Vettel JE zelo dober voznik, mislim da eden najbolj?ih. Celo v primeru, ?e bi s Hamiltonom sedela v identi?nem avtu, nisem 100%, da bi Vettel potegnil takratko.
Obvlada zadevo, treba priznat in ne bi me preve? ?udilo, ?e bo letos osvojil ?e 4.(zaporedni) naslov prvaka.
Ja ja, danes je bil spet na drogi...sem kar tole napisal na njihovo stran na FBju:
Prazni upi...pa vseeno...
Eh, adio pamet, on nam "tupi" neko svojo zgodbico iz zakulisja, tacajt pa se nekdo razbije ali gre v bokse, pa ko mu kon?no "u?teka" njegov mo?ganski stroj, takrat se za?ne zelo raznoliko in domiselno vpitje, v stilu; "uuuuu, uuuuuu, uuuulllllllllllaaalaaaa), ipd.
Jah, zmagal je najhitrej?i (avto), MB se bo moral ?e malenkost izbolj?at.
Sem pa totalno popizdu nad Ali?i?em in njegovim komentiranjem, v kombinaciji z najdalj?im blokom reklam in to genau takrat, ko je bil Alfonso ?e zalepljen na Hamiltonov spojler, pa to je noro. Vse ?estitke za izbor idealnega timinga!
Danes prvi? po Furmanu (10.5.) spet jedel pizzo. Naro?il sem jo seveda pri Pizza dostava Novak. Super zadeva, priporo?am tudi vam, ker vam ?e garant malo kruli v ?elodcu!
Eh, narobe si me zastopu glede velikega vodje. Hotel sem napisat, da raj?i po?akajte, da ne boste nekateri potem preve? razo?arani, ko bo ?la zadeva na podlagi prito?be na vi?je sodi??e in bo kon?na odlo?itev (lahko) tudi popolnoma druga?na.
Nimam pa popolnoma nobene koristi od navedene situacije, tako da sem pa? mi?ljenja, da ?e je nekomu dokazana krivda, naj se odtlej nahaja tam, kamor sodi, pa ne glede na njegov priimek in nacionalno pripadnost.
Dobra volja pa mora bit, ker ?e tako ali tako je vse preve? zagrenjencev v na?i okolici, ?al.
Uspe?no razposlal vabila za prihajajo?e avto-moto dogodke in sicer vsem trenutnim ?lanom Mazda kluba. Preberite si jih in sta vabljeni, ?e ne ?e prej, pa na tole;
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pohvalit moram na?ega dr. Pelka, ki zelo hitro odgovori na e-po?to. Vsa ?ast, ?lovek je res hiperaktiven in u?inkovit.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani