Skoči na vsebino
Kon?no vinjete?
Napisano

No,imel sem prav glede njegovih sposobnosti in da bo kmalu kak?no ukenjal.

Prvo stvar,kar mu je uspelo narediti je povi?anje cen vinjet.Itak je bil vedno proti njim.

Kaj nas ?aka ?e v tem mandatu "socialno usmerjene" vlade? :whatever:

Nisem se zmotil.vse "delajo" po scenariju socialno usmerjene dr?ave. :bravo::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

woe to you oh earth and sea for the devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short...

let him who has understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six...

:D

:bravo::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes NE delam...se mi ne da....in ?ef tega ne ve...ker je v Franciji....

...in gleda Mazda forum...in pravkar bere to...in bo zeloooo hud... :harhar::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe... samo poraba vitrexa je neverjetna pr teh ?obah

jaz se ?e 6 mesecev matram, da bi si ?obe optimalno nastavilll <_<

Jaz sem jih pa zj***l z kombinirkami,ko sem jih nastavljal.Une plastikce oz ?obe so ostale totalno brez luknjic.

In potem sem vzel iglo in jih naredil na novo-bolj majhne so ampak tudi bolj razpr?ijo ta vitrex po ?ipi.

Ni pa ni? kaj vredu sistem za ?telanje smeri curka. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

:unsure: da ?e jst mal pojamram u?er mi je crknu avto u stvari je motor zaribu napaka ki jo bi po mojem mnenju mogl na servisu odkrit kjer je bil 12000km nazaj servisiran. :unsure:

Kaj se je pa zgodilo? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalit,da sem danes uspe?no nekako popravil mojo nesre?no antenco.

Malo vrtanja,malo piljenja,veliko specialnega lepila in--dr?i.Zaenkrat.

Bomo videli,kaj bo na avtocesti-upam,da ne bo poletela kam. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

je blo tisto tresenje kot vedno do zdaj in potem danes kakih 10 minut preden sem sel na servis je zacel spuscat dimne zavese zadaj....in pol sem tko al tko zapeljal do servisa...

pricakujem, da bo kar slab konec :(

O,samo,da ni ?lo kaj ve?jega. :whatever:

Upamo na najbolj?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

hehe prehitro sem napisal:

danes sem bil na servisu (sem hotu dolit olje, ker je od zadnjega servisa pred 10.000km spet skor na E-ju)

in potem novica "avto je hudo bolan in bo do nadaljneg na servisu, motor bo treba razkopavat"

ne vejo se kaj je tocno narobe, te dni bojo vedl

jutri pa bojo zame registrirali eno zeleno 323F in potem v soboto bom lahko (upam) sel v pristino kot sem nacrtoval....

?zmeden? Kako bolana?A nisi ni? opazil,da nekaj ne ?tima?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

idealne razmere, da si gor prilepi? krom ?arkija :P

Ne,ne,to imajo ponavadi na BMW-jih. :P

To ni za nas-pa ?e grdo mi izgleda. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zdaj sva na istem glede antene...

sem enkrat vprasal na servisu kok to stane (se pravi tista plastika kjer pride antena) in me je hitro minilo...

tko al tko ne poslusam radia, ker je vecina radio postaj za debile

Sej jaz tudi ne poslu?am radia.Samo je antenca bolj za okras.Jo bom probal zalepit nazaj z kakim super lepilom. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf,jaz z mojo anteno res nimam sre?e.Potem,ko so mi jo dvakrat ukradli,sem jo sedaj "zalimal" z Locktidom.Vse lepo in prav,?e mi ne bi vnet in "prijazen" gostitelj na smu?anju ?istil sneg iz avta z metlo (bilo ga je skoraj pol metra na njem) in mi mimogrede odlomil ?e nosilec antene in anteno.Rekel je,da je pa? ni videl,ker ni ?trlela iz snega in da ni ?e videl take majhne. :(

In potem mi je prijazno namignil,da se je verjetno samo od?ravfala in jo bom lapo popravil. :angry:

Mar bi pustil meni to opravilo.Pa ?e u?ival bi ob tem.

Ni?,bo treba to nekako popravit. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

A je bila postylana al serijska Preluda? Mogo?e je le hotel, da si ogledate kaj je po njegovem Avto. :hohoho:

Za brezveze se tukaj kregate fantje. ;) Kdo ve zakaj je pri?lo do dogodka in, ?e je kdo lahko sre?en, da ni bilo huj?ega je to samo voznik Prelude, ki bi ga avtobus porinil kot burja jesensko listje iz drevesa...

:bravo: -lepo povedano. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

Ja pa kdo bi pa bil kriv?

Po vseh pravilih ne tist norc z hondo, tako da daj ne podpirat takih "kretenov", jaz tu nikakor ne morem in nikoli ne bom podprial takih bedakov, pa ne neki kvasit neumnosti pa opravi?evat dejanja "norca" z hondo. On vsaj zame ne sodi na cesto ampak v psihiatri?no bolnico, ker to kar je naredil ne mora storiti ?lovek, ki ima vse po?timano v glavi. Pa ne pri takih temah gledat znamke avtomobila, ker znamka avtomobila nima veze, je pa to dejanje voznika hodne popolnoma ne odgovorno in vsaj zame obsojanja vredno.

De?ko,a zna? brat ti med vrsticami? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

no da se 1x napisem, tudi jaz ne odobravam takega pocetja voznika osebnega vozila in to avtobusu polhnem potniku.

kar hocem povdarit je to da je moralo priti do sitacije da je voznik vozila tako odreagiral kot je in mislim da ni bilo brez razloga ...

in nocm se postavljat na stran vznika avtobusa ali voznika osebnega vozila ... nocm pa da je avtomatsko voznik "honde" takoj crna ovca v tem primeru..

@Alex: ne mislim se prerekat glede avtomobilov in znamk. pac zate je ze "avto" Mazda za nekatere ni @nivid007: jasno je da bi bilo lahko zelo grozno

morm pa rect da so mi take teme dobre in jih podperam

Kaj zate ni Mazda avto? ?zmeden? ...ampak??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dogajanje na avtocesti
Napisano

Ja delno se strinjam s tabo, samo tudi taki "norci" so lahko smrtno nevarni, ne vem ali se zaveda? kaj bi se zgodilo, ?e voznik avtobusa ne bi tako dobro reagiral?

Kaj bi se zgodilo?Spet bi pisali o tragi?ni nesre?i zaradi prehite vo?nje. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.