Malo več kolesarim zadnje čase pa malo raziskujem po internetu, zame definitivno samo prednje vzetenje, ža si kolesa nikoli nisem kupoval pa sem čisto ven iz tega(trenutno kolo ki imam sta mi starša kupila v srednji šoli :D)
@Nejc1986 če bi si tu kupoval nov MTB kaj bi pa vzel?
Definitivno nekaj s samo prednjim vzametenjem. Kakšen karbonc za 2000 eur bi bil vrh glave :). Ampak ker mi je že to veliko denarja, bi se zadovoljil s kakim giantom za dobrega jurja.
Smo bili parkrat ze tam... ko se je kaj praznovalo... Tast zivi v tistih koncih (Polica oz. Blecji vrh) ... Skoraj gotovo si se ze peljal mimo... ker dostikrat vidim kaksne kolesarje tam mimo, ko smo tam... noja... nekaj je tudi motoristov s kaksnimi kroskami ali pa stirikolesniki ...
Nazadnje smo bili tam avgusta 2019, ko je tast praznoval 80 let ... Ampak z avtom
Včeraj bil na blecjem vrhu... Iz repc na pance in preko blecjega vrha na Brezovo in v Stično.... In tako naprej in naprej
Nejc, če še nisi, preizkusi v smeri iz Ljubljane - Sostrega iti po "rdeči progi" čez Veliki Lipoglav (ne po položni "modri" mimo Panc).😉
Poznam, to je makadam, ne? Tam k je tabla "Lipoglav 1,3" jaz grem z mtb po tej rdeči in potem čez Lipoglav na Pance in mimo gostilne v gozd.... Spust proti Polici.... Troscine mimo pokopališča.... Kostanjeva pohodniška pot.... Trebeljevo... Poznam vse to
Če Jest ne pozna, potem pa jest dobro poznam, naši kraji, naša hrana in pijača Samo s kolesom pa je zame gor kar malo težka, dol pa gre fino ... 😁
Na teh klancih sem jaz nabiral prve malo bolj resne kilometre s kolesom še v osnovni šoli.
Pri Jakopcu sem prvič bil šele par mesecev nazaj, saj je nekako med kolesarji bolj znan kafic na Pancah. Ampak ker je slednji zaprt, bom verjetno jutranjo kavo spil čedalje večkrat tukaj. Res so prijazni, lokacija je pa itak top-malo odmaknjena z veliko sence.
Spust je pa zelo hladen proti Lipoglavu pa tudi nevaren (ozka, nepregledna cesta, pesek na cesti, LPP...)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem gledal za rang 800-1000 eur, tak da nimam pojma kaj pričakovati 2ranga višje...
Definitivno pa glej da bo karbonc.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani