Skoči na vsebino
Apartma ob morju - Dalmacija
Napisano

Po?asi razmi?ljam o morju. Letos prvi? apartma...sem spoznala, da je to precej la?je z malim otrokom. ?al bo treba kuhati ?e na dopustu :( Dobrodo?le kak?ne info. kam it, da bo dosti sence in blizu morja. Kak?en konkreten ampartma? Sem pa do lani hodila najraj?i ?imbolj ju?no (bolj gre? ju?no lep?e je - zame osebno :)  Mogo?e bi letos malo bli?je tam nekje do Zadra, ?ibenika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Je tako kakor ?e sama ugotovila je od psa do psa odvisno definitivno pa neka sama osnova karakteristik in opisov psov dr?i. Sama akita trmasta pasma za samo vzgojo,?olanje ipd...se da ampak z oogrooooooomno ?asa in dela :rispekt: kar se ti?e same dominance pa ko je v svojem okolju (teritoriju) je za ne poznane ljudi dosti neprijetna situacija saj je zelo velik ?uvaj tko, da zna kaj hitro posko?it v ?loveka :aaaaa:  :ninja:  je pa kakor je bilo prikazano v filmu hachi zvest pes..saj ne re?em so vsi ampak ta pasma res zvest in pa posre?en. Je pa tudi ogromno dela ko je sezona menjava dlake in poddlake takrat se pa za?ne fe?ta :cheers:  tko, da iz moje strani zelo v?e?no lu?kana pasma, ?e bi se pa ?e enkrat odlo?al bi dobro premislil in mislim, da bi kaj drugega imel  :zvizga:

Hvala...mogo?e ?ez nekaj let, ko bo hi?a in mali ne bo ve? tako mali:) Ali pa me bo tudi po tehtnem premisleku minilo... Upam pa, da jeseni pride k nam en ku?a-mucek :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Je tako :) japonska akita =)

Mi je v?e? in zanimiva ta pasma. Mogo?e, bi ga ?ez nekej let imela. Vem, da je itak odvisno od psa do psa ampak neke karakteristike pa nasploh dr?ijo. Je precej trmast za vzgojo in dominanten? Pri mo?u doma imajo kavka?kega ov?arja in je res zajeban karakter. Ne pride? v hi?o, kar tako :unsure: drugi psi so tudi svoja zgodba...Verjetno bi bili lahko ?e bolj dosledni pri vzgoji ipd. Kako je kaj pri vas :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Izgleda jih danes veliko tako razmislja... Menije to vsec, ker tako prazne ceste, kot je bila danes zjutraj, ne pomnim... sploh ob takem vremenu... Ocitno je zaleglo, da mediji napovedujejo po amerisko katastrofo, rdeci in oranzni alarm in podobno... Jaz pa lahko uzivam v voznji po snegu  :jezicek:

Zato, ker greva samo v sosednjo vas :) Sicer pa priznam nisem ravno ve??a vo?nje v snegu...nimam ?e dosti treninga. Sem ob prej?nji po?iljki snega Kranj - Jesenice vozila v najhuj?em in, ko sem pri?la domov so me bolele roke :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tudi pri nas ?e pada..in danes bo Mazda ostala pokrita pod plahto jaz pa na avtobus. Brezveze...in tudi ostanem brez skidanega parkiri??a - pa? blok in preve? lenob. Pa tukaj plu?ijo ?e od zgodaj zjutraj pa ga ne mede.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Mi smo tudi danes bol zgodnji. 6:30 budnica. Mali ?e nazaj spi. Ko se zbudi gremo na izlet v va?e konce mamica. Imamo pa namen v Gorico (staro) it malo se sprehodit in na grad. Se trenutno nahajamo v Postojni. Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol to?ke
Napisano

Dvomim, da so prenosljive .... izdelki iz kataloga pa tudi niso nevem kako ugodni... ker marsikateri artikel se da brez pik drugje dobiti ceneje :) ... Imam pa tudi jaz cel kup teh pik... 3246 jih je trenutno :) ... 

Ja jaz sem pred nekaj meseci gledala za pralni stroj pa je bil vseeno v E.Leclercu ceneje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.