Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Med redno kontrolo prometa me je zaustavil  :policaj: , pa mu predlo?im prometno in vozni?ko, poka?em ?e popolno obvezno opremo ter ko me vpra?a po predelavah na vozilu, s ponosom odprem prtlja?ni prostor in poka?em LPG bojler 90 litrov. Mo?akar postane popolnoma navdu?en, da koliko sem dal in me spra?uje, ?e bi se to spla?alo tudi za njegovo ?kodo (pri tem pripomni, da nima v mislih policijske ter oba planeva v glasen smeh).  :hohoho:

Seveda sem mu takoj omenil, da mi je zadevo vgradil mojster iz SIGAS-a d.o.o. in da obstaja tudi mo?nost cenej?e vgradnje, za ?lane Mazdakluba (imamo 20% popusta na vgradnje). Je rekel, da si bo pogledal na?e popuste in razmislil o zadevi.  :D

No, takih sre?anj s  :policaj: si pa vsekakor ?e ?elim.  :ouje:

ej Zmaj to je super  :prstgor: ..take  :policaj:  rabimo ...lp ale? :D  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V gara?o parkiral za ta wikend izposojeno Rx8 Revolution. ?e re?em, da me je vo?nja samo navdu?ila, bom premalo reku.  :danzoman:

Kak?na odzivnost, ulaaaaalaaaa  :ouje:  :ouje:  :ouje:

Zmaj ima? pa veze he he ...previdno ker to je hitra Mazdurina Rx8..u?ivaj v vo?nji LP Ale? ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ej to je res pohvala doktorja.P.da je zrihtal tak pupust v Taposu ...super.samo ?koda da ni te trgovine Tapos tudi na obali...ker ta Euroton..ni preve? za popuste. LP ale?

Sicer je zdj ?e dva dni od tega, ampak ?e zmer ve? kot aktualno za pohvalt se..rumenka je spet doma, z drugo ma?ino na kateri se je nardila generalka, se zamenjali mikrojermeni, sklopka, spotoma ?e ena roka in kon?nik, havba je pa tud ?e neki ?asa v tapravi barvi avta, zadn odbija? pa ni ve? spraskan od parkinga :bravo: Pa ker je slu?ajno po vsem tem ?e neki centov drobi?a ostal v denarnici, se je ?e registrirala, zavarovala in nardila tehni?ni, zdj pa ?ebula do nasledne pla?e :D

Ga?per to je super da si porihtal Mazdurino...naj ti slu?i dobro.LP Ale??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ej mojster to si dobro napisal.tudi mene to full moti kaj se dogaja to v na?i prelepi Sloveniji.?e malo pa bomo ?li v kur...vse te pizdarije ki se dogajajo moramo itak mi davko pla?evalci pla?at.?e malo pa ne bomo imeli niti za v trgovino .saj ne more? normalno ?iveti in gledati koko bo ?lo iz meseca v mesec.nekaj bo treba ....?e ne bomo res ?li v 3krasne.LP ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.