Vsaka zavarovalnica ima vpogled zakaj zavarovanje ni obnovljeno, oziroma vidi da se je preneslo...taka obvestila po?iljajo samo tistim, katere mislijo da so pozabili in nimajo ve? tega VIN zavarovanega. Zakaj nisem dobil od AS ko sem ?el na generali, zakaj nisem dobil od Generali, ko sem ?el na Triglav?
Tole nima ni? s pla?ili, saj nisem pri njih obnovil, od kdaj zamuja? s pla?ilom za nenaro?ene storitve, oziroma kdaj oni izdajo novo zavarovanje brez vednosti naro?nika?
pol majo pa trike, ?eprav bolane... jaz bi jih pa poklical pa povpra?al od kod jim bole?ina pa ?e jim lahko kakorkoli pomagam
Druga? sem pa imel v mislih bolj tisto opcijo, ki so jo ponujali, ?e se ne motim firmam in sp-jem, da se je dalo zavarovati na dalj?e obdobje (seveda nekaj ceneje) in so samo poslali vsako leto ra?un, ki si ga poravnal brez obiska zavarovalnice ali agenta.
danes dobil priporo?eno s povratnico, skorajda grozilno pismo zav. triglav, ker pa? avta nisem pri njih podalj?al.... :ne vem:
Sorry sam tole je pa mal mimo
Tole si pa preve? zares vzel, ker meni se ne zdi ni? grozilnega le obve??ajo te, da v primeru ?kode nisi opravi?en zavarovalnine. Namre? vse pogosteje se dogaja, da folk zamuja s pla?ilom zavarovanja pol se pa pizdijo, ker je pri?lo do nesre?e avto pa ni zavarovan oziroma je zavarovan z "zamudo". Je pa dopis res zelo neoseben in zavarovalno pravni?ko spisan ampak verjetno je bolj? tko kot pa neko sajenje ro?ic in pocukrane litanije.
A je slu?ajno mo?no, da si imel pogodbo in zavarovanje sklenjeno na dalj?e obdobje? Recimo, na ve? let pa si mel dogovorjeno kak?no ni?jo ceno pa te zdaj lovijo na to - ?e si pol je lahko pizdarija, ker te ob neizpolnjevanju pogodbenih obveznosti lahko tudi to?ijo.
Meni gre pa vedno bolj na kuhac Ehjavec keh ?isto v vsaki vladi dela shanje!
kako si lahko tak ... pa on je tau?entkunstler sposoben za ?isto vsako delo in ?isto vsak polo?aj. Vse zna in vse zmore zraven pa ?e tako sladko prefinjeno la?e in manipulira z ljudmi, ki mu vedno in vedno znova nasedejo.
Dons me je pa v slabo voljo spravil "das auto". In to en redkih dni, ko se je temperatura dvignila skoraj do 30?C pa crkne na Golfu komplet ventilacija. Sem se po AC vozil izredno var?no 90km/h z odprtimi okni in porabo neverjetnih 4,2l/100km. Hitrej ni ?lo, ker sem mislil, da mi bo bobni?e odtrgal, ?e sem pa okna zaprl se je pa v trenutku segrel za popizdit.
Evo Vid, malo druga?na razlaga ?e zate, da bo bolj razumljivo, Razumem, da zaradi zaslepljenostjo z likom JJ-a pa? nekatere "podrobnosti" uidejo. Niso pa u?le sodnikom v Avstriji in pri nas, na FInskem pa niso uspeli dokazati, da je denar ?el za podkupovanje saj so odvetniki obto?enih zadevo zelo dobro predstavili, da je ?lo za dajanje provizije posredniku pri poslu Reidlu in da vodilni v Patriji nikakor niso vedeli, da bo denar od provizij namenjen za podkupovanje najvi?jih Slo politikov.
Obljubljena razlaga:
Slu?ajno sem v Patrikovem ko?u za smeti na?el kopijo sporo?ila moji ?eni Ivanki, s katerim se ji zahvaljuje za vse skupaj prebite urice v postelji, ter zahvalo moje ?ene Patriku za ?udovite seksualne akte.. Ljubljeno ?eno Ivanko sem doma kar direktno povpra?al o teh prijetnih uricah in njeni zahvali, pa mi je odgovorila, da s tem nima ni?, ter da Patrika pozna samo s slik.
Rekla je, naj ji povem to?en kraj, ?as in spolni polo?aj, da se bo sploh mogla braniti.
Bil sem togoten, zato sem v slu?bi sodelavca Patrika vpra?al, kaj se dogaja, pa mi je odgovoril, da je v odnosih z veliko ?enskami.
Vpra?al sem tudi pravnika Lobeta in odvetnika Toma?a, pa sta mi oba zatrdila, da varanja v tem primeru ni, ker ni znan kraj, ni znan ?as in ni znan na?in njunega seksualnega akta. Podu?ila, sta me tudi, da so govorice in najdene kopije medsebojnih zahval za seksualne stike le posredni dokaz. Pridobiti da moram direktne dokaze.
Sicer so naokrog zakro?ile tudi ?udne fotografije, vendar sta me oba odvetnika podu?ila, da so posnete nezakonito in da zato ne dokazujejo ni?. Oziroma ravno nasprotno, torej, da si ni zgodilo ni?.
Ker videoposnetka ni, priznanj ?ene in sodelavca pa tudi ne, sem ves zadovoljen ugotovil, da me ?ena ne vara. Razmi?ljam, kako naj se ji opravi?im."
Upam da je razumljivo... in ?etudi bi slu?ajno JJ bil opro??en, bo bil opro??en le pravno zaradi proceduralnih napak v postopku, moralno pa nikoli. On to?no ve, da je kriv zato pa poudarja, da ni dokazov (ker je prepri?an, da so jih dobro skrili), ?e pa se ?e najdejo dokazi jih pa z mafijskim odvetnikom Matozem na vse pretega posku?ata izlo?iti zraven pa ?e pofalsificirata kak?en dokument ali dva, za zaslepljevanje vernih ov?ic.
Ma sej dr?ava ni kriva - kriv je folk, k kriminalce voli. Ja sej se zajebe? pa voli? nekoga, ker nisi vedel, da je baraba ampak da to kljub spoznanju ponavlja? pa ne vem kako se v medicini re?e takemu stanju.
Sej ve? kako je to... ko so se pisali prvi zakoni in ustava ni nikomur niti na kraj pameti pri?lo, da bi lahko bil kdo tako nemorale , da kljub temu, da je pravnomo?no obsojen, ne da samo kandidira na volitvah in je celo izvoljen (wtf?!?!), zdaj bi pa kot kriminalc rad nam odrejal zakone. To je res bananstan in tukaj se strinjam z Jan?o, da je pravna dr?ava padla na izpitu - to?no takrat je padla, ko se sploh kre?ejo mnenja ali lahko obsojenec sedi v parlamentu ali ne - pa tuki sploh ni va?no al je kriv al nedol?en (haha), gre samo za osnovno eti?nost in moralno dr?o. No ja sicer kaj pa je za pri?akovat od tele SDS-ovske klike.
Jaz tud... sicer je blo v filmu precej bedasto, ker ?e vozi tovornjak v isto smer, tud ?e deblo pade dol ti ne more prletet v ?ipo tako kot je blo v filmu - pa? fizika, gibalne koli?ine in prenos energije pa? tega ne dovolijo. Druga zgodba pa je seveda, ?e pripelje nasproti tkarat pa ...ufff ... no?em ve? razmi?ljat.
Sem imel pred cca 10 let kake pol leta enga takega za slu?benega. Zanesljiv avto z odli?nim pregledom na dogajanje okoli sebe in pa strahovito bedasto re?itvijo s samo eno obvolansko ro?ico.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ej pazi... ?ena to bere
Povezava za deljenje
Deli na druge strani