Sam jst bi najraj nove winse nalo?u ker na teh je ?e preve? golazni in trojancev in usega skp
Tko da bomo pa? nove nalo?il k ?e majo SP2, CD-je mam za ra?unalnik, gonilnike tud, pa brt mi po posodu prenosni disk za koperanje podatkov. Cajt mam zdj skoz ker ?e ne delam, tko da bi prosu nekoga da mi pomaga usposobt to zadevo, lahko zjutraj, popoldne, zve?er, pono?...useen mi je. Pa ?e lahko s sabo windowse prnese, jst jih nimam
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
No, zadeva je slede?a. Mam messenger 7.5 in k se ho?m prjavt napi?e da rabm novo verzijo. Vse ok. K pa ho?m potegnt 8.0 mi napi?e da rabm service pack 2. Service pack je 700 MB, kar bi znal kr potrajat da potegne dol. A ma kdo k?n predlog kaj naj nardim?
POZOR!
Evo, to je biu moj prvi. Kot je iz slik razvidno, je bla prva predelava modra osvatlitev ozadja, "custom" pattex salotejp letvice, seveda so ble gor feltne dolni?ar 13" in pa "custom" rumeni zzglavniki
Evo slikic
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fajn praznujta pa use naj naj :mi pijemoo: :mi pijemoo:
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani