Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Bo dr?al,pa da se ne govori samo o velikem servisu, npr. ?e menjava vztrajnika ki je nekak standard pri premogovniku pride dost dra?i kot menjava CELE bencinske ma?ine :)

Sorry no ampak tole pa ne bo dr?alo... Ne more? primerjat menjavo za nov vztrajnik z menjavo za staro ma?ino. Primerjaj novo-novo.

Aja sej res... pr kolk km gre vztrajnik? Sam spra?ujem, da bom vedel, ker tako kot eni razlagate, vsem crkne. :party0035:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

hja sej vem - resnica nekatere zelo boli. ?eprav, ?e je govor o LDS to glih ni rde?a stranka ampak neka kvazi liberalna oziroma neoliberalna pokveka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

hehe.. Wankel :prstgor:

Sicer nisem navija? LDS-a ampak to je bila za moje pojme zadnja stranka, kjer so poslanci glasovali po svoji volji in pokojni Dr.D se je moral najprej potruditi, da je prepri?al svoje poslance, da podpreje dolo?ene vladne zakone predno je sploh ?el z njimi v parlament. To je bil dejansko pravi demokrati?ni dr?avni zbor.

To kar se pa zdaj dogaja je pa tragikomi?no saj poslanci glasujejo po diktatu vodstva strank brez lastne volje. In vse te kimav?ke mi bogato pla?ujemo brez da bi nam karkoli dali v zameno in so zreducirani na nivo avtomatskih glasovalcev. Zarad mene lahko imamo v parlamentu samo vodje poslanskih skupin in vsak ima toliko glasov kot ima izvoljenih poslancev pa je stvar re?ena in takoj zni?amo stro?ke parlamenta na desetino.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Tud pla?ujejo jih, celo iz tujine jih nova?ijo in sem vozijo - za kozlat... ?e najla?je pa je dobiti take, ki so sami po naravi isti in so prepri?ani, da je tako obna?anje edino pravilno. ?e bi res imeli tako nedmokrati?no dr?avo in sodstvo bi zaradi takega nespo?tovanja dr?ave in ustave ?e zdavnaj bilo pol SDS-ja skupaj s svojim vodjem na prisilnem oddihu nekje na znanem kraju in ob znanem ?asu na zelo lepo ugotovljenem na?inu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Lahovnik ima ogromno masla pri ?ale?kem lobiju in TE?6 tako, da je res lahko kar tiho - ?aba napihnjena (tud vizualno ?e tak zgleda, ker se je kr zredu)

Druga? pa reakcija SDS ni ni? novega... zdej nas ?e ?alijo po Bruslju in to samo zato, ker so sami u?aljeni in ne znajo prenesti poraza. S takimi je najte?je in meji ?e na bolezensko stanje. Sploh reakcija ?erna?a je tudi posledica, ker se mu je rahlo svet podrl, saj tudi ni izvoljen v parlament - mislim... tole so slab?i kot otro?ki vrtec, ko se otroci jokajo, ker jim nekdo igra?o vzame.

Poleg tega pa ne vem kako si lahko en vzame pravico, da si v svoji zblojeni glavi domi?lja in to na glas krca vse, da smo o?itno napa?no volili. Pa kako si tele kriplji predstavljajo demokrati?ne volitve... a ?e nismo vsi za Janeza Dobskega so pa volitve neligitimne. Noro res... prej?nji? so bli krivi trenirkarji, zdele pa o?itno vsi Slovenci al kaj? Pizda, ?e jih ne bo kdo ?e enkrat to?il za zmerjanje naroda in izdajalske poteze la?nivega to?arjenja v tujini. Sramota so res... sramota za celo Slovenijo in zdaj o?itno ?e Evropo, ker to kar tam po?nejo je kretenizem brez primere... pa vse jim je o?itno dovoljenjo. Vsaka normalna dru?ba bi jih ?e zdavni poslala na politi?no grobi??e -  a ne pri nas imajo pa ?e celo zveste SDS-ovce, ki jim dr?ijo ?tango v barabijah. Mah, kr neki vseskup.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Obvezno ukinit glasovanje ob nedeljah in ga uvesti ob delavnikih! Kak?no prihodnost pa lahko pri?akujemo, ?e o njej odlo?a ve?inoma volilci, ki ?e mal po krizantemah di?ijo.

Elektronsko glasovanje bi bilo sploh najbolj?e.

Pa ?e to. Sam se zavzemam za proporcionalen sistem - toliko denarja kolikor si ga kot fizi?na oseba vpla?al v prora?un, toliko glasov ima? (v stilu skup??in delni?arjev). Bi v momentu odpadli razni populisti?ni politiki. 

Ni slaba ideja... ve? da? ve? velja?. Ne bi bilo neumno tudi IQ merit ali pa vsaj pri referendumih dat volilcu pred glasovanje nekaj vpra?anj, da se sploh preveri a ve o ?emu odlo?a in ne po principu tako kot je Zoran reku al pa tako kot je Janez reku.

Glede elektronskega glasovanja pa je zdnji? en mladinc hotu izpast stra?no pameten in je rekel, da vlada namenoma ne uvede e-galsovanje, ker no?e da bi mladi volili. Sem mislil, da mu bom kr eno prsolil skozi ekran. Pizda, da bi tisto leno mazoljasto rit dvignil iz postle in enkrat tekom dneva reskiral 10 minut ter pri?el na volitve in oddal glas je pa fakin prevelik napor al kaj? A to je ta mlade? dana?nja? Sej pol res ni ?udno, da se jih delodajalci izogibajo kot hudi? kri?a.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Ima? kaj proti Zaresu?

Ja, vem, so posamezniki, ki po?nejo stvari, ki naj jih ne bi po?eli. Toda, v kateri stranki jih pa ni?

Kej dost nimam proti Zaresu, ker so imeli kar dosti konkretnih in tehtnih predlogov... je pa zanimivo, da so prav mediji in novinarji to stranko najbolj uni?ili ozirom predvsem predsednika GG-ja. Za neko domala nedol?no napako ali pa la? (kakor se to vzame), ker je GG nekemu obrobnemu novinarju "pozabil"  :hudicek:  povedat za lastni?ki dele? v neki firmi so ga dobesedno raztrgali. A na drugi strani imamo pa patolo?kega la?nivca, ki mu je pa vse dovoljeno - celo vladanje iz zapora. Res smo ena dvoli?na hipokritska dru?ba.

In koga ali kaj vidim-o na voli??ih? Sive, stare, na berglah ali podobne. Mladina +18 pa spi, ajajo, sobota bila huda. In potem se cmerijo pismo! Jaz bi to tako: upokojeni sploh ne bi smeli na volitve, one k spijo pa oglobit!

Dejansko ima? prav... nam usodo kreira neaktivni del populacije... pol se pa vsi ?udimo zakaj je tako kot je. Takoj podpi?em, da so volitve obvezne seveda s tem, da se uvede tudi elektronsko glasovanje preko digitalnih potrdil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

Pa kdo pri zdravi pameti lahko sploh navija za Brazilce... to so tretjerazredni filmski igralci v padanju. Pride nasprotnik na manj kot meter pa k da bi na knof prtisnu - Brazilc pade. Sem mislil da je samo Neymar tak padalc... ne vsi so. Pa to je za bruhat ne za gledat in ?e dobr da so jih ?e Nizozemci kaznovali za ta va?ki teater.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Preden se odpravim na volitve, mi lahko malo pomagate?

Sem pozabil, kateri so bili.

Ko se je odlo?alo, da bi dr?ava dala garancijo za TE?6, je ena stranka nasprotovala, da to pa ne, ker projekt ni pravilno zastavljen in da bo ?lo ogromno prora?unskega denarja za brez vezne projekte. Takrat so jo preglasovali in dali zeleno lu? za TE?6. Zdaj pa poslu?am kandidate, da bi bilo za TE?6 najbolje, da jo takoj po dokon?anju konzervirajo. O?itno je ena stranka bolje presodila situacijo kot ostale. ?e bi imela kaj ve? mo?nosti, bi nas re?ila zgre?enih projektov in to se mi zdi dober var?evalni ukrep. Mislim, 1,5 milijarde evrov je pa ?e kar en kup?ek denarja. Samo sem pozabil, kateri so to bili. sramezljiv

Ne vem ?e ti bo glih odgovor v?e?, glede na to kako ga/jih imajo "tvoji" v ?elodcu - gradnji je nasprotovala stranka Zares z Gregorjam Golobi?em na ?elu.

http://www.siol.net/novice/slovenija/2011/04/zares_tes.aspx

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.