Dans bo pa zelo zanimivo, osebno ve? mo?nosti pripisujem Nem?iji, ?eprav bi pa raj?i videl Brazilce v finalu. Za ju3 pa sta mi obe ekipi okej, ampak najraje bi videl Nizozemce, ne le v finalu ampak tudi ko zmagovalce tega SP-ja.
@MazdaBoy, sem se ravnokar spomnil, da sem ti ?e dol?an odgovor.
Imel bom dejavnost "avtomobilske storitve", pri katerih pa ne bom kon?ni izvajalec, ampak samo tisti, ki se bo dogovarjal za termine, potem pa prevzel vozilo (vam po potrebi izro?il nadomestnega), opravil dolo?eno opravilo in kasneje vrnil vozilo na dogovorjeno lokacijo.
Izbral sem si same preverjene izvajalce, ?e jih samo na?tejem; Avto Pelko d.o.o., Sigas d.o.o., Arena skupina d.o.o. (Marko Ferlin), Avto Krka TP d.o.o., Tri krone d.o.o., Acosmos BTC, itd. Skratka tak?ne, o katerih le redko kdaj sli?imo kaj kar ni absolutna pohvala.
Kot zanimivost, mi je moj prijatelj Simon Pelko ponudil tolik?en rabat, da bo cena za mojo stranko identi?na kot, ?e ga sama pelje na Avto Pelko d.o.o., pri tem kot "bonbon?ek" ?e razmi?ljam, da v vmesnem ?asu stranki vozilo ?e o?istim od znotraj in posesam, kar bi bilo v tem primeru seveda gratis in ?e vedno za identi?no ceno kot servis pri Pelku, ?e sami peljete.
No zdele se grem pa malo rekreirat v naravo, kasneje pa dokon?at promocijski letak in www stran.
Hvala ti za tole. Zdej vemo na koga se treba obrniti, ?e bomo kaj rabili.
Kon?no registriral svojo samostojno dejavnost, povezano z avtomobilizmom (opravljal bom funkcijo koordinatorja med razli?nimi avtomobilskimi storitvami, partnerji pa: Pelko, Sigas, Arena skupina - zavarovanja, Avto Krka tehni?ni pregledi). Prve stranke za?eljene.
Lepo, ?estitke! Za kak?ne storitve to?no gre, kak?en koordinator? Lahko kaj ve? pove?.
V?eraj sm peljal proti domu, kr naenkrat sredi ceste zagledam vre?ko iz McDonaldsa, plasti?ne kozarce od CocaCole in druge smeti iz McDonaldsa. Bemu me je razpizdilo, a smo ljudje res take svinje? Kaj mora ?lovek tuhtat u tistem momentu, da vr?e skozi okno kej tazga. Al sm sam jaz ?udn, kaj pa vem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke! Enkrat plina?, vedno plina? al kako to gre hehe....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani