da ?e jst mal pojamram u?er mi je crknu avto u stvari je motor zaribu napaka ki jo bi po mojem mnenju mogl na servisu odkrit kjer je bil 12000km nazaj servisiran.
je blo tisto tresenje kot vedno do zdaj in potem danes kakih 10 minut preden sem sel na servis je zacel spuscat dimne zavese zadaj....in pol sem tko al tko zapeljal do servisa...
Uf,jaz z mojo anteno res nimam sre?e.Potem,ko so mi jo dvakrat ukradli,sem jo sedaj "zalimal" z Locktidom.Vse lepo in prav,?e mi ne bi vnet in "prijazen" gostitelj na smu?anju ?istil sneg iz avta z metlo (bilo ga je skoraj pol metra na njem) in mi mimogrede odlomil ?e nosilec antene in anteno.Rekel je,da je pa? ni videl,ker ni ?trlela iz snega in da ni ?e videl take majhne.
In potem mi je prijazno namignil,da se je verjetno samo od?ravfala in jo bom lapo popravil.
Mar bi pustil meni to opravilo.Pa ?e u?ival bi ob tem.
A je bila postylana al serijska Preluda? Mogo?e je le hotel, da si ogledate kaj je po njegovem Avto.
Za brezveze se tukaj kregate fantje. Kdo ve zakaj je pri?lo do dogodka in, ?e je kdo lahko sre?en, da ni bilo huj?ega je to samo voznik Prelude, ki bi ga avtobus porinil kot burja jesensko listje iz drevesa...
Po vseh pravilih ne tist norc z hondo, tako da daj ne podpirat takih "kretenov", jaz tu nikakor ne morem in nikoli ne bom podprial takih bedakov, pa ne neki kvasit neumnosti pa opravi?evat dejanja "norca" z hondo. On vsaj zame ne sodi na cesto ampak v psihiatri?no bolnico, ker to kar je naredil ne mora storiti ?lovek, ki ima vse po?timano v glavi. Pa ne pri takih temah gledat znamke avtomobila, ker znamka avtomobila nima veze, je pa to dejanje voznika hodne popolnoma ne odgovorno in vsaj zame obsojanja vredno.
Ja delno se strinjam s tabo, samo tudi taki "norci" so lahko smrtno nevarni, ne vem ali se zaveda? kaj bi se zgodilo, ?e voznik avtobusa ne bi tako dobro reagiral?
Kaj bi se zgodilo?Spet bi pisali o tragi?ni nesre?i zaradi prehite vo?nje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem se zmotil.vse "delajo" po scenariju socialno usmerjene dr?ave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani