Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sicer je tole bolj otro?je sorte sam se bom vseen mal pohvalu oz. pohvalu posko?nost Mazde :bravo:sramezljiv

Vozim se po AC iz Primorske strani in sem pri 140km/h prehiteval strnjeno kolono ?estih kamionov, ko za mano ?ez kakih 20 sekund ne prdrvi ampak skor prleti en italjan?ek v Audiju Q7 3.0TDI (Ok to sem videl ?ele pol) in blenda kot zme?an. Pa blenda, blenda, kot, da se mu imam kam za umaknt - in to na pol metra razdalje. :angry:

OK, konc kolone se mu takoj umaknem in polizanc zapele v?tric in mi neki gastikulira z rokami in pizdi in me gleda. No klele je pa po?asi vrag odnesel ?alo in ko je bumbar pritisnil na gas, sem pritisnil ?e jaz in ravno takrat, ko se je cesta za?ela dvigovati proti razcepu za vipavsko dolino.

V glavnem prazna cesta, samo midva in do vrha klanca sem imel ?e 190km/h na ?tevcu in cca tri dol?ine prednosti potem sem pa spustil gas in po?akal, da me je tipo prehitel. Zdaj sem pa jaz gledal njega in usrane se tudi obrnil in je bulil to?no naravnost naprej - razo?aran nad svojim super duper 3x dra?jim Audijem. :hohoho:

V glavnem Mazda 6 120KM:AudiQ7 240KM = 1:0 :lol::lol:

Ni vse v velikosti...nekaj je tudi v taktiki,he,he. :bravo: Mi je pa fajn,da si italijan?ka dal malo na mesto.Jaz tudi ?ez pri njih rad ?ivciram kake audije in Bmw-je. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ups ena nula prevec :)

ne ne, ne bom jo prodal ampak bo tukaj pri starsih samevala (ali, kar se je huje, bo pridobivala nove in nove praskice :) )

Pol pa ti ne preostane drugega,kot jo natankat in gasa z njo v Doj?land...da ti bo delala dru?bo gor. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz bom pa mazdo pohvalil...pri 1570000km dela super - se boljs kot nova...

Mal jo bom celo pogresal

A ima? ?e ?ez miljon?ek km narejenih?Priden... :P:D Pa ni vrag,da jo bo? glih zdej,ko je v najbolj?ih letih prodal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ferrari je pometal s konkurenco in ?koda, da ni uspel pomesti 100% - Masso je zarad preve? mase na ovinku odneslo v maso peska :P

Alex, kaj bo? pa zdaj rekel, glede na to, da je bilo uvr??enih ve?ino dirka?ev in ne tako kot zadnji?, ko jih je ve?ina odstopila? :D:D

Ni?,sem v?gal glih TV in to ravno v trenutku,ko je Massa oral po pesku.Pa sem mislil,da sem falil kanal in da je to neka druga dirka(tipo off road).In ni?,sem premaknil. :P

A je na koncu Ferrari "pri?el" prvi?.Ja ni?,?estitke,kaj ?mo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

jaz bom 2 kupil.. eno na spredjo pa eno na zadnjo ?ipo... :)

da sen lahko rikverc tudi vozo...

:bravo::hohoho: ...za ta dnar...se pa res spla?a.Bi bilo dobro,da uvedejo finto-kupi? dve-dobi? tri.Pol pa ?e,kdo bo nabral ve? kilometrov v enem letu po AC.Zmagovalec bi moral dobit-karto SLO. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

Hehe LOL ... volitve so blizu in volilcem je treba nekaj podariti... sicer sem super zadovoljen, samo se bojim, da bomo DARS-u kak?en primanjkljaj pridelali in bo treba iz drugega korita vzet pol nas bo pa vse bolelo. :(

?e link do novice

Zurnal24

Za ta denar pa si jo bom ?e sam omislil. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ne ne ..glih prav prav za prvi koncert. Sploh pri Santani bo se prijazna publika tko da zakaj ne :)

Ja,sej,no...bomo videli,kako bo.?e si bo reees ?elel,zakaj pa ne.Z takim "majstorom" pa ?e lahko za?ne glasbeno vzgojo v ?ivo. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

No evo..jaz sem mogoce enkrat na mesec brisal z navadno krpico.

A otroka sta ze rockerja? :)

Itak,da morata bit. :punk: Je tamali ves zagret za Santano in ho?e it na vsak na?in junija v Verono z nama na koncert Santane :whatever: Po moje je vseeno malo premajhen(7 let). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

ja, pojma nimam kako se je zgodilo...

kako mas iste strune eno leto? meni 2 mesca pa za ratajo obupne in se nc ne slis vec?

sigurno je to kak profi trik

Nekaj trika je pa res na tem.Enkrat na mesec potegni ?ez njih z ?istilnim sredstvom za rostfrey ali za srebro.

Bo? videl,kaj vse ima? na strunah. ;) Kako to,da so ?e dobre?To je pa res zanimivo vpra?anje glede na to,da grejo kitare skozi roke obeh otrok. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

jebote....koncno najdu super slinky-je (strune) in mi ze med namescanjem poci nova struna...

pa tok sem se veselil, da bom igral :vskalo:

ma kako ti je to uspelo? ?zmeden? Pa ta bolj?e strune si dal gor in vseeno je po?la?Jaz jih imam gor ?e kako leto sramezljiv ,pa ?e vedno so to?ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

querty @...men pa ni znesl, sreda pouk + v ?etrtek nem??ina exam <_<

?e ti je kaj v?e?,ni omejitev in ovir za it na koncert.Jaz sem pri?el domov tisti dan ob 3-h zjutraj.Pol pa na delo ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pa sej ?e gre? 1x v lj in nazaj je to 8,80? oziroma 105? na leto pa si ?e skoraj pri predlagani ceni letne vinjete. Govorim o vinjeti, ?e bi bila tam nekje 150?. ?e pa pride? ?e na kak?no Mazda?ko sre?anje, ki ga bodo pripravili ?tajerci v Mariboru pa ?e kak?na dva piknika, ki bosta letos pa si na tej ceni. Potem ti pa ne bo ve? treba razmi?ljat a bo? ?el 1x ali 2x na mesec v Lj. :ne vem:

Kar se pa ti?e vo?nje 130km/h na AC pa ?e od januarja delam zanimiv preizkus. Ker sem vsak dan na cesti na AC ?tejem koliko vozil (in znamke :hudicek: ter dr?avo vozila) me prehiti, ?e vozim 140km/h (po ?tevcu - realno je to 130km/h). Plan imam to dokon?ati do konca tega meseca a ?e zdaj so rezultati nadvse zanimivi. :D Ve? o tem konec meseca. :P

Hm,ja no,sej na koncu bom itak naredil tako,da jo bom kupil. sramezljiv Samo,bom vseeno hud. :hudicek:

Ja,pa kar se ti?e sre?anj,bi bil res ?e skrajni ?as,da se prikotalim na kakega...ali pa na piknik.Da re?emo tudi kako v ?ivo. :D

A je teb mal dolgcas :)

Drugace pa se mi zdi najvecja zguba casa, da se peljes v sluzbo z avtom...ce bi imeli normalne vlake, recimo lahko delas ze na vlaku in ne zgubis dve uri na dan sam, da prides do sluzbe (ali domov).

Sam vlaki bodo tukaj mogoce cez 100 let...

To pa ti dam prav,Labi,da je neumnost se vozit v slu?bo z avtom.?e posebej zame,ki imam do slu?be dobra 2

km.Zato sem pred kratkim moj mountainbike izbrskal iz zapra?ene kleti in ga zrihtal,kot se ?ika. :bravo:

In ?im bo topleje,gasa z njim. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.