Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit,da sem danes(kake 2 ure) pral mojo mazdico. :jupiii: Zunaj in odznotraj-temeljito,ker bo baje zdej kar nekaj ?asa son?no vreme.Sej veste,kak je avto,ko pride? iz smu?anja. :blink: Pa tudi moje leder zice sem primerno "obdelal" z kremo za usnje in so kot novi. :D Skratka,zaslu?il sem si eno sladico ali pa

precej ?okolade za dobro opravljeno delo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Ma saj bo ... ni katastrofa bom ?e zrihtal, ?e bo pa znesek previsok bom pa pa? kasko uveljavljal. :P

Sem pa najbolj jezen na to, ker imam vedno tolk povedat ?ez zimske gume a glej ga hudi?a, ravno sam sem pol "?rtev" le teh in to navkljub temu, da to?no vem kolk so zahrbtne ob takih situacijah in temperaturah.

Tolk sem bil besen, da sem jih doma hotel takoj dol zmetat in dat gor letne sam imajo te premal profila za zadostitev zakona. Mi pa pri vseh teh predvidenih in nepredvidenih stro?kih ravno ne di?i zdele denar ?e za gume dat pa v ponedeljek in torek spet neki sneg napovedujejo.

Vseeno se pa nekako tola?im s tem, da glede na to koliko sem na cesti (40.000 mojih + 15.000 slu?benih kilometrov vsako leto) je pa? ?e statisti?no zelo verjetno, da se zgodi in ima? bli?nje sre?anje. Dokler so to "mali" trki in je avto po nesre?i normalno vozen je ?e vse v mejah normale.

Aja, ?e to - sem mislil, da je problem z mojimi gumami, ker so stare tri leta pa sem potem vzel ?e slu?beni avto in se ?el prepri?at zakaj tako drsi. Z dve leti starimi GY UG7 je ravno tako drselo - fuck, kot bi bil na ledu. ?koda, da nisem imel kak?nega avta ?e z letnimi, da bi ?e to sprobal, ker sem prepri?an, da bi mi letne prnesle vsaj tisti meter in pol kolikor mi je zmanjkalo prostora.

Uf,Boss,mi je ?al za ta neljubi dogodek. :( Meni se je tudi pred 2 letoma podobno zgodilo(na sre?o ne z mazdo 6 z drugim avtom) pri hitrosti 40 km/uro,letne Dunlop gume,brez ABS-a,mokro cesti??e,20 metrov zavorne poti in zapopal sem od strani v sodelavko,ko je ravno parkirala. sramezljiv In to po 24. letih odkar imam izpit za avto.Saj ni drugo, ampak tudi sam sem izgubil bonifikacijo in se je to pri registraciji mazde ?e kako poznalo.

Sicer pa,upam da bo? z ?im manj?imi stro?ki to uredil in da si ugodil statistiki glede bli?njih sre?anj za nadaljnih 30 let...Le koraj?no. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ally, pa ti si prava umetnica :rispekt:

Kaj, ko bi ti pustila slu?bo in kako cukrpekarijo odprla.

Se absolutno strinjam,da bi bila to lahko Ally-jina naslednja slu?ba. :bravo: Pravijo,da jo je treba vsake toliko menjat(slu?bo) in it v totalno drugo...in trara-evo jo. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jamram in protestiram, ker sem za jutr planiral, da grem smucat (ker bo super lepo) in zvem, da se moram peljat do Dusseldorfa in v petek spet nazaj :angry:

Vozit dolge ture mi je vsec ampak jutr se mi prav ne ljub...bjak

Kaj ?e?-kar se mora ni te?ko. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Meni je sme?no,ko govorijo da je v tem in tem mleku "slovensko" mleko.Kot prvo:-ve?ino na?ega mleka gre ?ez mejo in je v "na?em" mleku ?e?ko in Mad?arsko(preverjeno ;) )

-drugo:-ali mislite, da drugi delajo mleko iz praha in so njihove krave slab?e od na?ih?Na?e se "pasejo" v hlevih privezane na verige drugod pa baje ?e pasejo travo na travnikih...a?li pa ne?? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Ok se bom oglasil. :bravo:

Ej bi model(Poky) ?ou u petk smu?at na str vrh, al dela ? :(

...eni pa bomo ta teden (od jutri dalje) telovadili na Rogli. :danzoman: In poslu?am trenutno radio Capris.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

js sm se pa opekla v soboto :( sm se pametno ruknla na grelc v pe?ici k sm tortico vn vlekla :blink:

...vidi?,delanje tortic je pa lahko nevarno opravilo. :P Raje delajte kaj drugega,manj nevarnega in v horizontali. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tole je razlog, da me v?eraj ni bilo v slu?bo: pospravljal sem klet ?eninega dedka in na?el dvanajst steklenic njegovega doma?ega ?ganja. ?ena mi je naro?ila, naj jih zlijem stran, in tako sem se lotil tega neprijetnega opravila. Potegnil se zama?ek iz prve steklenice in vsebino zlil v korito, samo en kozar?ek pa sem nato?il zase in ga izpil. Potem sem odprl drugo steklenico in naredil isto, spet sem popil le en kozar?ek. Zanimalo me je, ali se je stari zares spoznal na kuhanje ?ganja. Spoznal se je. Nato sem odma?il tretjo steklenico in jo izlil, a ?e prej sem spil en kozar?ek, da bi preveril kvaliteto ?ganja. Bilo je odli?no. Enako s ?etrto steklenico. Kozar?ek zase, drugo v korito. Potegnil sem steklenico z naslednjega zama?ka, spil eno korito, ostalo pa zlil v kozarec. Potegnil sem korito z naslednjega kozarca in si nalil steklenico iz zama?ka, kozarca v steklenico in zama?il korito. Ko sem vse spraznil, sem z eno roko ustavil hi?o, z drugo pa pre?tel steklenice, zama?ke, korita in kozarce in jih na?tel vsega skupaj 29. Ko se je hi?a spet privrtela mimo, sem jih ?e enkrat pre?tel in nazadnje sem imel vso hi?o v eni steklenici, ki sem jo spil. Prav trapasto sem se po?util, da nisem mogel gor po stopnicah, da bi ?eni ?estital, ker je njen ded kuhal tako odli?no ?ganje, ampak to bom naredil takoj, ko bodo stopnice spet pri?le mimo ...

:bravo::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ja problem, ker vedno ko so meeti me ni v slo.

upam da zdaj februarja bom tukaj (ker bo itak zadnje srecanje za en lep cas :( )

drugace pa jaz tud po videzu sodim....pac taksen sem, lahk je super duper, ce mi ni lep ga nocem met...

Dizajn mi je zelo pomemben

Labi,se podpi?em.Lahko je raketa na ?tirih kolesih in ima pospe?ek do sto na uro 1,5 sek.,?e je grd je grd. :harhar:

Naj ga vozijo tisti,ki jim je za lepoto malo mar.?e najbolj?a kombinacija je lepota + kvaliteta ala Mazda 6... :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.