Pri Mercedes-Benzu so sicer zdaj potrdili tudi novico, da svojega novega dirkalnika, ki se bo po vsej verjetnosti imenoval mercedes AMG W03, na prvih predsezonskih testiranjih ?e ne bodo preizkusili, pa? pa se bodo karavani formule 1 pridru?ili ?ele 21. februarja, na drugem testiranju v Barceloni. Nem?ki mediji razumejo, da se bo Mercedes v Jerezu 7. februarja vseeno pojavil, toda z leto?njim modelom W02.
Brawn tega ni ?elel potrditi, je pa dejal, da si bodo v tovarni v Brackleyju pri dokon?anju razvoja dirkalnika vzeli ?as, da ne bi ?esa zamo?ili. "Verjamemo, da bo na?a odlo?itev optimizirala dizajn dirkalnika in razvojni program na novem W03."
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bi se na?la ekipa, ki bi hodila redno na kako zimsko rekreacijo? Mogo?e smo malo pozni ampak verjetno se ?e da (kmalu celo zunaj ?e bo tako...). JAz b lahko povpra?al za eno telovadnico v ?entvidu, ali pri bratrancu/sestri?ni na ?oli
Interested?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kdor koli bo naslednji? hodil do mene, verjetno ne bo pri?el skozi kontrolo pred vstopom v ?alajzerland, kjer se cedita fu? in fov?arija a samo v pravem polanskem nare?ju.
ti tkle, pa najprej slovnico popravi
Va?i predobri SDSovci so podpisani na koncu.....(Milan Zver), po moje je res Jankovi? ta glaven povsod
Jures, ?e je zate Turk predsednik vseh nas OK, mene naj raje nepredstavlja, dokler bo govoril o drugorazrednih temah, kot je to ?e po?el in ta Turek zelo o?itno podpira Zokija in ?aluje za komunizmom. Pa Jures zakaj smo leta 1991 borili? Menda ja ne zato, da nam bodo sedaj prav ti, ki so nas napadali zavladali s pomo?jo njihovih hlapcev, saj ni ?uda da je ?e Canakr rekel, da smo Slovenci narod hlapcev in ene to ne bo nikoli izo?ilo.
Ok Vid007 - sedaj si se pa popolnoma izpostavil kot totalni homofob - Turek, Srbi????
To je bolano.....res bolano....
ne nisem, to je mokster napisal.
a ti ve? kaj je OBVEZNI IZBIRNI in kaj je IZBIRNI?
Me?a? hru?ke pa jabolka pa ?e malo salame zravn.
?pan??ina tut ni svetovni jezik. Latin??ina je mrtev jezik.
Nogomet... sploh ne bom komentiru.
Pa saj to sem napisal, izbirni je pa na koncu je podpisan Zver....ampak ne ne-slovenci so pa? krivi za vse....oz. morajo biti....
Jaz samo dejstva popam, medtem ko drugi nabijajo iz osebnega sovra?tva.
No jures, ti je ?e Ploki, v njegovem zadnjem postu priznal, da je na vsaj eni O? v LJ srpki jezik kot izbirni predmet res uveden, in pisalo je da se ga baje u?i 50% u?encev, je pa to od vladavine Zokija v LJ, prej tega ni bilo in to so dejstva. Ga pa podpira?, tako ga zagovrja?, malo raje preberi kaj pi?e?.
Meni se Jures in Ploki zdi sramota, da se u?i kot obvezni izbirni jezik, jezik ljudi, ki so nam leta 1991 hoteli vzeti na?o inditeto in so napadli na?o dr?avo.Poleg tega pa srb??ina ni niti uradni jezik v Sloveniji, vsaj zaenkrat ?e ne in ni niti svetovni jezik, tako da ...
?e enkrat gre za izbirni predmet v ?oli, ki podpira srbsko manj?ino. Kaj je narobe s tem???????? Resno kaj je narobe? Vsi pedagogi to podpirajo, enako imamo za francoze (imajo celo francosko ?olo!), enako za italijane....
A treba je jankovi?a vplest, ker o?itno imajo nekateri slovenci sedaj surlo do japonske...ne morem verjet....
Zakaj ga podpiram - ker mu najprej dam mo?nost preden ga bom pljuval.
Pa ?e nekaj obvezni izbirni predmeti so vedno 2-3 ne samo srb??ina, naj ti povem da ima O? mi?a kranjca nem??ino in ruski jezik!!!!!!!
Po moje je Putin Pahorja prepri?al v to
organizira ?olo srbskega jezika za vse osnovno?olce, ki bi si ?eleli nau?iti srbski jezik in spoznati srbsko kulturo
Moj bratranec je pomo?nik ravnatelja na Ketteju, sestri?na prfoksa na Jakopi?a, ko jih vpra?am zato se samo zare?ita, ker vesta da so to pravljice, ki jih nekdo ho?e namenoma vplesti za politi?ne namene, obenem pa oba dodajata da to ne bi bilo neumno kot izbirni predmet - saj bo ?e kako hudo potrebno za na? razvoj izven SLO.
Najbolje da se zaplankamo kot ameri?ani in so vsi ostali teroristi...
?e mate predsodek do njega, ok, ampak da pa take ven me?ete in ?loveku sploh ne date ?anse - pol pa ne vem, nam ni pomo?i.
PS ?e enkrat - nisem ga volil!!!
Ploki primerjava SDS in verouk, z Zokijem in cirilico ni ni? ekvivalentna, ker SDS je ?e bil 4 leta na oblasti in tega ni storil, Zoki pa to izvaja ?e v LJ po osnovnih ?olah in to so dejstva. Drugo kar trdi?, da so ?ole v LJ na vi?jem nivoju od Velenja, to je ?e pa ?alitev, ki sploh ne dr?i in ali ti sploh ve? koliko vplivnih ljudi dela v LJ in so hodili v ?olo v Velenju in so sedaj na pomembnih funkcijah v dr?avi in ?e kje drugje, tako da ta tvoja primerjava sploh ni namestu, program v vseh ?olah je v osnovi enak in na koncu se na vseh ?olah v dr?avi zahteva od u?encev enak zaklju?ni izpit, ki pa je predpisan s strani dr?ave, tako da ne kvasi neumnosti, ?e ne ve? vsega in so to samo tvoje domneve, brez kakr?nih koli dokazov.
Ne ne podpiran verouka v ?olah, kot si to ti razlaga?, ?e pa bi ?e naj bil pa nimam ni? proti, ?e je kot izbirni predmedt, sem pa proti temu, da bi bil obvezen, ker potem lahko vsak sam odlo?a ali ga bo imel ali ne.
Ja Jures, sem prebral, ?e je zate bol?e, ker se je to javno pisalo tudi na internetu, samo pa? eni tega ne?elite sli?at in prebrat o?itno, ker ljubite Zokija, ki je pokradu, ?e toliko, da ?e sam ne ve koliko ima premo?enja, kar se je zelo o?itno izkazalo med predvolilno kampanjo.
Ga ne ljubim
tvoje obto?be = prosim dokaze
pika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
messi messi messi
tole pa je bil real ki je bil za gledat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani