Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

bingo... ampak si res sre?ko - jaz sem imel dve sezoni nazaj havbo ?e ?ist popikano in sre?a, da sta zadnji dve zimi tako mili :bravo:

Hja,kar se ti?e sprednjega odbija?a in havbe tudi moja ne blesti ravno.Baje je kriv pretanek sloj prozornega laka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

blatnika ti ne bo... bo pa prag pa spodnji rob prednjih vrat.

samo je premal stra?no saj so smrtkoti tako pre?erno razpolo?eni z nasmehom na zobeh :hohoho:

Ne vem,no.Do sedaj(kako leto in kusur) nisem opazil ?e nobene spremembe spodaj in na vratih.Kaj pa,?e je "krivo" za to dejstvo,da pri nas ne me?ejo peska po cestah,ker ni poledice? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

se vid, da je na ceskem...

samo tam imajo lobanje zavesice :)

:hohoho::hohoho: ,zavesice morajo bit gor.No,jaz sem jih pa skinu tudi spredaj dol.Upam,da mi ne bo "speskalo" blatnika?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Pa stari, kaj ne stopi? ven iz avta saj te je vizuelno kar nekaj skupaj... me zanima, ko te bo videl pokon?nem stanju, ?e bo ?e otresal in trobil.

Pred leti sem jaz enmu tipu, ki se je kur?il, tud ven stopil pa se je pizdek notri zaklenu. Sem mu samo narahlo potrkal po steklu in rekel, ?e ne bo odprl, da bo ?ipa ?la. Reve? je bil ?ist usran pa je samo par cm odpru - sem mu samo vljudno rekel, da ker se ne poznava, da mi prosim neha blendat in trobit, ker naslednji? bom mislil, da sem napaden in v samoobrambi znam tud kak?no neumnost narest. Pa je samo pokimal in sva ?la vsak svojo pot. Mislim, da je razumel poanto. :hohoho:

:hohoho: ,tebi pa ni to problem.Si misli?,da pridem jaz ven z 184 cm in 77 kg in re?em tipu:-pridi takoj ven!

In pride ven tip od 195 cm in 100 kg.Jaz pa ?zmeden? in bi reku:ni?,ni?,ti samo lepo tako naprej vozi in u?ivaj. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kviz
Napisano

ne sej letvico sem 100% popravil tako, da nakup ne bo potreben... maska pa mogo?e naslednji? :hohoho:

Mene pa ta maskica stra?no mika.V ?ivo izgleda hudo.Mejbi si jo omislim... :whatever::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Zadnje case tole:

alex, a ni lep del od 2.35min do 3.50min...prav lepi akordi pa ritem je tud "nas"

Itaq,da je Joe car. :rispekt::bravo: Skoraj vsi njegovi komadi so zakon.Vsaj zame. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kviz
Napisano

Marko, Labi, Zemir pa kolk ma te vi pla?e, da take cifre ven me?ete :hohoho: Ana ?zmeden? a ti to resno? 350?? pa za ta denar dobim cel nov odbija?.

?e bi malo bolje prebirali forum bi ceno celo na?li saj sem jo objavil v rubriki kjer malo pojambramo. :P

OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. ?zmeden? Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago.

OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je :pepsi: njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim. :bravo:

Pa dobro,kaj je vse v redu z njimi?? ?zmeden? Jaz sem dal gor eno cifro in si mislil,da pretiravam z njo.Pa vidim,da sem bil malo prekratek z njo. :P

Kaj pa tista maskica,ki sem ti dal link?? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

ja to sem kar na lastni kozi ugotovil :vskalo:

sam kot punca ji bo lazje (beri: fantje se bojo tepli zanjo in ji bojo naredili vse domace naloge, projekte, seminarje, itd itd :) )

Ja,tudi sam sem se martral z strojni?tvom. :D Samo,nismo imeli nobene punce vrazredu...je bila pa v sosednjem in je bila res,kot ti pravi?-cesarica. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

pejt na strojnistvo...

kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)

perspektive je pa kar dost potem...

lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka :)

Pozabil si omenit,da strojni?tvo ni glih tako,da ga naredi? z levo roko. :P Je kar zahteven...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Meni so te viniete tudi ena bala.?e grem in ko grem po avtocesti ,imam ABC in je to zame ?isto o.k.

Ko se mi ne mudi tudi koristim staro cesto...je bolj romanti?no in manj stresna vo?nja. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e je pa duhec :bravo: more peljat kot lexus in dati du?ka kot mazda :D jz mam merido, sam sem freerider, zato imam temu primerno kolo :P

tukaj je pri?el iz trgovine :D sedaj ma zic na najni?je kar se da pa bolj... umazan je :hohoho:

Edit: UMF pomeni United Merida Freeriders :P da ne bo kdo mislil da je kolo iz hardija :hohoho: to je model hardy serije X

In kako naj vemo,da je res Merida in ne iz hardija? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LJ-D?sseldorf-LJ
Napisano

Lep izletek :P

A je pol mo?no da zaradi slabe nafte BC la?e :ne vem:

BC la?e v vsakem primeru. :P Ker je en navaden la?njivec in meni vedno ka?e manj?o porabo,kot je realna. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa moram pohvalit vreme...vceri sem sel v Piran in uzival na soncu in pil koktejle v Cafe Teater...

Pa ful zavidam vam (alex) ki zivite na obali...sam ce gledam morje me cist pomirja

Ni ga cez sonce in morje :bravo:

Lepo,da si u?ival. :bravo: ?koda,da me nisi poklical,bi uletu ?e jaz,ker nisem imel za po?eti kaj pametnega. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.