Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

V tri PM spet hud veter in stoli v ograji.....mislim, da lahko ?e 10. re?emo da bo tudi junij pod povpre?jem....

Ravnokar se vrnil iz Kamni?ke Bistrice, je pihal k sto mater, sovra?im tovrstni veter. ^_^

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pepsi cola 1.5 l; minus 50%
Napisano

Zdravo Mazda?i!

Ker vem, da zelo ?tevil?no pijete :pepsi: , nekateri ste pravi odvisniki. :D

Zato vam sporo?am, da je v trgovinah Spar in Interspar Pepsi v embala?i 1,5 litra na voljo za le 0,54?.

Ceno sta baje zni?ala Vip in Pero v svojem ?ovu pretekli wikend. :notworth:

Jaz sem kupil le 3 plastenke, da mi jetrc na fertig ne raz?re, tako da kasneje raj?i na ka?no doma?e :cheers:

Vam pa ?elim ugoden nakup in prijetno popoldne!

LP!

Borut

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Vettel JE zelo dober voznik, mislim da eden najbolj?ih. Celo v primeru, ?e bi s Hamiltonom sedela v identi?nem avtu, nisem 100%, da bi Vettel potegnil takratko. sramezljiv

Obvlada zadevo, treba priznat in ne bi me preve? ?udilo, ?e bo letos osvojil ?e 4.(zaporedni) naslov prvaka. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja, ampak itak vsaki? tak?ne iste "strelja", o?itno mu ni pomo?i. Magari mu zberemo ? za nao?nike, pa ne bo rabil ni?esar FII predlagat. <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja ja, danes je bil spet na drogi...sem kar tole napisal na njihovo stran na FBju:

Prazni upi...pa vseeno...

Eh, adio pamet, on nam "tupi" neko svojo zgodbico iz zakulisja, tacajt pa se nekdo razbije ali gre v bokse, pa ko mu kon?no "u?teka" njegov mo?ganski stroj, takrat se za?ne zelo raznoliko in domiselno vpitje, v stilu; "uuuuu, uuuuuu, uuuulllllllllllaaalaaaa), ipd. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jah, zmagal je najhitrej?i (avto), MB se bo moral ?e malenkost izbolj?at. :D

Sem pa totalno popizdu nad Ali?i?em in njegovim komentiranjem, v kombinaciji z najdalj?im blokom reklam in to genau takrat, ko je bil Alfonso ?e zalepljen na Hamiltonov spojler, pa to je noro. Vse ?estitke za izbor idealnega timinga! :notworth::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hehe, raj?i vpra?aj kdo so zadnji trije, ki so ?e totalno fri?ni, pravzaprav od danes. :cheers:

?t. 100 pa baje celo vozi MPS6, ampak lahko da so to le govorice. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na? klub (MK) je danes dobil ?e svojega ?lana pod ?t. 100. :cheers:

Nikakor si nismo zami?ljali da bomo tako hitro dosegli to ?tevilko. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jzt pa tisto k se jo pije :D

Vsak ima svojo najljub?o, verjetno bo kdo omenil tisto pod kovtrom (da sta on in dve deklini, vsaka na eni strani). :wub::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes prvi? po Furmanu (10.5.) spet jedel pizzo. Naro?il sem jo seveda pri Pizza dostava Novak. Super zadeva, priporo?am tudi vam, ker vam ?e garant malo kruli v ?elodcu! :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Eh, narobe si me zastopu glede velikega vodje. Hotel sem napisat, da raj?i po?akajte, da ne boste nekateri potem preve? razo?arani, ko bo ?la zadeva na podlagi prito?be na vi?je sodi??e in bo kon?na odlo?itev (lahko) tudi popolnoma druga?na. :zvizga:

Nimam pa popolnoma nobene koristi od navedene situacije, tako da sem pa? mi?ljenja, da ?e je nekomu dokazana krivda, naj se odtlej nahaja tam, kamor sodi, pa ne glede na njegov priimek in nacionalno pripadnost. :cheers:

Dobra volja pa mora bit, ker ?e tako ali tako je vse preve? zagrenjencev v na?i okolici, ?al. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dohodnino dobil za dopla?at in to celih 23?, kar je ravno tolik?en znesek, da bom garant pozabil nanj in ne pla?al polo?nice. :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.