Skoči na vsebino
Kon?no vinjete?
Napisano

?e bodo vsi tako razmi?ljali bo potovanje tudi po vsporednih cestah prijeto. ?e pa bodo nekateri hoteli "?parat" in ?e hitro nekam prit bo pa ?tala. In jaz se bojim, da bo ?tala.

Alex, kolikokrat gre? na leto v Lj? 1x na mesec?

Zato pa obstajajo radarji in policaji :policaj: .Sej tudi na avtocestah se vsem nekam mudi,tako,da ?e vozi? 130 si precej ogro?ena vrsta. :P Meni ni niti po avtocestah ve? ne vem kak "gu?t" vozit,ker so vsi ?iv?ni in se vsem kao nekam mudi.

Boss,V Lj. ali drugam se pa res vozim 1x na mesec ali eventualno 2x,pol se bom ?e manj....ker se mi ne bo dalo in bom raje ve? telovadu po Italiji.Tam bodo verjetno imeli ?e par let dobro staro pobiranje ?oldov. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pri vsej stvari me najbolj moti to,da za te "kvazi" avtoceste ho?ejo na?i najve? od vseh. :angry:

?e bi bila vinijeta tam okoli 50?,bi se strinjal,cena okoli 200?,kot se govori,je pa navaden rop.

Jaz osebno ne vozim po njej toliko,da bi jo pogre?al ne vem koliko.Vse ima svoje meje,jaz ponavadi ne popiz...im.samo,to je ?isto navaden kriminal.Upam,da bo to trajalo kratkoro?no in bomo pre?li na kaj bolj normalnega(?e bo takrat v Slo.sploh ?e kaj normalno). ;)

V glavnem,jaz sem ful proti z takimi cenami,kot jih obljubljajo in ne bom sofinanciral ostalih,ki ful vozijo po avtocestah.Si bom pa? vzel malo ve? ?asa za pot po stari cesti in vzel v zakup,da sem nekaj pri?paral.

Spomnite se na risanko "cars"(avtomobili),kjer so z avtocestami vsi pozabili,kako lepo je v?asih bilo,ko si se po?asi vozil po prelepi zeleni pokrajini in videl si celo kakega konji?a in tudi kravo.Vstavili se bomo v kaki "betoli" ob cesti,ki bo spet o?ivela, in zadihali globlje- z manj stresnim potovanjem(?eprav po?asnej?im).

Spet bomo "potovali" in ne ve? divjali... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Pri nas je itak ?e zdej too much draga avtocesta.In,kot je napisal KAALman,za vozit 60 km/uro po nekaterih odsekih je pa ?e vi?ek,da moramo pla?evat normalno.Ko je de?,bi moral obvezno bit popust. <_<

Recimo v Italiji je tako dober ta nov asvalt,da tudi ko ful de? lije ima? ob?utek,kot da je cesta suha in lahko normalno pi?i?(nobenih usra..ih omejitev nikjer na 60 km.,razen,ko je megla).Pa ?e ful cenej?e so tam avtoceste.

Resno nas zajeb..jo in mi smo kot ene ovce. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Polovici (o.k. pretiravam 1/3 pa res ) javnega sektorja pravkar rit ploska.........ko so izra?unali koliko bojo pri?parali letno z nakupom vinjete.

Par mojih sodelavcev jih bo imelo "notri" v manj kot enem mesecu :danzoman:

Hvalabogu nisem nikakor odvisen od AC........in sem ?e do sedaj 90% km-jev naklepal po "starih" cestah.

In ?e za konec........ne pozabite da je tole z vinjetami ?e za?etek predvolilne kampanije, in moram priznat da me prav firbec matra koliko glasov bojo JJ prinesle oz. (bogdaj) odnesle!? :ne vem:

Se vidimo na "starih" cestah! B):cheers:

Jaz sem prvi,ki si bom ogledoval naravne znamenitosti ob starih cestah,?e bodo res take cene.Madmax,si bomo blendali. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

?e bo vinjeta 200? bo avtocesta prazna, vsi turisti, nemci,italijani, avstrijci pa ?ehi, mad?ari,slovaki itd. pa po brezpla?ni stari cesti na Jadran... :hohoho:

Kaj bomo morali vsi obvezno kupit vinjete,ali bo ?e naprej tudi ABC?Ker 200? je too much tudi,?e bi se hecali. <_<

Aja,sej mi smo itak tudi drugje najdra?ji.Nek se vidi razko?... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

wow boss presenecas me :)

nisem te poznal kot metalca :)

He,he,Labi,Boss je v bistvu metalec,samo da tega ne obe?a na veliki zvon. :aaaaa::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

pa dejte se hecat s tem snegom - jaz bom dal protestno letne gume gor, tako zanala?? :P

podpis

"rebel without a cause"

Jaz bi jih tudi,samo glih jutri popoldan moram it v LJ.In ?e bo malo snegca,pol bo ka?in.Sej veste tisto-1 cm snega je na cesti-pazi primorec za volanom. :P:D ,re?i se kdor se more...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

premal kilometrov mas ti :)

je pa res, da sem delno sam kriv, ker ocitno zavore mazde 6 ne zdrzijo zaviranj iz 200+ na 130km/h...

Ja,to sem pa ?e sli?al,da niso kakovostne,?e posebej po de?ju je ka?in,ko jih pegreje? in jih mrzla voda na hitro stisne. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

aahahah sele zdaj vidu tvoj "frtajler majster"

shit, ne more se prevec smejit, ker pol mi to trese diske in se bolj boli...

s tem tresenjem diskov: ce ne tresejo tisti v hrbtu potem tresejo tisti na mazdi...

:hohoho:

Nop,ne tresejo nobeni pri meni...vsaj zaenkrat. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ski meeting!
Napisano

?e ima morda kdo ju3 ?as za dopoldansko smuko naj mi napi?e na ZS!

Jaz grem na Cerkno,bil sm v nedeljo in je bilo fantasti?no!!!

lp

Kaj pa sneg-a je bil al je bla voda?.Jaz mislim tudi kak dan sko?it sam ne vem ali bi ?el na Cerkno ali na Krvavec? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

ma ja bomo vidli...lezim v istem polozaju cel cas...

5 let nazaj sem mel podobno (neki je z mojim hrbtom, isijas, zivc se je zapletel nekje pri hrbtenici, ampak ni tako bolelo kot zdaj...)

Imam pa nov rekord iz postelje do wc-ja: cca. 5 minut...Kripl GT :)

Ja,?e je kak ?ivec,si nabavi antinevralgin(mast,ki pomaga pri ?ivcih,revmi in bole?inah na splo?no).Deluje preverjeno,samo ne glih takoj.Pa ?aj?ka mora? pit veliko. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop
Napisano

evo izhodi??no

post-771-1203789929_thumb.jpg

in tole je ratalo ven

post-771-1203789962_thumb.jpg

tole je predvsem za rde?ga vraga a.k.a. redevil :D

Ne vem zakaj,ampak original mi je bolj v?e?. :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.