Tudi zaradi tega mene tu ne bodo videli. Res pa da je to povsod.
Me pa je impresioniral to v Barci, da so an tekme hodile cele dru?ine, ali pa veliko starej?ih ljudi.
Res da so tam orenk ?li v zatiranje huliganov, zato se po drugi strani pa spopadajo s pomankanjem atmosfere, tam je vse bolj gledali?ko. Se sedi, ?ve?i semena, in se sem pa tja ?vi?ga ali pa ploska. No sej so tekme kjer je bolj ?ivahno ampak je vse bolj mirno, ker je meni vseeno v?e?. Raje vidim, da pridem z dru?ino na tekmo, kot pa da se bojim ali me bo kdo za?tihal ali pa zakuril.
Res je. Jaz bi tudi ?e zdavnej menal, sam so sodelavci za pre?ivet, ?ef je pa super. Sej vsak debel pogleda ko mu povem kaka je pla?a, ker vsi mislijo da v IT-ji vsi na miljonih sedimo.
Sam mi je super ker ma ?ef hrbtenico in se da zment. ?e je kaj Ne je Ne in pove zakaj, ne pa miljau?nt izgovorov pa mencanja. Tut za pla?o naum te?il, ?e bo tkole naprej ?efoval.
Mislim, da bo Levante kar ista zgodba kot recimo Hull City nekaj ?asa nazaj pri angle?ih. Sanjsko ?tartali v sezono, na koncu pa se borili za obstanek.
Golmanu se je ?isto zme?alo. Ampak po pravici povedano, na tekmah proti Barci so golamni ve? ali manj vedno zvezde ve?era. Ampak v?eraj je tisti igral ?ivljensko tekmo, stavim pa da bo v naslednjem krogu tako ?olsko zajebal, da se bojo vsi spra?evali kaj dela v vratih. Tak je...
Barca je igrala dobr, so napadal ?anse so ble, sam pa? ni hotl it not. Kanute je pa tut en bizgec...
Zdej so spet Mandrili prvi, ko jim je spet Malaga (aka. Real rejects) nastavla ritko.
Jeba tole. Samo spet stara zgodba, tekmovalci so se prito?evali nad primernostjo dirkali??a in sevede dokelr ni prepozno se ?efom jebe, sam da je dnar...
To je pa res ?ist tvoja odlo?itev Moj post je bil mi?ljen za tiste, ki ne vedo kaj se dogaja s signalom Pa brez zamere.
Jaz sem se bolj jezil na HTC, kot na Simobil. Ker mi je HTC ?e od nekdaj, kar na lepem zgubil signal in ga je dobil nazaj ko si rebootal telefon. Ko si de?uren, je ?e tko dost bedno, da mor? merkat na telefon, da mor? pa ?e gledat, ?e se je butl zmislu zgubit signal je pa ?e bolj kislo.
To?no tko, vsak uporablja FB tako kot mu pa?e. Sam ne objavljam osebnih podtakov (naslov, telefon mejl).
Sej se nobenega ne sili, da objavi vse svoje podrobnosti, v kon?ni fazi se tudi ni treba projaviti s svojim imenom. Nekateri vem da uporabljajo nickname... u glavnem kaj objavi? je popolnoma odvisno od posameznika, ?e pa? en objavi vsak brainfart, potem ne pomeni, da to po?nejo vsi.
V?asih mi je bilo cool, ker smo v nekaterih skupinah tolkli orenk debate (politika, religija, filmi, prehrana,..), ampak to je blo bolj v?asih ko se je ?e na FB kaj dalo.
Men ?e odkar sem pri?el dam pravi limited service, oz. ko dam iskat omre?ja, mi ga ne najde, sem potem zbrskal ?e en star telefon in tudi tam ne ?pila. ?e dobr da nisem de?uren...
Moji so bli tut sme?ni v?eraj. So sekal proti golu ko zme?ani, Messi je ?aral kot utrgan pa so kumi dva gola dal. So se kr mal preve? hecal, ne da so bli ?ehi nevarni, samo so se kar naprej slili z nekimi hudimi akcijami. Kot da bi tekmoval, da morjo akcijo do konca zakomlicirat preden dajo gol. Je blo kr poezija spremljat akcije, ?koda edino za gole.
Ameri bojo hotl poravnat ra?une iz SP, ko so jim razveljavil gol. Res da so ameri kar po?teno padli na lestvici, v?asih so se smukal tam okol top 10. Mogo?e bo kak remi, bojo na?i povedli in za?el ?pilat, kot da je tekma dobljena in potem jih bojo fasali...
FB je bil v?asih bolj upraben, vsaj zaradi vseh aplikacij. Meni najbolj priro?na je bila WeRead, kjer sem pocahnil vse knjige ki sem jih bral, pocahinl koliko zvezdic si zaslu?i in tako sem imel knji?no polico, ki so jo lahko pogledali in me ne spra?evali kere knjige mam in katere priporo?am, ko so si jih hotl sposodit za poletno branje.
Tko pa so pogledal, poslal na mejl kaj jim je padl v u? in sem jim to dostavil/pri?li iskat.
Pol se mi je FB malo zameril, ko sem bral kako naj bi pri?lo do njega.
Na google+ pa je najve?ji problem, da ga noben, ki ga poznam ne uporablja, tko da potem ga tudi sam zelo redko...
?aki da naba?eta na kako resno ekipo. Zaenkrat so va?i bolj z levaki igral. Lyon je bil ?e na papirju najhuj?i nsaprotnik, samo Lyon ni nek resen kandidat za LP. ?ak da prida kak ?elsi, Manchester, Milan ali pa Barca
Evo tole sem mel po telefonu, ko me kli?e en da mu ne dela Wireless...
Komaj sem ga spravil do postopka, da je na?el vse dosegljive wirelesse, izbral svojega in potem mu re?em naj vpi?e klju? za dostop. In nekaj ?asa poslu?am, da se nekaj pritiska potem pa:
"Ho?em vpisat to geslo pa mi namesto ?rk samo pike pi?e!!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi zaradi tega mene tu ne bodo videli. Res pa da je to povsod.
Me pa je impresioniral to v Barci, da so an tekme hodile cele dru?ine, ali pa veliko starej?ih ljudi.
Res da so tam orenk ?li v zatiranje huliganov, zato se po drugi strani pa spopadajo s pomankanjem atmosfere, tam je vse bolj gledali?ko. Se sedi, ?ve?i semena, in se sem pa tja ?vi?ga ali pa ploska. No sej so tekme kjer je bolj ?ivahno ampak je vse bolj mirno, ker je meni vseeno v?e?. Raje vidim, da pridem z dru?ino na tekmo, kot pa da se bojim ali me bo kdo za?tihal ali pa zakuril.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani