blatnika ti ne bo... bo pa prag pa spodnji rob prednjih vrat.
samo je premal stra?no saj so smrtkoti tako pre?erno razpolo?eni z nasmehom na zobeh
Ne vem,no.Do sedaj(kako leto in kusur) nisem opazil ?e nobene spremembe spodaj in na vratih.Kaj pa,?e je "krivo" za to dejstvo,da pri nas ne me?ejo peska po cestah,ker ni poledice?
Pa stari, kaj ne stopi? ven iz avta saj te je vizuelno kar nekaj skupaj... me zanima, ko te bo videl pokon?nem stanju, ?e bo ?e otresal in trobil.
Pred leti sem jaz enmu tipu, ki se je kur?il, tud ven stopil pa se je pizdek notri zaklenu. Sem mu samo narahlo potrkal po steklu in rekel, ?e ne bo odprl, da bo ?ipa ?la. Reve? je bil ?ist usran pa je samo par cm odpru - sem mu samo vljudno rekel, da ker se ne poznava, da mi prosim neha blendat in trobit, ker naslednji? bom mislil, da sem napaden in v samoobrambi znam tud kak?no neumnost narest. Pa je samo pokimal in sva ?la vsak svojo pot. Mislim, da je razumel poanto.
,tebi pa ni to problem.Si misli?,da pridem jaz ven z 184 cm in 77 kg in re?em tipu:-pridi takoj ven!
In pride ven tip od 195 cm in 100 kg.Jaz pa in bi reku:ni?,ni?,ti samo lepo tako naprej vozi in u?ivaj.
Marko, Labi, Zemir pa kolk ma te vi pla?e, da take cifre ven me?ete Ana a ti to resno? 350?? pa za ta denar dobim cel nov odbija?.
?e bi malo bolje prebirali forum bi ceno celo na?li saj sem jo objavil v rubriki kjer malo pojambramo.
OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago.
OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim.
Pa dobro,kaj je vse v redu z njimi?? Jaz sem dal gor eno cifro in si mislil,da pretiravam z njo.Pa vidim,da sem bil malo prekratek z njo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No,pa imamo tudi mi kon?no po?itnice. Se pravi-en teden?ek fraj...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani