, kaj ?e, pred 10 ni ?ganja v kafi?ih?
Test Drive Unlimited 2 - super zadevica, kjer si prakti?no omejen le z oceanom okoli otoka (Havaji in Ibiza). Tudi dirka?ki model je kr okej in dale? od arkade. Ker na PC-u ni GT-ja je tole ?e najbolj?i pribli?ek samo ra?unalni?ki nasprotniki bi lohka bili mal bolj zahtevni. Aja pa brez volana s FFse tega ne lotit, ker bo eno smo preklinjanje in se vam bo zadeva zagnusila.
ma Apple ma so far najboljse porihtan touch interface dalec naokrog, android tuki res pogori, tako na sinteticnih testih kot v praksi...
ima pa eno veliko hibo, in to je, ene par BUTASTIH idej ki ti jih ne dovolijo sanirat ce ne shackas.. torej, "play their way" al pa "fuck you"
je pa res da pol ko jailbreakas je pa support itak enak kot je na androidu..
Je pa tut res da trenutna cena iPad 1 je 380e, kar je precej pod konkurenco.. ko je prisel iPad2 se je Samsung precej ustrasu ker so velik visjo ceno planirali za svoj fullsize tablet, pa jih je apple zajebu ker ponudi na trgu tabletov trenutno najlepsi bang/buck.
js mam iTelefon, sicer sem bil velik nasprotnik iStvari sam tale 4ka me je premamla...
sem pa drugac vecleten uporabnik OSXa, zaradi argumentov ki mi jih ne more ovrzt nihce
Na kerih os-jih pa deluje AP? Sem ?ist znoru, k mam kur?ev IPAD na testu. Pa kaj se tele Jobsovi sploh grejo. Notri gre sam mini sim, bluetooth na IPADU ne zna delat s telefonom v modemskem na?inu, USB vrat nima tko, da mi preostane sam WIFI, ki pa vemo kolk je raz?irjen.
A ma kdo ?e kako idejo preden ta sranje zabri?em skoz okn **
**res sem jezen grrrrrrr
si si kupu za ipad za neki cemur ni namenjen? :ne vem:
kartico (microsim) si lahko sam zrezes, adapter stane 2e. na simobilu so mi jo dali takoj ko sem prisel tja (ne za iPad), zdajle cez 2 dni pride pa iOS 4.3 ko bo pac mel wifi hotspot iz prve.
drugace ga pa jailbreakaj al pa si androida gor vrzi. sam ce si ga jailbreakas pol odnese vsakega androida za keks... nejailbreakan ma pa dolocene limitacije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e se je pregrel je prav lahko to vzrok. verjetno RAM.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani