Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Presneta ura!

Zjutraj:
Zbudi? se, pogleda? na uro - 07:00,
Odspi? ?e 5 minut,
ponovno pogleda? na uro - 08:30!

V slu?bi:
Pogleda? na uro - 13:00,
dela? 40 minut,
ponovno pogleda? na uro - 13:08!

Zve?er:
Pripravi? se na seks,pogleda? na uro - 22:30,
seksa? eno uro,
ponovno pogleda? na uro - 22:32!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ta je pa nova s top ?opa....

Zaradi prahu na radiatorjih segrevate umazanijo in ne prostora, zato zapravljate celo bogastvo....

Se spra?ujem, ali nas imajo vedno bolj za bedake ali smo res vedno bolj bedaki, da nasedamo na take reklame? No, vsaj nekateri nasedajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hmmm, men je bil pa kr v?e?. Sicer malo premajhen ampak z dokaj posko?nim dizlom nosu je bil ?isto cool prevozno sredstvo.

A je bila rde?e barve? (ker teb je ta barva verjetno bolj simpati?na kakor nama s Slivko, hehe).  :lol:

Saj pravim, da je to voz za device. Ali pa najve? za tiste bolj malo rabljene, ki so navajene imeti noge skupaj. Za nas, ki imamo nekaj konkretnega med nogami, pa to ni prav ni? i-cool i-prevozno i-sredstvo... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katerega avtomobila si NE ?elim v svoji gara?i?

Mazde CX3.

Po sili razmer sem moral peljati. Zagotovo vem, da je bila bencinar Mislim, da 2 litra delovne prostornine, vendar nisem prepri?an.

To je T54 za device.

Ko sem enkrat v vojski sedel za krmilom T54, je bila tam lina, visoka 7,5 cm in skozi njo sem gledal, kako bom tisto re? spravil na prikolico in odpeljal na Po?ek. Vsi vemo, da v povpre?ju ?enske ne obvladajo vo?njo tako dobro kot (v povpre?ju) mo?ki, zato ima CX3 lino malo vi?jo, vsekakor pa ne ve? kot 15 do 20 cm. Tudi bo?na stekla se za?nejo precej visoko. Za vo?njo nazaj pa enostavno mora? gledat v radio, ker skozi okno in v tista dva damska ogledalca se ne vidi ni?. Kar pa niti ni tako katastrofalno slabo glede na to, da je bil rde?e barve, ki mi ni preve? v?e?...

Kot sem omenil, je predvsem za device. Ki so vajene noge dr?ati skupaj. Mene pa je precej ovirala sredinska konzola.

Seveda ima med vo?njo voznik pred seboj tudi ni?an, na katerem vidi, ali ima na ni?anu svoj vozni pas ali pa je nani?anil na sosednji vozni pas...

Tudi za skobacat se noter in potem spet ven ni tako enostavno, ker se fino drsa? ob stebri?ek.

Je pa nabit z elektroniko. Ki potem po?ne bedarije... Zunaj nizka temperatura, avto komaj kaj segret. Na semaforju ustavim in normalno motor takoj ugasne. Ker pa je bil ventilator za gretje kabine poja?an, je ?ez dobrih 30 sekund motor spet v?gal. Pomagalo je, ko sem ventilator prestavil na avtomatsko in oblekel bundo...

Kot sem rekel, je poln elektronike. In poln i-jev. I-stop, i-key, i-to, i-ono, i-tretje, zanima me, ?e ima tudi i-shit?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

?e pa je kateri zakon, oziroma ukrep v na?i dr?avi po?ten in na mestu so to dav?ne blagajne.
Zakaj ?
Zato !

PRIMER:

S kolegom gre? v gostilno in ga povabi? na ?pricer. Da? za rundo, dve, tri, ... ?e pri sosednji mizi kolega ?ti?i? z rundo in evo.
Ko bi bil kolega s katerim si pri?el v gostilno na vrsti za rundo, se mu nenadoma mudi domov. OK!
Prideva iz gostilne in pred gostilno dav?ni in?pektor !
?Ra?un prosim? zahteva jezno, jasno in jedernato.
Z lahkoto mu poka?em ra?un. Kolega pa??? 40 EUR kazni, ker nima ra?una. (saj ni dal za rundo, je pa malo fajhten)
Zato je ta zakon oziroma ukrep, res zakon.
Ne hodi v gostilno, ?e ne misli? dat za rundo !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja kaj ti ni jasno. ?e meni, ki ne znam nem?ko, je jasno, da tam parkira? svojo "frau". Najbr? je to pred kak?no trgovino, pa da ti ne ropota med tem, ko nakupuje?... Dobro so se domislili ti nemci (ali pa avstrijci), to jim je treba priznati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pred sosedom pokazati...

?e se pripelje? s ?e takim Mercedesom, sosedje "ne bodo opazili". ?e pa se z njim zakoplje? v snegu, bodo pa vsi videli...

Briga mene, kaj sosedje vidijo, avto je stroj, ki mora "servisirati" moje zahteve po transportu potnikov in blaga. To mora opraviti tako, da imam jaz zaradi tega ?im manj prilagajanja in da je meni to ?im la?je. Stisnjen v vso tisto plastiko okoli naokoli se ne po?utim udobno. ?e so pa na armaturi velikim ekrani na dotik, ne morem ves ?as pazit na cesto ali pa moram avto ustavit, da poja?am radio, ker me kak?na re? zanima, pa tudi ni po mojem okusu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ko sem mislil, da je tema ?e ?la v pozabo, naletim na skrpucalo, ob katerem sem kar pege dobil...

http://siol.net/avtomoto/testi/test-toyota-hilux-2-4-d-4d-431447

Avtor ugotavlja, da ima zadeva premalo mo?i. O?itno nima pojma, o ?em govori. Kdor vsaj malo spremlja moje objave, lahko vidi, kak?nemu delu je kos 143 konjska BTjka...

Kar se pa ostalega ti?e... Klaviatura namesto volana na brezpotjih ni ravno nekaj nadvse za?eljenega... Pa tudi s prstom vle? po ekranu, da zamenja? radijsko postajo med vo?njo po luknjastem makadamu mora tudi biti svojevrstna zabava... In tako naprej. Sicer naj bi imel 100% zaporo zadnjega diferenciala, ostalo pa je dale? od tega, da bi se odpravil po drva v gozd ali pa po tono cementa v Anhovo ali pa po hlevski gnoj k Prevalskemu Igorju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri vseh teh eko-kotlih za centralno: lahko je gor ?e taka avtomatika, ampak dimni plini in njihova ?istost (oz. umazanost) je precej odvisna od kvalitete kurjave. ?e so notri res zdrava in suha bukova drva (ali pa celo brezova), ne bo te?av z dimnimi plini. No, ja, na za?etku, preden se vse skupaj razgori, potem pa ne ve?. ?e pa se notri nalo?i preperela vrba ali pa iverka od starih omar, ga pa ni kotla, ki ne bi imel slabih dimnih plinov... Je pa tako, kot je ?e zapisano: vsi gledajo na ceno. In zdrava bukova polena so po 60?, lesni odpad se pa najve?krat dobi zastonj (samo pelji, da se po?isti)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, ?e to dr?i.

Mojo hi?o ogreva pe? na pelete (z lambda sondo) z nominalno mo?jo 11 kW; avto ima 129 kW...

Najprej ena pomembna malenkost: pe? je pe? kotel je pa kotel. In pe? nikakor ne "poganja" centralnega ogrevanja. To dela kotel. Ampak to je zgolj strokovno "dlakocepstvo"... Bolj kot to je pomembno dejstvo, da 11kW kotel (ali pa pe?) dela pod polno mo?jo, 129kW avto pa v povpre?ju z 1/10 mo?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sino?i sem napisal sosedu SMS, naj malo "uti?a" ?eno, ko seksata, ker se njeno vriskanje sli?i vse do nas in otroci spra?ujejo kaj se dogaja...

Danes sta se lo?ila. Nisem vedel, da sosed ta teden dela no?no izmeno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobil letno vinjeto za 2017 za 90?. ?eprav bi pa prodajalec imel marsikaj za povedati v Jamralniku...

Mo?akar dela v Agroindu in so dobili pla?o v Mercatorjevih bonih. Z njimi pa ne more pla?at elektru, Telekomu in komunali... Pa je ?el mo?i?ek v Mercator, nabavil sedem vinjet in jih prodajal sorodnikom in prijateljem, da je pri?el do gotovine. Bolj?e 630? gotovine kot 700? Mercatorjevih bonov... Je pa ?alostno, da se to dogaja v tej na?i koko?ki in da dr?ava tukaj ne more narediti reda...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.