Skoči na vsebino
KOGA VOLIT
Napisano

Preden se odpravim na volitve, mi lahko malo pomagate?

Sem pozabil, kateri so bili.

Ko se je odlo?alo, da bi dr?ava dala garancijo za TE?6, je ena stranka nasprotovala, da to pa ne, ker projekt ni pravilno zastavljen in da bo ?lo ogromno prora?unskega denarja za brez vezne projekte. Takrat so jo preglasovali in dali zeleno lu? za TE?6. Zdaj pa poslu?am kandidate, da bi bilo za TE?6 najbolje, da jo takoj po dokon?anju konzervirajo. O?itno je ena stranka bolje presodila situacijo kot ostale. ?e bi imela kaj ve? mo?nosti, bi nas re?ila zgre?enih projektov in to se mi zdi dober var?evalni ukrep. Mislim, 1,5 milijarde evrov je pa ?e kar en kup?ek denarja. Samo sem pozabil, kateri so to bili. sramezljiv

Ne vem ?e ti bo glih odgovor v?e?, glede na to kako ga/jih imajo "tvoji" v ?elodcu - gradnji je nasprotovala stranka Zares z Gregorjam Golobi?em na ?elu.

http://www.siol.net/novice/slovenija/2011/04/zares_tes.aspx

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Največje razočaranje pri vožnji
Napisano

citroen.

Po prvem (ax) sem rekel nikoli ve?. Po 10ih letih sem imel o?itno dovolj skleroze da sem privolil v xsara picasso. In sedaj (upam) da je bilo dovolj ?ole da no?em imeti v lasti nobenega francoskega polizdelka ve?.

hehe... so?ustvujem s tabo ker citroeni so res zakon.... not.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

lahko da ne kandidirajo pri vas ?e nimajo kandidata...

Je bilo pa v?eraj zanimivo soo?enje in kr presenetljiv izzid komu je bil dolo?en predstavnik stranke najbolj v?e?. ?e nam ?e ne sveti sonce nam bo pa Mesec :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

Ej tole se pa bere kot da ima? ti nekaj proti SDS ki so edini sposobni popeljat Slovenijo iz krize. Da nebo? potem joku ?e novjo zmagal, mi pa zarad tega naslednjih 100let v krizi.

Sam res smo pizde, da smo jih s protesti in s pomo?jo KPK zjebal... skor so nam uspeli spravit trojko za vrat mi smo pa take svine, da tega dobrohotnega dejanja nismo sprejeli... shame on us :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

Haha... komedija :ouje:

Nemci so le postavili stvari na svoje mesto in dejansko povedali Brazilcem, da so tako dale? pri?li le zato ker imajo bu?no podporo doma?ih navija?ev in naklonjenost sodnikov.

Tako z lahkoto kot je Nem?ija v?eraj pohrustala Brazilce (kot nekega tretjeliga?a) se verjetno v izlo?ilnih bojih na SP-jih sploh ?e ni zgodilo, kaj ?el ev polfinalu... v glavnem - nacionalna sramota in tudi z manjkajo?ima asoma bi bila mogo?e le malo manj o?itna.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

?e ne ve? kaj voli? piratsko stranko :)

druga? sem bil pa ?e priden in sem pred tremi urami ?e oddal svoj glas na pred?asniem voli??u.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Nori?nica se nadaljuje...

http://www.rtvslo.si/slovenija/foto-zborovanje-v-podporo-majniski-deklaraciji-2014/341245#comments

tele so ?e ?ist zmedeni:

- ?tuhec moli tri prste v zrak kot bi bil na milo?evi?evem mitingu resnice (podobnost je zgolj slu?ajna ali pa tudi ne)...

- Na plakatih so deli besedila vzeti iz partizanskih borbenih pesmi - pa tolk imajo povedat ?ez partizane ampak njihova besedila so jim pa o?itno zelo v?e? (tudi zadnji? so pred Dobom peli Janez, kranjski Janez kam odhaja? danes... grem v partiz ?!?!.... lalalalala :D )

- podporo imajo iz Lihten?tajna tako na plakatih kot z avtomobilom z Lihten?tajnsko tablico - dav?na oaza v kateri je zginilo ogromno na?ega denarja

- nabirka je namenjena ?emu? Sanaciji dolgov RKC oziroma Zvonov?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Antena in oja?enje LTE signala
Napisano

Ker je ziher klele gor na forumu kak?en ekspert, ki bi mi znal povedat stvar ali dve o antenah odpiram tole temo.

LTE signal imam rahlo ?ibek (2 ?rtici od petih) in bi ga rad poja?al. A bi tale zadeva http://www.antene-zupancic.si/antene/antena-54-adapterjem-adpt-024-p-992.html bila OK in ?e tisit adapter dovolj pomaga al bi bilo bolje razmislit o direktnem priklopu s kablom.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam si je kriv. Kaj pa parkira na nogostupu.

jap... nogostup je zajebana zadeva, sploh ?e tam parkira? avto :hudicek:

ampak ?alostno pri vsej tej zadevi je to, da za denar, ki ga bodo dobili od zavarovalnice, avta ne bodo mogli popraviti. Avto je verjetno totalka, ker ?e je dol padel je ves zategnjen, dobili bodo pa 60% vrednosti eurotaxa pa se jebi - po doma?e povedano.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Prekleto draga ?ola je bila tole... ?eprav se bo tole zdejle sli?alo zelo neumestno... mogo?e se bo zdaj kaj premaknilo v glavah policije, ker se je tragedija zgodila ravno njihovim ljudem, da bodo kon?no se spravili na ceste in izvajat strogo kontrolo nad raznoraznimi "prevozniki" iz vzhoda. Mogo?e se bo le premaknil tisti kole??ek, da samo s kontroliranjem hitrosti na AC niso in ne bodo naredili kaj dosti in da bo treba zavihat rokave ter za?et gledat celotno dogajanje na AC-jih in to strogo in neprizanesljivo. In to zato, da se bo raz?iril glas, da so v Slo policaji zajebani in da bodo pregnali miselnost iz glav prevoznikov, da ko pridejo v Slo, se samo oddahnejo in "lagano-sportski" naprej.

Dve hudi nesre?i v dveh dneh - ?e to ni dober razlog in argument, da bo treba delat racije ter lovit predvsem vzhodnoevropske kamionarje in prevoznike (ne me razumet, da sem rasist samo koli?ina sranja, ki ga povzro?ajo je pa? ?al prehuda), ker ?e ne bo statistika na koncu leta spet ?rna in politika bo spet iskala re?itev v vi?anju kazni slovenskim voznikom.

hmmm pa ne da se je res celo za?elo dogajt?

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/policija.html

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

pazi zdaj tele brihtole

vir: http://www.24ur.com/novice/slovenija/soferji.html

Nadzor: ve? kot tretjina tovornjakov preobremenjenih

Da je Slovenija o?itno res de?ela, kjer se da goljufati in pridobiti kak?no dodatno uro, ka?e tudi policijska statistika. Policijski nadzor voznikov tovornih vozil na na?ih cestah je pokazal, da jih je bilo leta 2013 ve? kot tretjina preobremenjenih oziroma prete?kih. Prav tako policija opozarja, da veliko od voznikov ne upo?teva obveznih po?itkov in vozijo preutrujeni. Veliko je tudi kr?itev tehni?ne brezhibnosti vozil.

60697388.jpg?d41d
Policijski nadzor tovornih vozil v letu 2013 je razkril, da je bila ve? kot tretjina vseh tovornjakov preobremenjenih. (Foto: Policija.si)

Tudi policija je mnenja, da je klju?en pri odkrivanju kr?iteljev nadzor, ki je po njihovem mnenju u?inkovit. Podatki o nadzoru ?e razkrivajo, da je ve? kr?iteljev med tujimi vozniki. V letu 2013 je policija namre? obravnavala 1233 kr?itev slovenskih prevoznikov in 1847 kr?itev tujih prevoznikov.

Glede na gospodarsko stanje in razmere v dr?avi tretjega voznega pasu ?e dolgo ne bo, prav tako raznih Darsovih zapor zaradi vzdr?evalnih del na cesti ne bo konec. Slovenija ?e naprej ostaja tranzitna dr?ava, z vstopom Hrva?ke v EU pa se je tovorni promet na na?ih cestah ?e pove?al. Imamo nekaj mo?nosti, ena od teh pa je, da se institucije med seboj vendarle pove?ejo in izbolj?ajo nadzor nad tovornjakarji, ?e posebej nad tujimi. Ko bomo kon?no poskrbeli za u?inkovit nadzor, bo potrebno poskrbeti ?e, da ne bodo kaznovani le ?oferji, pa? pa bodo ustrezno visoke kazni doletele tudi delodajalca, ki je delavca prisilil v prekr?ek.

a bej? no... a zdaj pa bomo za?el razmi?ljat o tem, kar mnogi opozarjamo ?e leta, da bo edini red naredil le celovit nadzor nad VSEMI nepravilnostmi - samo to in ni? drugega

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.