Hehe, tole danes je ?e kr Ok - a ve? kake je strelal na za?etku kariere tam nekje pred ve? kot 15 leti. To so bili ?asi smeha, ker je take neumnosti trosil, da tele dana?nje zgledajo kot rahli nedol?ni kiksi.
Obstajala je celo spletna stran, kjer so objavljali vse Mirsadove umotvore.
Spomnim se ?e cajtov, ko je Je-fra uletaval v prenos, kot strokovni komentator in totalni obvlada?, pa je spu??al izjave v stilu "cesta je usrana" itd. Takrat bi jima ekipo lahko bistveno poja?al le ?e znameniti dribler Cimirotić.
A predlagamo, da RTV SLO med dirkami F1 omogo?i "Tweete" in podobne sodobne pribolj?ke? Pomoje si ne upajo omogo?it, ker bi g. Miroslava na fertig spljuvu folk ?e med dirko.
Uf, mene ?e v razne ?tacune po BTCju doslej ?e nobena ?enska ni uspela spravit. Pa? re?em, da nisem dobra dru?ba za tovrstne podvige in naj gre s kolegico, sodelavko, magari z ljubimcem, samo da meni ni treba TRPET v tem ?portu.
Sem bil tudi ?e dele?en provokacije v stilu: "?e me ima? rad, bo? ?el zraven" sem jasno takoj vpra?al ?e je to edini na?in izkazovanja ljubezni, potem je pa? nimam.
V naslednjih mesecih naj bi se (upam) registriralo podjetje - d.o.o., pa bi ?elel sestaviti njegovo ime (naziv) iz naslednjih ?rk;
D A B L M N E
Te ?rke naj bi predstavljale neko simboliko, razvr??ene (prerazporejene) pa v ?imbolj razlo?nem in lahko izgovorljivem vrstnem redu, saj si te?ko predstavljam kakega tujca, ko se na fertig lomi pri izgovorjavi Mndlbae d.o.o., pa mu mora? potem ?e 20 krat ?rkovati zadevo.
?e ste pri volji, mi predlagajte smiselno ime iz navedenih sedmih ?rk.
Zdele kmalu prevzamem LJ PELE Miato, pa jo bom imel do ju3, ker mi bo Simon ?timal zavore na ?rnozmajki (sej veste Mazda6 1. gen. in njene zavore, to to nikoli ni dolgcajt in se stalno nekaj dogaja, hehe). ?e me kdo sre?a z Miato, greva na pa z veseljem ga malo zapeljem naokoli brez strehe, komi ?akam.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf, nore fotke. Te dr?im za besedo, ko si povabu za v Bohinj v bli?nji prihodnosti.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani