Prekleto draga ?ola je bila tole... ?eprav se bo tole zdejle sli?alo zelo neumestno... mogo?e se bo zdaj kaj premaknilo v glavah policije, ker se je tragedija zgodila ravno njihovim ljudem, da bodo kon?no se spravili na ceste in izvajat strogo kontrolo nad raznoraznimi "prevozniki" iz vzhoda. Mogo?e se bo le premaknil tisti kole??ek, da samo s kontroliranjem hitrosti na AC niso in ne bodo naredili kaj dosti in da bo treba zavihat rokave ter za?et gledat celotno dogajanje na AC-jih in to strogo in neprizanesljivo. In to zato, da se bo raz?iril glas, da so v Slo policaji zajebani in da bodo pregnali miselnost iz glav prevoznikov, da ko pridejo v Slo, se samo oddahnejo in "lagano-sportski" naprej.
Dve hudi nesre?i v dveh dneh - ?e to ni dober razlog in argument, da bo treba delat racije ter lovit predvsem vzhodnoevropske kamionarje in prevoznike (ne me razumet, da sem rasist samo koli?ina sranja, ki ga povzro?ajo je pa? ?al prehuda), ker ?e ne bo statistika na koncu leta spet ?rna in politika bo spet iskala re?itev v vi?anju kazni slovenskim voznikom.
Jaz sploh ne vem ve? da je, niti kdaj je... in to po 30 letih aktivnega spremljanja dirk F1 (skoraj vsako sem videl po TV, ene par pa celo v ?ivo) mi je zdaj tako vseeno kot ?e nikoli... dobr so uni?ili zadevo gledalcem. ?e sem lani ?e nekako pogojno bil zadovoljen je letos ?iva katastrofa in ?e bodo takole rinili z glavo skozi zid lahko to pomeni tudi konec F1 oziroma vsaj v takem formatu kot jo poznamo.
Sej bi mi bilo sme?no, ?e ne bi bilo srhljivo. Ta neuravnove?enec ima enega od vi?jih poveljni?kih ?inov v vojski... ?e se ne zna obvladat v eni oddaji kako se obvlada, da ne pritisne spro?ilec ali da neprimeren ukaz. Noro res.
Sej vem sam mal sarkazem zganjam... povzemam besede dohtarce, ki me je prepri?evala, da bi idealno moral imet pod 90kg. No ja ?e vsakega takole preparirajo pol se pa ?udijo kolk imamo problemov z bulimijo pa anoreksijo... hmmm le zakaj ?e? Aja zato, ker skoraj vse kar da? v usta v neki kombinaciji redi. Hehe
?e se ne motim ima tale prostor in malo brunarico ravno tam ob jezercu nasprot streli??a (malce zmanj?aj zemljevid, in vidi? jezerce - modra fleka). Zadeva je sredi gozda in je milo re?eno fenomenalna.
Alenka Bratu?ek v svojem programu obljublja 60.000 novih delovnih mest, ampak mi ni jasno odkod ji tak?na ?tevilka in osnova zanjo?
fino bi bilo sam ?al so to le predvolilne bu?e.... malo manj po diktatu Bruslaj in malo ve? po zdravi pameti in ?e se ?e nacionalna zavest dvigne pa mogo?e v naslednjih 7-8 letih.
Tudi tisti veliki so z majhnim zaceli...a jim noben ni postavil meje...
Na DURSu pa so po moje sfookali izkljucno zaradi malomarnosti, s tem pa preko 4000 ljudem povzrocili sitnosti... a se ti ne zdi da tudi za to mora nekdo odgovarjati? Drugace imajo itak vtis, ?e? mi smo DURS in nam nihce nic ne more... pri vsej tej avtomatizaciji ki jim je na voljo, zgleda to kot en napacen klik nekoga, ki mu je pac vseeno za svoja dejanja... knjizenje teh sredstev pa verjetno ni odvisno samo od enega zaposlenega...
Nekaj je namensko nekaj pa nenamensko... mo?no dvomim, da je bila napaka narejena namenoma, medtem ko pa pri velikih ribah ni ni? naklju?je.
Govori? pa o nekih sitnostih... kak?na sitnost je pa vra?ilo denarja. To je enako kot pa? pla?ilo kateregakoli virmana, ni? ve? kot samo to. ?e imajo uporabniki elektronsko banko je to narejeno v eni minuti, ?e pa ne pa to naredi na ?alterju takrat, ko ?e itak pla?uje ostale ra?une. Aja vra?ilo denarja je dogovorjeno, da banke ne bodo zara?unavale provizije, tako da nih?e ne bo imel stro?kov.
Pa brez skrbi da bo tudi ta odgovarjal ampak to bo DURS uredil interno in ni naloga dru?be ?e najmanj pa novinarjev, da ga lin?ajo. Marsikomu se zdi to nemogo?e, da se je kaj takega zgodilo in da bi nekdo to moral opaziti. Ni nujno, ker gre za ogromno nakazil jih nih?e ne kontrolira ro?no enega pa po enega in preverja ali je ?e kje duplikat pla?ila. ?e posebej, ?e so se pla?ila izvajala v ve? paketih. Pa da ne bo kdo mislil, da koga zagovarjam... samo pi?em, da lahko pride do napak in ker delam to?no na tem segmentu so se to?no take zadeve ?e dogajal pri dosti slovenskih podjetjih, tudi tistih najve?jih in najbolj?ih.
A ne pise pri blagajnah na banki ponavadi "Denar prestejte takoj, kasnejsih reklamacij ne upsotevamo"
sej niso dobili gotovine ampak priliv na ra?un... pri tem je pa vse dokumentirano tako, da zakonsko mora? neupravi?eno nakazana sredstva vrnit pa ne glede ali ti jih naka?e Durs al pa kdor koli drug. Problem zna ratat predvsem pri tistih, ki ?e imajo kak?ne izvr?be pa jim je avtomatika ?e odtegnila sredstva z ra?una za popla?ilo upnikov. Zdej bodo pa morali vrniti denar, ki ga sploh nimajo ve? na ra?unu oziroma se bo Durs postavil v vrsto kot ?e eden izmed upnikov.
Se pa strinajm, da je to ?lamastika in ravno Durs bi moral biti prvi, ki se mu to ne bi smelo zgoditi. Ampak kakorkoli ?e napaka je tu in zdaj jo naj re?ijo me je pa zmotilo to, da novinarji pri?akujejo, da bodo na Dursu na?li nekoga, ki ga bodo obto?ili za napako, nato pa s skupnimi mo?mi raztrgali ali pa vsaj vrgli na cesto. Sme?no mi je v toliko, ker ta napaka je popravljiva, medtem, ko isti novinar ne zahteva odgovornosti od ljudi, ki dejansko so zapravili milijone in spravili podjetja v ste?aje. Enega majhnega bi raz?etverili, velikih rib se pa bojijo in jih raje ne omenjajo, da se ne bi zna?li z obto?bami o blatenju za vratom.
Bolj sem mislil v stilu, da kdor serje in je barabin bi mu morali na volitvah dat kajlo ne pa da najve?je barabe ?e celo osamosvojitev lepo zasedajo najvi?je vrhove vodenja dr?ave. To mo? imamo a je ne znamo izkoristit ampak se jim daje mandat ?e za nprej in naprej ter posledi?no dobijo tudi mandat, da je kraja dovoljena.
Jebemu, da je res... ampak smo si krivi pa ?ist sami ?e posebi zato, ker padamo na lepore?enje in zvitost politike. ?e bi mal s svojo glavo mislili in ve?krat podvomili v karkoli bi lahko politikom zastavljali sila neprijetna vpra?anja ne pa da jih nekateri celo idolizirajo. Pol pa lohk serje vsak po nas brez, da bi to zanj imelo resne posledice mi pa pridni k ov?ke samo gledamo ali je pastir ?e tu in bohnedej, da bi kam ?el.
Milan je glih prav velik da gre pod XC-ja pa da kaj u?pi?i.
Baje pa da je na SDS portalu ?e v teku priprava na dobrodelno akcijo zbiranja donacij za nakup bolj zanesljivega avta za vo?njo do sodnije.
A zato so bile danes v ?tacuni police s plastenkami pija? ?isto izropane... SDS ima namre? v teku veliko akcijo zbiranja zama?kov za pomo? velikemu vodji - ?ifra: "ne daj bog, da predsednik bo ?el na Dob ubog"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prekleto draga ?ola je bila tole... ?eprav se bo tole zdejle sli?alo zelo neumestno... mogo?e se bo zdaj kaj premaknilo v glavah policije, ker se je tragedija zgodila ravno njihovim ljudem, da bodo kon?no se spravili na ceste in izvajat strogo kontrolo nad raznoraznimi "prevozniki" iz vzhoda. Mogo?e se bo le premaknil tisti kole??ek, da samo s kontroliranjem hitrosti na AC niso in ne bodo naredili kaj dosti in da bo treba zavihat rokave ter za?et gledat celotno dogajanje na AC-jih in to strogo in neprizanesljivo. In to zato, da se bo raz?iril glas, da so v Slo policaji zajebani in da bodo pregnali miselnost iz glav prevoznikov, da ko pridejo v Slo, se samo oddahnejo in "lagano-sportski" naprej.
Dve hudi nesre?i v dveh dneh - ?e to ni dober razlog in argument, da bo treba delat racije ter lovit predvsem vzhodnoevropske kamionarje in prevoznike (ne me razumet, da sem rasist samo koli?ina sranja, ki ga povzro?ajo je pa? ?al prehuda), ker ?e ne bo statistika na koncu leta spet ?rna in politika bo spet iskala re?itev v vi?anju kazni slovenskim voznikom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani