Nikoli si nisem mislil, da bom tole napisal, ampak upam da se Real in Milan malo strneta, ker tako Barcelono, ki se poigrava z nasprotniki, je ?e dolg?as gledat....
Tudi Messijev drugi gol je bila mojstrovina - res huda kontrola ?oge
No za primer, ki ga imam je takole, veliko ne smem napisati:
- gre za sodelavko od moje ?ene, ki je pogbegnila z 2ma otrokoma od mo?a, ki se je iz?....nad otroci in njo, z otrokoma je zbrala pogum in od?la brez vsega, po tem ko na?i organi zadeve niso mogli (?eleli) re?iti, pustila je avto, stanovanje....in trenutno i??e (stanuje pri prijateljici). ?al so posledice vidne ?e na otrokovem obna?anju (stara 3 in 7)
zakaj delikatno:
- jo osebno poznam
- navsezadnje ima ?e slu?bo
zakaj jo predlagam
- ostala je bez vsega razen otrok in nekaj cunj
- denar trenutno zelo prav pride
- potrebuje moralni zagon, in taka pomo? bi prav pri?la pri njej in otrocih, da vidijo da ni samo slabo na svetu
Ve?ina seveda odlo?a - jaz lahko predlagam, predvsem zaradi osebnega poznanstva.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jebeni sneg, je treba zjutri avto pa dvori??e spucat, potem 1-2h prena?at nesposobne voznike na cesti (dokaz novice o nesre?ah), potem pride? na ?iht ni parkir placa za dobit, potem pa ?e treba ?ihtn avto spucat pa skidat. Potem pa na terenu sept nobenga parkir palca za dobit, ker je vse zameden.
No zaenkrat ga nizapadlo velik....
Pa kje vi ?ivite???? Tle de?.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?lovek ?e misli da je volitev konec pa o?itno ?e kar trajajo in eni kar tekmujejo kdo bo bolj bedast izpadel in kdo bo na?el bolj neumen vzrok za lasten neuspeh - a to naj bi bili voditelji, ki jim naj bi folk zaupal? Velik ?lovek bo priznal poraz, se odlo?il, da bo naslednji? popravil napake ne pa tele bizgeci tipa "plemeniti" in Toma? Majer.
Kar se pa ti?e Zmagota je lepo ves ?as vodil svoje volilce za nos... vedno ga je bil poln gobec ampak, da bi vsaj enkrat ?el v pozicijo in pomagal voditi dr?avo - a ne to pa ne. Je bistveno la?je v opoziciji srat, pljuvat ?ez vse in vsakogar, se delat norca, malo sporo?at ekscese, zganjat nacionalizem, delat notranje in zunanje sovra?nike in bit v?e? mladi populaciji, ki ?e dobro ni povohala ?ivljenje ter pri prvem neuspehu na?la vzrok za to v ?efurjih, ciganih, ju?njakih in ne vem komu ?e.
Jelin?i? je lep dokaz kako se 20 let ?verca? skozi parlament, ?ivi? lepo z veliko pla?o in ti ni treba niti s prstom mrdnit ter pomagat za ustvarjanje bolj?ega jutri. Pa ?e vedno si najde privr?ence, ki mu slepo verjamejo in sledijo - no ja sej na valovih nacionalizma se da kar lepo surfat.
In kaj naj ?lovek re?e o takem, ki pijan zleti s ceste zato obto?i neznano osebo, da je poskusila narediti atentat nanj, je v ?ivljenju imel ?e kar nekaj ?rnih made?ev s krajami dragocenosti in prevarami. Sploh pa v politiki ni niti enkrat samkrat prevzel odgovornost za svoja dejanja vedno je na?el nekega zunanjega sovra?nika oziroma neko stra?no zaroto.
No ja obna?anje otroka pa? za v vrtec ne pa za v parlament in ko ti na soo?enjih samo ozmerja druge zraven pa trikrat re?e, da mu gre na bruhanje pol je res najbolje, da smo ga volilci odstranili iz politike, da se mu ne bo ?e kak?en infarkt zgodu ob takem srdu in da ne bo od dehidracije umrl ob tolk bruhanja.
Obnova: Trenirkarji premagali tudi komandosa Zmaga, ker jim je Milan to naro?il
pohvalil bom mazda bremze, nato ABS in na koncu ?unga lunga zimske gume! Moj prednji desni konec in levi bok sivega Quasqaija je ostal cel!
Seveda rondo medvode, jaz iz notranjega s smernikom na 3 izvoz za vrtec, baba pa iz drugega v rondo izvoza (Kranj) iz njenega desnega vklju?evalnega na notranji moj pas v rondoju meni ni? tebi ni? seveda S TELEFONOM V ROK!
Zaplesal sem pri 30 na uro, ker ko si v manevru iz rondoja ven na desno pa mora? odvit v levo kr fajn ple?e?....pa sem ?el ?e en krog.....
In kaj naredi ona? Se ustavi pol na enem pol na drugem pasu, ?e naprej govori, ji crkne avto in pol ko pridem naokoli preprijema telefon, ker mora v prvo dati da spelje
Sestrin pes je na?el na tleh mlado kanjo z zlomljenim krilom, jo je pobasala v kletko od psa v avtu, pa jo je pri?el iskati iz ?tajerske (!!!) znani gospod, ki ne sme imeti medveda. Pri?el, dodal ta je pa ?e 50-a letos, ne skrbite kmalu bo nazaj v gozdu in od?el...
Tako sem jaz naredil le da sem menjal samo plo??ice ker diski so bili ?e v ''kriti?nih mejah'' in za 1x ?e ne tresejo,?e pa bojo za?eli pa bom menjal ?e diske.
Teb se vsake 3 mesece hladijo
In to fucking 15. decembra ja, saj je kolega isto napisal za v Ljubljani. Pa pejt na zavarovalnico zdajle re?t, da ti je v?eraj to?a oklestila avto. Te po?ljejo domov kot najve?jega nateguna.
Nas pa samo slikajo s fleshom, drugega ni, po liniji Savinjskih in Karavank gre proti GRN.
V Kamniku pada to?a!
Ziher je Bossova mazda bliz
(sicer ne vem kako lahko kupi? senzorje, ki jih ne vidi? in kaj je stikalo za vsa 4 stekla - ?e posebej ?e ima? 2 )
Je pa znan po tem da izkori??a Hypotovo zaplembo - cena je ugodna zaradi tega in ?mugla na vse mo?ne na?ine (pri tem da so avti ok...)
Hypo pa je vesel da jim proda kar so nazaj dobili - sam problem je poti kupcu vedno.
Ti pojdi tja z odvetnikom 'povpra?at' kaj je s to razliko, reci da bo? ?el ?e na lizing, potem pa ?e bo najprej sodeloval lahko re?i?, ?e pa ne pa po pravi poti naprej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nikoli si nisem mislil, da bom tole napisal, ampak upam da se Real in Milan malo strneta, ker tako Barcelono, ki se poigrava z nasprotniki, je ?e dolg?as gledat....
http://www.youtube.com/watch?v=IPJ_Ya46BMg...feature=related
Povezava za deljenje
Deli na druge strani