Po 750 kilometrih? Pa saj nismo vlekli po?itni?ke prikolice!
Za?elo se je, da je cikal, ko sem pohodil v vi?je obrate. Nadaljevalo se je z uga?anjem pred kri?i??em. Sledilo je uga?anje kar med vo?njo. In ko je ugasnila. Sem jo moral enostavno pustiti pet minut pri miru, potem je motor spet v?gal in smo se peljali kak?nih pet km. Pa je spet ugasnil in je bilo spet treba ?akati pet minut. Pa je spet ?lo naslednjih pet km...
Tudi ne bom rekel, da Petrolova nafta ni gnojnica.
A pribli?no 750 km po tistem, ko sem natankal na Petrolu, je minibus pristal na avtovleki do najbli?jega Mazdinega poobla??enega servisa (Mazdina asistenca)...
Dva do ?tiri tedne. Dva meseca. A se vi hecate? Jaz sem jih krepko priganjal in mo?no sitnaril, da so me bili ?e vsi na Telekomu in GVOju siti in so mi obnovili linijo za telefon ?e leto in pol po ?ledu, ki je staro linijo povsem razmesaril. Ostali, ki niso toliko sitnarili, so bili brez telefona tudi po tri leta...
Avto se je sam od sebe prebarval na belo. Pa ne od snega in ivja...
Potem bom pa ugotavljal, da Mazde mo?no rjavijo. Tako kot pred Mazdami Honda, pa Opel, pa Mercedes, pa Rena, pa Fiat, pa ?koda, pa Lada, vsi so bili nagnjeni k rjavenju. Ni mi jasno, kaj je narobe, saj ?unka pa ravno s soljo in burjo pridobiva na trajnosti...
O?itno se nih?e od vas ?e ni sre?al s tak?no vremensko pogojeno situacijo in tega ?e nih?e od vas ne ve.
Zato se lepo zahvalite Lojziju, ker vas je nekaj nau?il!
Res zanimivo, da ob obilici raznih testov gum, nih?e od "strokovnjakov" ne izpostavi tega morebitnega pogoja in slu?aja. Veliko ljudi ima svoje avtomobile v toplih gara?ah kot jaz in gredo s temi toplimi gumami takoj ven na suh mokast sneg in mrzel zrak.
:vskalo:
Torej Lojzi vam svetuje; Pazite, ?e s toplo gumo zapeljete v ostrem mrazu na suh mokast sneg!
?ivim na skoraj 1000 metrih nad morjem. Imamo precej ve? snega in mraza kot "ni?inci". In zdaj me bo nekdo, ki prave hribe vidi kve?jemu, kadar gre na smu?i??e (pa ?e tja se pelje z vle?nico ali sede?nico), u?il, kako vozit v mrazu in snegu... Pa ?e bi vsaj bili neki realni nasveti. Ampak tole je pa tako kot tista od Braneta K?zmi?a, da pri vozilih na zadnji pogon lahko ro?no zavoro uporabimo kot blokado diferenciala... :vskalo:
Lojzi, koliko je bilo pa pred tem ?marnice?
?e je pa ni bilo ?isto ni?, potem pa tebi niti v oporoki ne bo pisalo: "Pri ?isti zavesti in zdravi pameti ..."
najboljs je ko ti o spolnosti razlagajo verniki, ki imajo po 5+ otrok
Ja, glej, kdo pa drug?
?e pogledamo, na primer, pilote: na leto MORAJO naleteti dolo?eno ?tevilo ur in to ustrezno evidentirati, druga?e jim propade licenca. Glede na to, da bova z ?eno kmalu imela 5 otrok, imava dokazano precej izku?enj na tem podro?ju. In dokazano sva ?e vedno aktivna, torej nama "licenca" ?e ni propadla...
Najbolj je pa, kako si na Mazdinem forumu hitro vernik: LabiGT me je "krstil" za spolnega vernika, Boss me je "krstil" za Jan?evega vernika,... Mislim, pobo?en forum, ni kaj...
Zvem, da dolo?eno stvar lahko dobim pri "tem" ali pri "onem" ali pa "tam pa tam".
Po?ljem sporo?ilo "temu", mi odgovori, naj pokli?em "onega". Odgovorim, da nimam ?tevilke. Pa mi jo po?lje. Po?ljem SMS "onemu", mi pa odgovori: "Seveda lahko. Problem je samo, da jaz tega nimam. Je pri tretjem (ki ga prej sploh ni bilo nikjer omenjeno) doma..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po 750 kilometrih? Pa saj nismo vlekli po?itni?ke prikolice!
Za?elo se je, da je cikal, ko sem pohodil v vi?je obrate. Nadaljevalo se je z uga?anjem pred kri?i??em. Sledilo je uga?anje kar med vo?njo. In ko je ugasnila. Sem jo moral enostavno pustiti pet minut pri miru, potem je motor spet v?gal in smo se peljali kak?nih pet km. Pa je spet ugasnil in je bilo spet treba ?akati pet minut. Pa je spet ?lo naslednjih pet km...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani