Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pele-Miata totalno u?iva po Makarski in okolici, pri tem gre izdatna zahvala za zaupanje obema solastnikoma; Simonu in Viperju. :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A je ?e bila pri zobozdravniku ali je ?e vedno ?krbasta tako kot na Mazda pikniku v Lokovcu?

Dr. Cerar, po doma?e Lumpi, se je lotil zobne medicine pri tem stroju. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V dobri dru?bi ?e drugi? splezal na Veliko Raduho (2062m), zanimivo da smo ?tartali ?ele ob 17.00 s kmetije Bukovnik (najvi?ja kmetija v SLO, ki le?i na 1327mnm), pa potem tik pred no?jo (21.00) spet prispeli na izhodi??e. Lahkotna plezarija. :D

Popoldan pa za par dni proti morju, Makarska, itd. (pri tem gre zahvala Simonu Pelku za posojeno Miato). :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stellca
Napisano

Ali ji je res v resnici ime Zvjezdana in ne Stella, kar je sicer podobno in lahko da je to le umetni?ko ime? PORO?AJTE, ?e veste! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ne vem kako vi gledate na tole, ampak ko sem dans vidu ta dogodek, me je pa taka jeza zgrabla, da bi lahko isti moment ?tartal novo vstajo SLO naroda in ta bi morala obrodit neke sadove, ker tole je pa ?iva katastrofa kar se dogaja;

http://www.24ur.com/pred-ocmi-bohinjcev-po...jen-vikend.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Bomo vidli kaj pomeni "pole" za jutri?njo dirko. :D

Sem pri?akoval rahlo ve? od petega mesta. S tem ima ?e skoraj 60 to?k zaostanka za Fetlom. :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na pobudo Nine z MMS, sem pravkar sestavil in jim odposlal par stavkov na temo Mazda klub-a, ki jih bodo objavili na svojih straneh. :rulam::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.