Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Ker mi denarnica zaradi preobremenjenosti ?e poka po ?ivih, sem se odlo?il, da se za?nem vozit na benz, jebe? LPG. :cheers:

No resnica je druga?na in spada v Jamralnik, ampak vseeno ni pa ni? huj?ega. :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mirella
Napisano

Mirela je bilo ime (verjetno ji je ?e) eni trenirkarci z moje S?. :D

P.S. hodila je v trenirkah v ?olo, da me ne bo kdo za totalnega nacionalista proglasil. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hehe, tole danes je ?e kr Ok - a ve? kake je strelal na za?etku kariere tam nekje pred ve? kot 15 leti. To so bili ?asi smeha, ker je take neumnosti trosil, da tele dana?nje zgledajo kot rahli nedol?ni kiksi.

Obstajala je celo spletna stran, kjer so objavljali vse Mirsadove umotvore.

Spomnim se ?e cajtov, ko je Je-fra uletaval v prenos, kot strokovni komentator in totalni obvlada?, pa je spu??al izjave v stilu "cesta je usrana" itd. Takrat bi jima ekipo lahko bistveno poja?al le ?e znameniti dribler Cimirotić. :D:zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A predlagamo, da RTV SLO med dirkami F1 omogo?i "Tweete" in podobne sodobne pribolj?ke? Pomoje si ne upajo omogo?it, ker bi g. Miroslava na fertig spljuvu folk ?e med dirko. :harhar::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mirella
Napisano

Uf, mene ?e v razne ?tacune po BTCju doslej ?e nobena ?enska ni uspela spravit. Pa? re?em, da nisem dobra dru?ba za tovrstne podvige in naj gre s kolegico, sodelavko, magari z ljubimcem, samo da meni ni treba TRPET v tem ?portu. <_<:ninja:

Sem bil tudi ?e dele?en provokacije v stilu: "?e me ima? rad, bo? ?el zraven" sem jasno takoj vpra?al ?e je to edini na?in izkazovanja ljubezni, potem je pa? nimam. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri tem pa pomaga plinska konstanta. Saj se ?e spomni? iz ?ole:

pV=mRt

se pravi:

pijem vino: merlot, refo?k, teran

Fizika je bila ?ez celotno moje ?olanje tisti predmet, ki ga nikoli nisem maral, v bistvu sem jo sovra?il. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pred dvema urama jedel Savinjski ?elodec, no zdej bom pa zgleda ?ejen cel ve?er in tudi no? (kot vedno po tem ?elodcu). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pepsi cola 1.5 l; minus 50%
Napisano

Heh, ni zamere, ampak sem pa? opozoril Mazda?e (nekateri obo?ujejo to pija?o), da je cena strahovito ugodna. :cheers:

P.S. - saj tema vendar je v KR'NEKI predelu foruma. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izbira imena za d.o.o.
Napisano

Zdravo Mazda?i, kreativne in bistre glavce! :D

V naslednjih mesecih naj bi se (upam) registriralo podjetje - d.o.o., pa bi ?elel sestaviti njegovo ime (naziv) iz naslednjih ?rk;

D A B L M N E

Te ?rke naj bi predstavljale neko simboliko, razvr??ene (prerazporejene) pa v ?imbolj razlo?nem in lahko izgovorljivem vrstnem redu, saj si te?ko predstavljam kakega tujca, ko se na fertig lomi pri izgovorjavi Mndlbae d.o.o., pa mu mora? potem ?e 20 krat ?rkovati zadevo. :D

?e ste pri volji, mi predlagajte smiselno ime iz navedenih sedmih ?rk.

Hvala za morebitno pomo?. :notworth:

Imejte fajn dan!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele kmalu prevzamem LJ PELE Miato, pa jo bom imel do ju3, ker mi bo Simon ?timal zavore na ?rnozmajki (sej veste Mazda6 1. gen. in njene zavore, to to nikoli ni dolgcajt in se stalno nekaj dogaja, hehe). ?e me kdo sre?a z Miato, greva na :pepsi: pa z veseljem ga malo zapeljem naokoli brez strehe, komi ?akam. :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@JureS - men je ?e sam zunanji izgled bajte tok "?e?ki", da bolj ne bi mogel bit, prov tak odbijajo?, ne znam pojasnit zakaj. :huh:

Noter pa seveda ?e nisem bil in kot ka?e niti ne bom. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.