Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Nikoli si nisem mislil, da bom tole napisal, ampak upam da se Real in Milan malo strneta, ker tako Barcelono, ki se poigrava z nasprotniki, je ?e dolg?as gledat.... :blush:

Tudi Messijev drugi gol je bila mojstrovina - res huda kontrola ?oge :rispekt:

http://www.youtube.com/watch?v=Rqhs-Yu_bpg

kontra :)

http://www.youtube.com/watch?v=IPJ_Ya46BMg...feature=related

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kak de?? sramezljiv Blo je 5 sne?ink zjutraj. A nisva skor soseda :hudicek:

O?itno je na 10m druga?e vreme....sne?ink ni ve?...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ok, za?elo je nekaj frleti - gre proti zahodu s svetlobno hitrostjo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?i?ka?!! :blink:

Na zahodni strani ?marne Gore samo vlaga....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda?ki dobrodelni sklad
Napisano

No za primer, ki ga imam je takole, veliko ne smem napisati:

- gre za sodelavko od moje ?ene, ki je pogbegnila z 2ma otrokoma od mo?a, ki se je iz?....nad otroci in njo, z otrokoma je zbrala pogum in od?la brez vsega, po tem ko na?i organi zadeve niso mogli (?eleli) re?iti, pustila je avto, stanovanje....in trenutno i??e (stanuje pri prijateljici). ?al so posledice vidne ?e na otrokovem obna?anju (stara 3 in 7)

zakaj delikatno:

- jo osebno poznam

- navsezadnje ima ?e slu?bo

zakaj jo predlagam

- ostala je bez vsega razen otrok in nekaj cunj

- denar trenutno zelo prav pride

- potrebuje moralni zagon, in taka pomo? bi prav pri?la pri njej in otrocih, da vidijo da ni samo slabo na svetu

Ve?ina seveda odlo?a - jaz lahko predlagam, predvsem zaradi osebnega poznanstva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jebeni sneg, je treba zjutri avto pa dvori??e spucat, potem 1-2h prena?at nesposobne voznike na cesti (dokaz novice o nesre?ah), potem pride? na ?iht ni parkir placa za dobit, potem pa ?e treba ?ihtn avto spucat pa skidat. Potem pa na terenu sept nobenga parkir palca za dobit, ker je vse zameden.

No zaenkrat ga nizapadlo velik....

Pa kje vi ?ivite???? Tle de?.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sam ?e krstit jo mormo pa ime dat :D

Bitter Zmaj :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz bi predlagal anketo, z opcijami (npr.);

1. dru?ina (tista iz Morav? ko ste govoril)

2. kak?en predlog s strani JureS-a, ko je neki obetal podatke

3. xy

4. zbrani znesek naj gre tja, za kar bo glasovalo najve? darovalcev.

5. vseeno mi je komu se podari, saj je va?en dober namen. :jupiii:

tistih podatkov ne smemo izdat, mam eno rezervo, ampak je bolj delikatne narave. Tako da Morav?e znajo bitiaktualne, ma ?e kdo predlog?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Najdu grand prix 2 v predalu in dela na Win 7 :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Po?asi bo treba postaviti deadline.

?etrtek ali petek?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

4 ure legice sestavljal z malima, ?ist not padu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

JozaGulikoza drugi? bi bilo pametno policijo klicat pa tablco povedat, upajmo da se ni kje zaletel in ?e komu kaj naredil.

pa da fa?e kazen zarad telefona v avtu....ne se smejat, se dogaja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?lovek ?e misli da je volitev konec pa o?itno ?e kar trajajo in eni kar tekmujejo kdo bo bolj bedast izpadel in kdo bo na?el bolj neumen vzrok za lasten neuspeh - a to naj bi bili voditelji, ki jim naj bi folk zaupal? Velik ?lovek bo priznal poraz, se odlo?il, da bo naslednji? popravil napake ne pa tele bizgeci tipa "plemeniti" in Toma? Majer.

Kar se pa ti?e Zmagota je lepo ves ?as vodil svoje volilce za nos... vedno ga je bil poln gobec ampak, da bi vsaj enkrat ?el v pozicijo in pomagal voditi dr?avo - a ne to pa ne. Je bistveno la?je v opoziciji srat, pljuvat ?ez vse in vsakogar, se delat norca, malo sporo?at ekscese, zganjat nacionalizem, delat notranje in zunanje sovra?nike in bit v?e? mladi populaciji, ki ?e dobro ni povohala ?ivljenje ter pri prvem neuspehu na?la vzrok za to v ?efurjih, ciganih, ju?njakih in ne vem komu ?e.

Jelin?i? je lep dokaz kako se 20 let ?verca? skozi parlament, ?ivi? lepo z veliko pla?o in ti ni treba niti s prstom mrdnit ter pomagat za ustvarjanje bolj?ega jutri. Pa ?e vedno si najde privr?ence, ki mu slepo verjamejo in sledijo - no ja sej na valovih nacionalizma se da kar lepo surfat.

In kaj naj ?lovek re?e o takem, ki pijan zleti s ceste zato obto?i neznano osebo, da je poskusila narediti atentat nanj, je v ?ivljenju imel ?e kar nekaj ?rnih made?ev s krajami dragocenosti in prevarami. Sploh pa v politiki ni niti enkrat samkrat prevzel odgovornost za svoja dejanja vedno je na?el nekega zunanjega sovra?nika oziroma neko stra?no zaroto.

No ja obna?anje otroka pa? za v vrtec ne pa za v parlament in ko ti na soo?enjih samo ozmerja druge zraven pa trikrat re?e, da mu gre na bruhanje pol je res najbolje, da smo ga volilci odstranili iz politike, da se mu ne bo ?e kak?en infarkt zgodu ob takem srdu in da ne bo od dehidracije umrl ob tolk bruhanja. :whatever:

Obnova: Trenirkarji premagali tudi komandosa Zmaga, ker jim je Milan to naro?il

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

men ?e od kar pomnim ?umi v u?esih, pa morm re?t da sm se kr navadu in me ni? ne moti

Po moje je tam pri 30ih meja, kjer to sprejme? in se navadi? :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalu bom Labija, ki je zamenjal sliko v profilu....NOT... :aaaaa::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Ma? ZS.

zaveti??e?

?e ga bojo kam peljal, bo pol pri nas kmalu, Sava je zelo popularna....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Itak da je rde?a. Rde?o knji?ico mam pa namest prisr?nice.

A krvavi? od poraza :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

http://24ur.com/novice/crna-kronika/osemle...-privezana.html

Ob teh ?lankih imam pred sabo vedno tiste slike, ko otroci ska?ejo po zadnjih zicih, ti mahajo.....ali pa ko jih vidi? v 'varnem' naro?ju star?ev....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pohvalil bom mazda bremze, nato ABS in na koncu ?unga lunga zimske gume! Moj prednji desni konec in levi bok sivega Quasqaija je ostal cel!

Seveda rondo medvode, jaz iz notranjega s smernikom na 3 izvoz za vrtec, baba pa iz drugega v rondo izvoza (Kranj) iz njenega desnega vklju?evalnega na notranji moj pas v rondoju meni ni? tebi ni? seveda S TELEFONOM V ROK!

Zaplesal sem pri 30 na uro, ker ko si v manevru iz rondoja ven na desno pa mora? odvit v levo kr fajn ple?e?....pa sem ?el ?e en krog.....

In kaj naredi ona? Se ustavi pol na enem pol na drugem pasu, ?e naprej govori, ji crkne avto in pol ko pridem naokoli preprijema telefon, ker mora v prvo dati da spelje :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ma ga je 50 litrov... pa da te vidm junaka :harhar:

A ti ma? pol v armaturi tak chek engine?

post-2637-1324020083_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

mi smo pa imeli klic divjine danes.

Sestrin pes je na?el na tleh mlado kanjo z zlomljenim krilom, jo je pobasala v kletko od psa v avtu, pa jo je pri?el iskati iz ?tajerske (!!!) znani gospod, ki ne sme imeti medveda. Pri?el, dodal ta je pa ?e 50-a letos, ne skrbite kmalu bo nazaj v gozdu in od?el...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hmmm, ?e vedno nisem dobu ZS :ne vem:

Sarkazem On

:hudicek: Preve? jamra? o slu?bi :hudicek: te bomo ?e nominirali :pepsi:

Sarkazem Off

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:bravo::bravo: Tako sem jaz naredil le da sem menjal samo plo??ice ker diski so bili ?e v ''kriti?nih mejah'' in za 1x ?e ne tresejo,?e pa bojo za?eli pa bom menjal ?e diske.

Teb se vsake 3 mesece hladijo :hohoho:

In to fucking 15. decembra ja, saj je kolega isto napisal za v Ljubljani. :vskalo: Pa pejt na zavarovalnico zdajle re?t, da ti je v?eraj to?a oklestila avto. Te po?ljejo domov kot najve?jega nateguna. :aaaaa:

Nas pa samo slikajo s fleshom, drugega ni, po liniji Savinjskih in Karavank gre proti GRN.

V Kamniku pada to?a! :whatever:sramezljiv

Ziher je Bossova mazda bliz :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Finan?ni lizing - nateg ali obi?ajna praksa
Napisano

Se mi je zdelo, mene je nat... z rezervnim klju?em pol leta ustno, pol sem obupal ker je ?lo za par 10 ?

so pa zgodbe

http://www.slovenskenovice.si/novice/slove...zorje-ki-jih-ni

(sicer ne vem kako lahko kupi? senzorje, ki jih ne vidi? in kaj je stikalo za vsa 4 stekla - ?e posebej ?e ima? 2 :))

Je pa znan po tem da izkori??a Hypotovo zaplembo - cena je ugodna zaradi tega in ?mugla na vse mo?ne na?ine (pri tem da so avti ok...)

Hypo pa je vesel da jim proda kar so nazaj dobili - sam problem je poti kupcu vedno.

Ti pojdi tja z odvetnikom 'povpra?at' kaj je s to razliko, reci da bo? ?el ?e na lizing, potem pa ?e bo najprej sodeloval lahko re?i?, ?e pa ne pa po pravi poti naprej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.